Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

istanbulian87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
34
13
3
merhaba arkadaşlar

küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.

yardım edin ne yapabiliriz?

Benden tavsiye çıkmaz malum eşimden 5 yaş büyüğüm kardeşiniz kiminle evleneceğine siz karar vermeyin bir zahmet :KK14:
Kavga edip sinir krizlerine neden girdiniz acaba :işsiz:

kardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi

kardeşim henüz 22 yaşında bir çocuk ve neyin ne olduğunu bilmiyor. ben nerdeyse 30 yaşımdayım daha evlenmedim. kardeşim yaşına başına bakmadan 27 yaşında birine aşık olmuş üstüne üstlük evlenicem diyor.
o kız onun toyluğundan faydalanıyor yaşı gereği son çıkış yolu olarak görüyor kardeşimi
Ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydı ben 25 7 sene sonra evlendik siz naparsanız yapın evleniceklerse evlenirler 22 yaşında koca adam toyluğundan faydalanıyor falan çok komik yahu :70:

22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz

lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda :oha:

Kardeşinizi neden elinde tutmak için kadının cinsel ilişkiye girdiğini düşünüyorsunuz?
Kardeşiniz bulunmaz hint kumaşı mı?
Nasa'da mı çalışıyor? Büyük bir servetin sahibi mi?
Dünyada son kalan erkek mi ya da?
Kadının kendini kardeşinize 'kakalamak' için nasıl bir nedeni olabilir mesela?

Neden aşk, sevgi, uyum gibi insani duyguları hiçe sayıp; kardeşinin kandırıldığını düşünüyorsunuz?

22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz

lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda :oha:

Sizin mantığınızla; 30 yaşına gelmişsiniz kim bilir nasıl bir hayatınız var????? Neler gördünüz geçirdiniz sonuçta 30 yaşındasınız. Kız sizden 3 yaş küçük. 3 yıl daha az şey yaşamış. Şükür edin, ya 30 yaşında olsaydı (?)

Sizin mantığınızla; 30 yaşına gelmişsiniz kim bilir nasıl bir hayatınız var????? Neler gördünüz geçirdiniz sonuçta 30 yaşındasınız. Kız sizden 3 yaş küçük. 3 yıl daha az şey yaşamış. Şükür edin, ya 30 yaşında olsaydı (?)
:halay::halay::halay:

Neyse ilk konu bir kib yapalım bakalım

Gelinimiz kardeşimden 3 yaş kadar büyük.. hiç sizin gibi sinir krizleri geçirmedik.. evlatlıktan da reddetmedik.. ailecek de seviyoruz kendisini.. kardeşim o benim..

Kızcağıza resmen potansiyel şey muamelesi yapıyosunuz.. neler görmüştür o ne demek ya??

Ayrıca da kardeşiniz 3 yaşında saf salak oğlan kız da şeytan sanki zorla birlikte olmuşlar gibi.. komik oluyosunuz yapmayın..

Hayırlısı deyin.. dua edip önünüze bakın.. kendinden küçük birini bulsa o çok mu hayırlı olcak acaba? İnsan olması önemli olan..

Bir kadın olarak bir kadına nasıl böle ön yargı ve kendini kakalıyor gibi konuşuyorsunuz çok pardon da bu hayatta hiç kimse kınadığını yaşamadıkça ölmeyecektir diye bi hadis var aile yapınız her şeye uygun da buna mı uygun değil bence sen o kızı onun gibi bi görümceye düşünce anlarsın ne diyeyim Allah o Kıza sabır versin :skandal:

Back
X