• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim kayıp

Arkadaslar hep güvenlik kamerası telefon kaydı atm konumu vs demişiniz de olay polise intikal ettiyse polisin görevi bu zaten sahış bunun takibini yapamaz yapsa kolluk kuvveti diye ilgili bi birim olmaz yani şuraya yazılan akıl edilen hiç bişey koca teşkilatın aklına gelmedi ve sdc kayıp ihbari alındı ve bitti gercekten çok komik :)))) konu sahibi katıla katıla gülmüştür yorumlara cünkü kendisi farklı birsey için farklı bi cevap arıyor muhtemelen.. Konu fake bukadar rahatlık ve sacmalıklar serüveni ancak flash tv gercek kesitte olur :ukala:

Sevgilisiyle alakalı,çok düşkünse eğer onun peşinden gitmiştir.Kız muhtemelen şehirdışında.

anlamadıgım kısımlar var.
kardeşi zaten 1 hafta önce izin almıs.
izin alıp gitmiş.
işten kaçmamıs.
yani su 1 haftadır yapılacak tek sey 155 miydi cidden.

hemen ! şuan! anne mobil hat üzerine oldugu icin cagrı merkezini arayıp dökümleri mail olarak alabilir.
5 dk ya bu kadar zor değil.

eski manitaya gelince insanlar stalker kesilir hayret bisey ya biz el atalım madem sosyal medyasını ad soyad vs bilsek bir sekilde stalkla ulasabiliriz birşeylere

iyi niyetli olabilirsiniz ama nerden biliyorsunuz konu sahibinin kancayı taktığı birini bulmaya çalışmadığını? ille de telefon sinyali diye tutturması beni nedense bi tedirgin etti.

-------
konu gerçekse, konu sahibi;

umarım kardeşiniz bulunur ve bir an evvel sağ salim hayatına devam eder.

ayrıca kızın sizi eklememesi de nedense bişey biliyor izlenimi verdi. o mesajlar görünüyor ayrıca. görüldü yapmadan okumuştur.
Bilmiyorum tabi ki ama şunu biliyorum öyle al mail i bul gibi bir olay değil ciddi yakınlık gerektiren şeyler vermesi lazım mesela bana gmail i ve hakkında gerçekten birinci derece bilgiler verebilirse mail adresini alırım artı bir yerde numarası annemin üstüne dedi gidip kaybettim diye çıkarırsa numarayı direk mail adresine ulaşırım ve telefon kapalı da olsa ekrana istediğimiz notu gönderip telefonu arayabiliriz sanmıyorum ki kancayı taktığı kişinin bu kadar özeline girebilsin gerçekten kardeşiyse eğer bunları yapabilir

Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Elimden bir şey gelmez, param yok vs. yazmanız olayın kurgudan ibaret olduğu izlenimini verdi. Benim kardeşim kaybolsa ,buraya girmek aklıma bile gelmez ve bu kadar soğukkanlı olamam. Param yoksa ve verecek kimsem de yoksa (muhakkak vardır) , son çare olarak terminale gidip yalvarırım otobüs şirketlerine. Birinden biri muhakkak götürür. O halde gurur falan asla yapmam. İhtimal vermiyorum ama eğer konu gerçekse Cumhurbaşkanı’na hakaret etti diye şikayet edin kardeşinizi. Hemencecik bulurlar.

Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
Siz nasıl yerinizde durabiliyırsunuz
O Karabük yıkmanız lazım nasıl sakinsiniz
Sizle sorunu varmıydı
İş yerinde sordunuz yıllık izin vb
Telden bakarlar sıkıntı olmax
Annen arasın operatörü ayrıntılı fatura istiyorum desin kimle konuşuyor bakın
Tel sinyalinden bulur gidin görüşün telde kimse size yardımcı olmaz
Mobese vb kameralardan çıkar
İş yerinde nasılmış sordunuz mu
İnsanın aklına herşey geliyor
Kız ark bul konuştur

İnanasım gelmedi.. 1 haftada yürüseniz şimdi o şehirdeydiniz karttan avans çekmek, borç almak aklınıza gelmedi mi? Konu gerçekse kardeşinizin Allah yardımcısı olsun sağ salim bulunur inşallah

Hat annenin ustune, ni yarari olur mu demek bana tuhaf geldi ve bencr sen kafa buluyorsun bizle :) sence olur mu?

Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
En azından bu sayfada bir fotoğrafını paylaşın kardeşimizin belki gören olur size haber veren olur bizim insanlarımız dikkatli dır moderatörden Mune Mune izin alın

Sosyal medyadan kayıp ilanı verseniz, cabuk dağılıyor böyle şeyler bu mecralarda. İllaki bir gören çıkar.

Back
X