- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ya kusura bakma da hepimizin masturbasyon bağımlısı küçük bir kız kardeşi yok nasıl yol izlemeliyim diyip konu açana kadar internetten bir araştırsaydın keşke. Psikolog yönlendirmesi doğru bir şey olabilir kulağıma böyle söylentiler çalındı çünküYa Allah askiniza ben buraya sizinle cinsellik konusmaya gelmedim nasil bir. Uol cizebilirim uzagim diye fikrinizi almak istedim.Evet bana anlatir çünkü ben despot olup duvarlar koyup, kuralcilik taslamiyorum ne olursa olsun benle paylas diyorum çünkü kendi başına bulacagi çözümler ona zarar verir diye dusunuyorum.Biri bagimlilik mi alkol mu bu yazmış da 7.sinifa giden bir kizdan cok da mantikli cumleler.kurmasini beklemek sacma degil mi?
Ama gelip iki kere kocamın ereksiyonu diye konu açtınSize kocam benle yatmiyor ne yapayim gibi bir soru sormadım
Bi çözüm üretmek için illa basimiza gelmesi gerekmiyor dimi?Zaten arastiriyorum bu durumu merak etme.Herkes araştırıp bir çözüm bulma yoluna koru korune baglansaydi sanirim burada kimse konu acmazdi.Evet ofkelendim çünkü bilip bilmeden burada fikir edinmek adina actigim konuyu malum insanlar nerelere çekiyor.Bu sekilde yazacaklar lütfen yazmasin ben buraya mantikli fikirler almaya geldim.Ya kusura bakma da hepimizin masturbasyon bağımlısı küçük bir kız kardeşi yok nasıl yol izlemeliyim diyip konu açana kadar internetten bir araştırsaydın keşke. Psikolog yönlendirmesi doğru bir şey olabilir kulağıma böyle söylentiler çalındı çünkü
Fake olma ihtimalini şimdilik aklımdan çıkarıyorum ama çok öfkelisin. Kız kardeşine de 31 değil masturbasyon olduğunu söyle bari
Demek ki tek sorunum bunlarmis.Ama gelip iki kere kocamın ereksiyonu diye konu açtınKimsenin sana inanmamasını yadırgama fazla cinsellikle ilgili konun var
Ben de evliyim ama benim de hiç böyle bir durumum olmadi oyuzden telas yaptim, panikledim bu çocuk ne yapiyor boyle diyeYa kızlar ister inanın ister inanmayın ben hiç mastürbasyon yapmadım.
En fazla hayal kurduk falan. Boşalma vs olmazdı yani.
Bende bir sorun mu var diye düşünüyorum artık.
7. sınıf öğrencilerinin bilmediği yok maşallah..
Ben onun yaslarindayken hiç böyle şeyler bilmiyordum kendimle kiyasladim oyuzden panikledim aslinda ona belli etmemeye calistim ama sanirim etmişim.Bunun dünyanın sonu olmadığını, normal olduğunu. İhtiyaç duyduğu sürece yapabileceğini ama sıklığını kontrol altında tutması gerektiğini anlatsan nasıl olur?
Korkunç bişeymiş gibi hemen psikolog demişsin çocuğa iyice panikleyecek.
Ben onun yaslarindayken hiç böyle şeyler bilmiyordum kendimle kiyasladim oyuzden panikledim aslinda ona belli etmemeye calistim ama sanirim etmişim.
18 44 yazıyordu msj atılma zamanı konuyu açtığın zaman daha önceSen cok zekisin yaklasik bir saat önce konu konusuldu dakkasinda burada mi paylasacaktim pardon da?Ayriyeten gelecek zaman degil gecmis zaman saati var orada bildigin boyle bir ayarlama varsa soyle ben se bileyim.
Mesajı 18.03 gibi atmış ama ona değil son görülmeye dikkat etmişsiniz...18 44 yazıyordu msj atılma zamanı konuyu açtığın zaman daha önce
okMesajı 18.03 gibi atmış ama ona değil son görülmeye dikkat etmişsiniz...
Mesajı 18.03 gibi atmış ama ona değil son görülmeye dikkat etmişsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?