- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi dertlibaci
-
sağlam birinden duymuş öyle dedi kendilerion oldu sorduğum nerden kimden öğrenmiş acaba diye
ablanin derdi kardesi degil ki.. umrunda bile degil.. ornek evlat olmak icin bi tarafini yirtmis kardesi bu durumdayken bile kendini oven bi insan..aynen öyle ayrıca herkesin anası babası varken ablaya ot yemek düşer
sağlam değildir ya sağlam olsaydı duyamazdısağlam birinden duymuş öyle dedi kendileri
oooowww niklerde meşhur olmuş olaya bakyasakmı baska konu yonlendırme bılmıyorum ama yazım muhtemelen ban yerım zaten konu sahıbı actırdı agzımı
http://www.mynet.com/my/yildiz.erta...HaberAlani&utm_campaign=MynetHome-altmanset11
olanla ölmüşe çare yok olan birşeyi daha beter hale getirmeye hiç gerek yokMalesef mezhebim genis degildir benim . Cok geri kafaliyim , namusluyum , turkum . Ama siz fransiz asilli abd de okumus , kral torunusunuz heralde bunlar size bayagi normal geliyor .
Allah akil fikir versin sana.. Kardesinin cektigi acidan resmen zevk aliyorsun..E birde dogursaydi !!
bende ablayım kardeşimin başına allah korusun böyle bir durum gelse nedenini araştırırdım herşeyden önce kardeşime sahip çıkardım başını öne eğdirmezdim düşene bir tekme de ben vurmazdım bu da ablaysa yazık yani ...ablanin derdi kardesi degil ki.. umrunda bile degil.. ornek evlat olmak icin bi tarafini yirtmis kardesi bu durumdayken bile kendini oven bi insan..
aynen oyle.. insan kizabilir cok dogal bisey bu.. ama anlamadan dinlemeden destek olmadan gitmis anasini yetistirmis burdada ovunuyo ben ornek bi kizim bilmem nefsim yok mu benim falan fistan..bende ablayım kardeşimin başına allah korusun böyle bir durum gelse nedenini araştırırdıö herşeyden önce kardeşime sahip çıkardım başını öne eğdirmezdim düşene bir tekme de ben vurmazdım bu da ablaysa yazık yani ...
Bu şişme kadın konusu ekşiye bile düştü, bence fake ya. Bu ara KK çok revaçta.oooowww niklerde meşhur olmuş olaya bak
madalya takardi.. aferim kocum iste boyle!Peki erkek kardeşin yapsaydı bunu sevgilisiyle seviştiğini öğrenseydin onada şerefsiz namussuz ailemin ve benim namusumu 5 paralık etti der miydin. sanmam
nefsine başlıcam artık sinirlendirdi iyice beni son yorumlarıyla bence kendi beceremedi diye içinde kalmış seveni de yok tabiaynen oyle.. insan kizabilir cok dogal bisey bu.. ama anlamadan dinlemeden destek olmadan gitmis anasini yetistirmis burdada ovunuyo ben ornek bi kizim bilmem nefsim yok mu benim falan fistan..
topluma örnek insan gidip te hiç tanımadığı insanlara sırf karşı görüşteler diye mezhebi geniş demezElhamdulilah , hem ahlakimla hem namusumla topluma örnek bir kizim , keske herkes benim gibi olabilse , olamadigi icinde toplum bu durumda zaten .
Kizlar merhaba ! basliktanda anliyacaginiz gibi , kendimi korkunc bir oyunun icinde buldum , kardesimin erkek arkadasindan hamile oldugunu ve o cocugu kurtajla aldirttigini ogrendim , kendisinin benim bildigimden haberi yok , ogrendigimden beri ne yemek yiyebildim ne de birsey icebildim , ne yapacagimi bilmiyorum , bizim gibi bir ailenin adini bes paralik etmesinden korkuyorum,bu yuzdende anneme kardesimi evlendirmesini zorluyorum ama annem kendisi kabul etmiyor , benim yanimda kalicak onu evlendirmiyecem inat degilmi diyor , bende baska birinin duymasindan korkuyorum o yuzden en mantiklisi evlendirmemiz degilmi hamile kaldigi kisiyle ?Kendiisi resit bu arada .
Aklima gelmeyen basima geldi kizlar , haberlerde okudugum cinsden birsey basimiza geldi , Ne olur dualarinizi esirgemeyin ...
Su anlik annem disinda kimse bilmiyor ve bilmesini de istemiyorum o yuzden sizden yardim bekliyorum , akil akildan ustundur .
pes artık. nicklerde var. bu olmamalı amaoooowww niklerde meşhur olmuş olaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?