- 9 Ekim 2020
- 869
- 1.096
- 113
- Konu Sahibi VanessaRinki
Itude çok yüksek puanlı bir muh kazandi şimdi de hazırlık okuyordu sıkılmış diyor tıpa gecicem ben en başta tip yazmasını istemiştim zaten şimdi 1 sene boşuna kaybedecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet var bende akil zekiyim masallahSende millete dağıtacak akıl var mı ki Vanessa, bırak ne istiyorsa onu yapsın![]()
Gayet var bende akil zekiyim masallah
Itude çok yüksek puanlı bir muh kazandi şimdi de hazırlık okuyordu sıkılmış diyor tıpa gecicem ben en başta tip yazmasını istemiştim zaten şimdi 1 sene boşuna kaybedecek
Istanbulda devlette iyi bir okulda saglik okuyorum.Senin okul ne oldu Vanessa, şimdi sen nerdesin?
3500 YAPTI sayisalda boşluğa düştü gitmeden önce asiri hevesliydisıralaması kaçtı? Hangi bölümde. Hangi tıp oluyor? Bu sefer kararından emin mi
İtü nün maalesef eski kalitesi yok ama tıplar da eh yani.
3500 YAPTI sayisalda boşluğa düştü gitmeden önce asiri hevesliydi
Odtude iyi bolumker gelmiyorP
İstediği bölüm bir tek İtü de mi oluyordu?
Odtü ne alemde?
Sıralama iyimiş ben de İtü mezunuyum ama şu an maalesef öğrenci kitlesi ve yönetimi iyi değil. Şimdi olsa daha iyi okullara kasardım. O zamanlar ben de çok hevesliydim.
Boşa değil. Her şey tecrübe. Öyle bakın. İstediği bölüm tıpsa denesin.Itude çok yüksek puanlı bir muh kazandi şimdi de hazırlık okuyordu sıkılmış diyor tıpa gecicem ben en başta tip yazmasını istemiştim zaten şimdi 1 sene boşuna kaybedecek
Ben bir doktor olarak mühendislik derimTıp ve Müh. Arasında ekşi sözlükte birçok tartışma çıktı her zaman Müh. kazandı. Bende 10a yakın yeni Dr. ile sosyal sohbetim oldu ve dereceyle tıppa giren bile müh. seçseydim dedi.
Müh.te proje bazlı iş olayı zor olabiliyor her proje için tüm şehir ya da yaşanılan bölge değişiyor o kısmı zor.
Dr. ise ele alınan konu riskli olmasıydı.
O zaman kesinlikle Muh. Tek artısı kendi ve sevdiklerinin sağlık yönetimi gibi duruyor Muh. göre " şu ilacı uzun süre kullanma" tarzı .Ben bir doktor olarak mühendislik derim
100 bininci olarak girdiğin dandik mühendislik fakültelerinden bahsetmiyorum
Lisede arkadaşım vardı notları benimkinin yanına bile yanaşmazdı bilkent bilgisayar parayla okudu
Şimdi ben atıyorum 200 alıyorsam o 150 kazanıyor o 4 yıl okudu ben 6 yıl okudum mesleğe daha erken başladı
O güzel bir kampüs hayatı yaşadı benimki hastanelerde sürünmeceyle geçti
Tus ydus sınavlarla hala uğraşıyorum istediğin şehirde yaşamak için doçent olup kadro almak ya da şanslı olup eş durumu yapmak gerekiyor doğu hizmetim her zaman var 2 kez yaptım daha da yapacağım
Doktorlukta hasta ölüyor kalıyor riskli iş sonuçları kötü hataya yer yok vs vs vs
Artık her şey o kadar branşlaştı ki açıkçası o branşın doktoru değilsen ondan da çok anlamıyorsun her gün yeni bir şey değişiyor ilaçlar değişiyorO zaman kesinlikle Muh. Tek artısı kendi ve sevdiklerinin sağlık yönetimi olabilir " şu ilacı uzun süre kullanma" tarzı .
Bence şu an yan dal uzmanlığı bile şart gibi çoğu kronik hastalıkta sadece o bölüm uzmani bakabiliyor genel dahiliye uzmanına mesela kronik böbrek hastasian eksik kalıyor bilmiyorumArtık her şey o kadar branşlaştı ki açıkçası o branşın doktoru değilsen ondan da çok anlamıyorsun her gün yeni bir şey değişiyor ilaçlar değişiyor
Ben çocukçuyum mesela erişkin bakmayalı yıllar oldu dahiliyeci arkadaşlara danışırım çoğu konuyu