• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim kayıp

B
Ulunduk basviruda ama ne ilgilenen ne dogru duzgun vilgi veren oldu.. 155 i bile aradim..tamam hanimefendi bilgilendirecegiz duyorlar baska isey demiyoar
Kıza mutlaka ulaşın. Kızın sosyal hesaplarından arkadaşlarına mesaj atıp numarasını isteyin ve arayıp sorun mesajınıza cevap vermemiş belki de birlikte gittiler?

İZin-rapor almış mı? Memur kafasına göre çıkıp gidemez. Giderse belli günden sonra memurluğu yanar
Izin almamis.. konustum muduruyle hepsi haber bekliyor..dedim ya iyi bir cocuktu..ellerinden geleni yapacaklarini soylediler..

Memur diyorsunuz. Çalıştığı iş yerini arayıp izin alıp almadığını, işe gidip gitmediğini sorabilirsiniz. İnşaallah kötü bir şey yoktur kısa zamanda haber alırsınız kardeşinizden.
Sordum 1 haftadir ise gelmedk dediler.onlar da merakta.. 1 hafta once rapor almisti.. isini pek sevmiyordu :(

Kıza mutlaka ulaşın. Kızın sosyal hesaplarından arkadaşlarına mesaj atıp numarasını isteyin ve arayıp sorun mesajınıza cevap vermemiş belki de birlikte gittiler?
Birlikte gidecek potansiyelleri pek yok malesef..keske oyle olsa yine icim rahatlar.. kiza ulasmakta israr edeyim ben en iyisi

Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
Hat annenin üstüneyse operatörü arayıp son kayıtların mail atılmasını istesen belki verirler savcılık kararından önce

Hanimefendi ugrasiyoruz herkes ayri yerden ariyor.. soguk kanli olmayip ne yapabilirim feryat figan mi dolasayim. Kardesim e ulasamiyoruz,basina birsey gelmedingini varsaniyorum. Annem ananem akrabalar arkadaslari oesindeler

Siz öyle diyorsanız..
Fikir istediniz verdik. Param yok gidemiyorum demeniz tuhaf geldi bir çoğumuza.. Sadece 155 i aramak biraz eylemsizlik gibi bence.
Gürültücü komşuyu şikayet etmiyorsunuz ki kardeşiniz günlerdir ortada yokmuş..
İnşallah sağsalim bulunur..

Kardeşinizin telefonu ne? Eğer Androidse telefona kapalıyken mesaj göndermeNizi sağlayabiliriz elindedir belki mail adresini biliyor musunuz

23 yasinda.. 4 aydir devlet memuru. Safranboluluyuz kendi memleketimizde calisiyordu. Ben istanbulda anne tarafim aydinda.. safranboluda,calistigi yerde baba tarafim var ama gorusmuyorduk pek.. kardesim bir donem yurtta kaldi, tum arkadaslarina vs sorduk nerdeyse..hepsi hep 1 haftadan uzun sure oldu gorusmeyeli diyorlar... pansiyonda kaliyordu, bavulalrini almis dedi pansiyon sahibi.. ama tam 6. Gun oldu,telefonu kapali
Çok ilginç tüm esyalarını toplamış mı acaba ?
Polis telefon sinyalinden bulur aslında .
Müge anlıya Çıkın.

Kardesinizin telefonu android'li mi? Android ise gmail hesabinin olmasi lazim. Aslinda bu sekilde telefonun su an nerde oldugu gorulebilir. Tabiki Türkiye'de durumlar farkli galiba ama ben yurtdisindayim ve biz oyle internetten kontrol edebiliyoruz. Biz de oyle savcilik olayi felan yok. Türkiye'de nasil gmail adresi uzerinden kontrol edilemiyor anlamadim?

Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
Ekşiye Twitter a yazın
Faceten duyurun
Güvenlik kameralarına baktırın gerçi bi hafta olmuş
Operatörden son görüştüğü numaralar incelensin

Kardesinizin telefonu android'li mi? Android ise gmail hesabinin olmasi lazim. Aslinda bu sekilde telefonun su an nerde oldugu gorulebilir. Tabiki Türkiye'de durumlar farkli galiba ama ben yurtdisindayim ve biz oyle internetten kontrol edebiliyoruz. Biz de oyle savcilik olayi felan yok. Türkiye'de nasil gmail adresi uzerinden kontrol edilemiyor anlamadim?
Türkiyede de edilebilir fakat %80 konumu açık bırakmaz %90 da sabit bir gmail i yok olsa da ailesi genelde bilmez gmail i bulsa zaten telefon kapalı da olsa ekrana mesaj gönderebiliriz zor ama uğraşırız

Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
Çalıştıgı kuruma sordunuz mu

Çok az çaba gösteriyorsunuz. Yıllardır görüştüğü kozon adı soyadı şehiri olulu çalışıyorsa yeri bellidir gidin yapışın yakasına ne biliyorsa anlatsın. Size snlatsmadığını ona anlatmıştır mutlaka bişeyler biliyordur.

Kaldığı pansiyonun kayıtlarını inceletin.

Yok mu ensesi kalın bir tanıdığınız gerek ricayla gerek zorla tanıdığı herkese ulaşmaya çalışın

Burada konu açmanız çok garip geldi bana. Allah esirgesin kardeşinizi. Umalım da sadece kafa dinliyor olsun
+1
Valla kaldigi yere gider kiz arkadasini bulurum ortaligi yikarim valla kardes ya bu baska bir seye benzemez

Konu sahibi kusura bakma cok rahatsiniz atlayin otubuse bulundugu yere gidin

Bildiğiniz her hangi birşey varmıydı? Veya şu olabilir dediğiniz.

Durup dururken böyle birşey yapabilecek bir insan mı? Etrafındaki arkadaşları nasıl kişilikteydi çevresi ortamı nasıldı.

Bunlar bir yerde önemli detaylar.

Back
X