- Konu Sahibi Kleopattra
Hattı atmışlar bildiğim kadarıyla, adamlar sadece parayı istiyor.karşı taraf sadece para olarak mı bakıyor.fotoğraflar,mesajlar,numaralar,hesaplar telefonda onlar da gitmiş oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hattı atmışlar bildiğim kadarıyla, adamlar sadece parayı istiyor.karşı taraf sadece para olarak mı bakıyor.fotoğraflar,mesajlar,numaralar,hesaplar telefonda onlar da gitmiş oluyor.
Kardeşimle ne sorun yaşadınız diyin direk bence.Telefon falan karıştırmayın bakalım onlar ne anlatacakBende durumu kuzeninden öğrendim. Bana gelip abla şöyle bir mesele var biz bunu tek başımıza halledemeyiz dedi. Olayı bana böyle anlattı. Yarın gidip adamlarla konuşmayı düşünüyordum, olayın aslını anlamak için ama ne soyliyecegim ki ?
Aılenıze soyleyın .Sız karısmayın .2 gun sonra daha buyuk dorun olur sen solemedın haberımız yoktu derlerMerhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle biz üç kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir süre önce erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya çalışmak üzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi çalışıyor (zaten küçük bir yer) bu çalışanların da 3 ü Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gün Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler söyleyerek dalga geçiyorlarmış. Her neyse dükkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gün sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga geçmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış. Çaldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dükkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıçak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış üstüne de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini söylemişler. Olay 1 hafta önce oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hiç bunları akıl etmiyor mu bu çocuk. Napmaliyim hanımlar bu çocuğa, aileme söylesem annemin pek birşey yapacağını düşünmüyorum ama babam büyük ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi çekip ben ödemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lütfen, beynim durdu resmen.
Vatandaşlık verilmesi daha da ürkütücü değil mi?Bıçak çekebilecek insanların ülkeye alınma ihtimali beni ürküttü.
Merhaba hanımlar, babam dışardaydı eve az önce geldi. Kardeşimi de yanıma alıp olan biteni iyice anlattım. Annem telefonun çalınmasına değil de dalga gecmelerine takılmış. Babam ve kardeşim ise de birbirlerine girdiler, Allah'a şükür babama karşı gelecek kadar arsız değil azarini işitti oturdu yerine. Kardeşim kendi telefonunu satıp parayı ödiyeceğini söyledi. Bakalım, yeni bir gelişme olursa yazarım buraya. Tavsiyeleriniz için de teşekkürler.
O anne sayesinde kardeşiniz böyle olmuş o zaman diye düşünürüm. 18 yaşında ki genç üniversiteye girmeye çalışır hırsızlık peşinde koşmazAileme durumu anlattım, annem hicbirseey yapmadı, babam ise baya bi azarladı. Kardeşim de telefonu satıp paralarını vereceğini söyledi.
Anne babaniza soyleyin. Bu baya baya suç. Terbiyesizlik. Anne babanin nasil evlat yetişdiğini bilmeye, dersini de onlarin vermeye hakki var. Çunki bunu yapabilecek kapasidekedi insan emin ol firsati duşduğunde daha beterini yapar. Oylesine bir hata değil. KaraktersizlikMerhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle biz üç kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir süre önce erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya çalışmak üzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi çalışıyor (zaten küçük bir yer) bu çalışanların da 3 ü Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gün Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler söyleyerek dalga geçiyorlarmış. Her neyse dükkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gün sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga geçmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış. Çaldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dükkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıçak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış üstüne de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini söylemişler. Olay 1 hafta önce oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hiç bunları akıl etmiyor mu bu çocuk. Napmaliyim hanımlar bu çocuğa, aileme söylesem annemin pek birşey yapacağını düşünmüyorum ama babam büyük ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi çekip ben ödemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lütfen, beynim durdu resmen.
Evet bence de başka bir yere gitmiş o para. İddaa olması pek olası değil çünkü sezon başlamadı. Hazırlık karşılaşmaları, turnuva elemeleri falan var, doğru düzgün oynanacak maç yok.Baştan anlatılanlar hiç inandırıcı değil minareyi çalan kılıfını ayarlar hesabı, resmen uydurmuş kardeşiniz . İnsan tartıştı diye telefon mu çalar aklımın ucundan geçmez. Neden çalmış onu öğrenmeye çalışın ben çok tedirgin olurdum yerinizde olsam ne yapmış parayı? Aklıma uyuşturucu geliyor ilk. Ya da bu hırsızlık olayı doğru mu acaba sizden para alabilmek için soylenmıs bır yalan mı yine pis bir iş için? Paradan daha önemlisi bunlar bence.