kardeşim ve annem:((

ayy anneciginize bende çok üzüldüm şimdi.o kadra yapmış etmiş bu mübarek günde hangi söze layık bulunmuş.....
kardeşiniz cok terbiyesiz konusmus... o sözü söylemesi çok yanlışken birde elalemin yanında annesini rencide etmesi affedilir değil...
utanmıyormu ya hep yabancı dolu bir ortamda annesini küçük düşürmeye.. bence güzel şekilde konuş kardeşinle özür dilesin...
ama anne yüreginde bunun telafisi olmayacak belkide....
gelinine, damadına ve dünürünün yanında ne kadarda ayıp şey yapmış ya...
ki başbaşa bile söylenilmesi uygun olmayan şeyi herkesin yanında söylemiş.... eşiniz, gelininiz, kayınvalideniz bu malzemeyi kullanmaz umarım...

kendi eşinin,sizin eşinizin ve k.validenizin yanında annesine psikopat diyen 27 aşında bir adam! utanması da yok galiba.sessiz kalmayın,alın karşınıza konuşun.bu uzakan izlenecek bir konu değil,belli ki kardeşinizin iyi bi uyarıya ihtiyacı var.ortada psikopatlık gerektirecek sorunu olan biri varsa bile bu anneciğiniz değil!

bence burda tavrını koyması gereken kişi annen. ben onun yerinde olsam, hatasını ve de değerimi anlayıp, özür dileyip, tekrarlamayacağına söz verene kadar konuşmazdım onunla. ne demek elalemin yanında anneye psikopat demek.

Asla susmayın. Bir anneye asla öyle şeyler söylenmez, söylenmemeli. Ben olsam haddini bildirirdim, ister kızsın ister darılsın.

aynen katılıyorum canım sana..

böyle bir terbiyesizliğe abla olarak nasıl sessiz kaldınız..kardeşiniz annenize psikopat dediğinde kardeşinizi uyaracak haddini bildirecektiniz..

Anneyi bulmuş da azarlıyor, çok arayacağı günleri görmez inşallah.

Arayın kardeşinizi, ikaz edin, bir silkelenip kendine gelsin. Bırakın insanların içinde yalnız olsalar bile anneyi incitmemek lazım.

yazdıklarınızdan sanki hanımı dolduruyormuş gibi geldi.hani bekarken iyiymiş evlendikten sonra değişmiş ya.birde dünürlerinin yanında yaptığı şey çok ayıp yaa.

annenin üzüntüsünü düşünmek istemiyorum bile.empati yaparsak çok incitici , yaralayıcı.

o kadar çok şey yapıyorki biz mutlu olalım die annecim dün ağlamaklı oldu herkesin içinde.çok üzüldüm.kayınvalidem gibi bi kadının yanında olmamalıydı herkese anlatır şimdi.tabi kardeşim böyle davrana davrana eşide annemi takmamaya başladı.çok can sıkıcı bi durum.herkese koz verdik

bi ara kardeşimle konuşurken annem eşimi kıskanıyo demişti hiç ortada öyle bi durum yok yani olsa ben annemi uyarırım.benim eşimin annesi o kadar çok yanlış şey yapıoki ama eşm annesine laf söylettirmio kendiside saygıda kusur etmio ama benim annem haketmediği halde bu muameleyle karşı karşıya

şimdi arıcam kardeşimi teşekkür ederim yorumlarınız için.bana güç verdiniz.

aynen katılıyorum canım sana..

böyle bir terbiyesizliğe abla olarak nasıl sessiz kaldınız..kardeşiniz annenize psikopat dediğinde kardeşinizi uyaracak haddini bildirecektiniz..

o an uyardım söylediği şeyin hiç hoş olmadığını yakışmadığını söyledim tabi ama herkesin içinde banada ters bişey söyler die kızamadım

doğrudur. gelin bakıyorki oğlu azarlıyor annesini... kendide art niyetliyse oda annene değer vermemeye baslayacak.. ama eşi evde olmayınca bence konus.. millete koz verdiğinden başla.. sonra annenin nekadar incindigine getir

başka konulara yorum aypmadan önce, açtığın konuyu takip et..yapılan yorumlara cevap yaz..yoksa hiç konu açmayın arkadaşım..

başka konulara yorum aypmadan önce, açtığın konuyu takip et..yapılan yorumlara cevap yaz..yoksa hiç konu açmayın arkadaşım..

tabiki takip ediyorum sadece yapılan yorumları takip ederken başka bir yerde aynı sorunu yaşadığımdan dolayı cevap yaazdım.ve son 45 dakikadır kardeşimle telde konuştum kızma şeklinde değilde çözüm odaklı yaklaştım şakasına öyle söyledim dedi yarın yine gidecez anneme dedi.kendince oda şikayetlerini anlattı.gitme biraz birbirinizi özleyin dedim olmaz dedi. bu arada babm var oda yanımızdaydı ama hiç karışmadı.

az önce işteyken aradım.bu dediklerinizi söyledim sakince.anladığım kadarıyla aralarıda iletişim eksikliği var birbirlerini hep yanlış anlıyorlar sorun çıkıyor bi evliik aileyi nasılda değiştiriyor. korkarımki bu sorunlar bitmicek

konu pskopat kelimesinden çok neden aralarının böyle olduğuna geldi onunda annemden babamdan şikayetelri var bizimkilerinde ondan ve eşinden.bende annemlede konuşup kardeşimin rahatsız olduğu şeyleri söylücem bi şeliklde araarını bulmam lazım die düşünüyorum.kardeşim eşi ve annem arasında bocalıyor bana kalırsa.olaya karışmak istemiyorum ama bu durumda canımı sıkıyor

aslında çoğu evllikte böyle sıkntılar var maalesef yani erkek eşi ve ailesi arasında kalıyor bocalıyor.sebepleri neler sorunları ne bilmiyorum ama aradaki saygıyı korumaları gerek.inanlar yüzgöz olmadan da sorunlarını çözebilmeliler.kaldı ki anne babaya saygı çok önemlidir kardeşin bunu göz önünde bulundurmalı

kardeşinizin annenizle sıkıntı yaşamasıda dogall. bence sorunların çözümüne el atıp kardeşinizle konustuysanız annenizlede kırmadan konusun...belki kadeşinizin hoşlanmadıgı seyler varsa oda ona göre davranır.. ayrıca çok içli dışlı olmuşlar bana kalırsa... evli bir erkegin karısıyla beraber hergün annesine gitmesi hoş değil

kardeşininde annenle ilgili sıkıntıları şikayetleri olabilir..ne olursa olsun bu toplum içinde annenizi aşağılama hakkını ona vermez..sorunları varsa bu kadında yabancı değil ya..özmü öz annesi..alsın karşısına oturup güzel güzel konuşsun..

acaba kardeşiniz topluluk içinde karısına psikopat dermiydi ..hayır sıkar o biraz..elin kızı yapıştıverir lafı..

bence kardeşinizi sert bille uyarın..birdaha olursa gelmeyi gitmeyi keserim..bu lakaytlığa bu çirkinliğe daha fazla izin vermem deyin..annenizin arksında durun..

ben annenizi yalnız gibi gördüm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…