Benle yasit, bu yasta suan sirf ozentilikten bu bisey oldugundan degil buyutmeyin ustune gitmeyin ama onla takilabilirsiniz mesela kendi arkadaslarinizla felan disari cikarsaniz onuda alin belki sizkeyken baska dusunur cunku suan arkadas cevresi sacma salak icki sigarayi bisey saniyo. Benim arkadas cevremde oyle,bende alkol sigara vs kullandim ama sonra baktim yani bi anlami yok simdi isim olmaz,ustune gitmeyin daha tatli gelir oyle. Benimde annem babam ayri bu arada
Samsung s3
Tesekkur ederim canim :) ya o da akli basinda bi insan ama arkadaslarina acaip onem veriyor neredeyse hayatinin merkeznde onlar var. Bugun konustum ne kadar uzuldugumu anlattim. Onun ne kadar buyuk ve olgun oldugunu ve bu hareketlerin bu ozentiliklerin ona yakismadigini anlattim. Bu arada annem oyle baskici biri hic degil ilk birasini karsilikli ictiler mesela. Özenmesin, yanlis yerlerde arkadaslarinin lafina bakarak icip cozutmasin diye cok ugrasiyoruz. Lisedeyken arkadaslarim gelip annemle sigara icerlerdi bana da dedi annem iciyosan gec karsima soyle benden saklama hicbiseyi diye. Bu yuzden de ben oyle sacma sapan seylere merakli değilim. Kardesime de boyle davraniyoruz ama iste arkadaslari daha cazip geliyor sanirim.. benim arkadaslarimla oldugunda cok sıkılıyo ve bizim de burnumuzdan getiriyor malesef. Oncelille ben daha fazla vakit gecirmeye calisacam bakalim umarim hallederim onu kaybetmeden
aynı bende babamla içtim felan ama sonradan aman ne anlamı var deddim hevesti geçti :) o da anlar amaan ne desende herşey önce insanın içinden gelcek siz bilinçlisiniz zaarar gelmez ona :)
Kardesinle aranzda kac yas var canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir kursa fln gitse, kafasını dağıtır, zihni başka şeylerle meşgul olmuş olur, yeni bir çevre edinir
yok mu hiç öyle hevesleri :44:
Bence ustune gitmeyin ama sizinle arkadas gibi konusmasini saglayin biraz zaman icerisinde bu sayede vazgecirebilirsiniz bende o yaslarda basladim sigaraya ama ablalarim ve annem ustume geldikce daha da baglandim sigaraya
10 yas bence cok fazla arkadas cevrene sokman icin kendi yasiti olan birileri varsa eger guvenebildginiz onlarla tanstrip arkadas cevresini degstrmesine yardm.etmeye calisin bence kurs falanda faydali olabilir arkadaslarn dedgi gibi onemli olan ortamini degstrip kafasini dagtmasi insallh bir sikinti yasamadan duzeldgini gorursunz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Icki sigaradan cok erkek arkadas konusunda dikkat edin onlar duzelirde o konuda yanlis yapmasin..
Samsung s3
Kizlar cok kotuyum su anda. 16 yasinda kiz kardesim var. Annemle babam ayri oldugu icin biraz problemli bi cocuk olarak buyudu. Annem de islerinden dolayi aksama kadar evde olmuyo tatilde de kardesim hep disarda arkadaslariyla birlikte.. bikac ay oncesinde annem kardesimle bi arkadasinin sigara ictigini gormus. Bikac problem daha eklenince de o kizla gorusmuyorlar artik. Anneme de soz vermis artik o kizla da görüsmuyorum yanlis bisey yapmicam diye. Bugun cantasinda yine sigara buldum uc tane. Anneme soyleme diye yalvardi tamam dedim soylemicem ve hepsini dedim attim. Kimlerle iciyosun dedim soyledi... ne yapacagim bilmiyorum. Psikologa goturmek istiyorum yardimi olur mu bilmiyorum. Nasil ikna edecem onu da bilmiyorum.. o benim ilk goz agrim bebegim gibi ve onu kaybetmekten cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?