arkadaşlar uyku tutmadı beni.bugün annem beni eşimi ve kayınvalidmi iftara davet etti.erkek kardeşimde eşiyle birlikte geldi.zaten annemlere yakın oturuyolar ve sık sık annemlerde oluyolar.annem ve erkek kardeşim kendisi 27 yaşında ve iki yıllık evli.evlenmeden önce annemle çok ilgiliydi aralarında çook güzel bi ilişki vardı.evlendikten sonra ise berbat.neye konuyu çok uzatmayayım bugün yine annemle ufak bi anlaşmazlığa düştüler önemsiz bir konudan tartışmaya başladılar ve kardeşim herkesin içinde anneme piskopat dedi.çok üzüldüm çok bozuldum kardeşimede söylediği sözün hiç olmadığını belirttim ama içimde kaldı yarın arayıp kardeşime biraz kıssammı anneme çok kötü davranıyor annem ise bunları hiç haketmeyen çok fedekar ve iyi bir anne.ve geçen yıl kısmı felç geçirdi şüşkür düzeldi ama ya stresten yine olursakayınvalidemin tırnağı olamaz onun yanındada annem çok üzüldü şimdi kayınvalidemde bunu herkese anlatır kesin sizzce kardeşimi uyarmalımıyım yoksa hiç karışmamalımıyım karar veremedim lütfen yardım edin.bu arada aramızda 1buçuk yaş var ben büyüüğm
Asla susmayın. Bir anneye asla öyle şeyler söylenmez, söylenmemeli. Ben olsam haddini bildirirdim, ister kızsın ister darılsın.
ayy anneciginize bende çok üzüldüm şimdi.o kadra yapmış etmiş bu mübarek günde hangi söze layık bulunmuş.....
kardeşiniz cok terbiyesiz konusmus... o sözü söylemesi çok yanlışken birde elalemin yanında annesini rencide etmesi affedilir değil...
utanmıyormu ya hep yabancı dolu bir ortamda annesini küçük düşürmeye.. bence güzel şekilde konuş kardeşinle özür dilesin...
ama anne yüreginde bunun telafisi olmayacak belkide....
gelinine, damadına ve dünürünün yanında ne kadarda ayıp şey yapmış ya...
ki başbaşa bile söylenilmesi uygun olmayan şeyi herkesin yanında söylemiş.... eşiniz, gelininiz, kayınvalideniz bu malzemeyi kullanmaz umarım...
yazdıklarınızdan sanki hanımı dolduruyormuş gibi geldi.hani bekarken iyiymiş evlendikten sonra değişmiş ya.birde dünürlerinin yanında yaptığı şey çok ayıp yaa.
annenin üzüntüsünü düşünmek istemiyorum bile.empati yaparsak çok incitici , yaralayıcı.
aynen katılıyorum canım sana..
böyle bir terbiyesizliğe abla olarak nasıl sessiz kaldınız..kardeşiniz annenize psikopat dediğinde kardeşinizi uyaracak haddini bildirecektiniz..
o kadar çok şey yapıyorki biz mutlu olalım die annecim dün ağlamaklı oldu herkesin içinde.çok üzüldüm.kayınvalidem gibi bi kadının yanında olmamalıydı herkese anlatır şimdi.tabi kardeşim böyle davrana davrana eşide annemi takmamaya başladı.çok can sıkıcı bi durum.herkese koz verdik
başka konulara yorum aypmadan önce, açtığın konuyu takip et..yapılan yorumlara cevap yaz..yoksa hiç konu açmayın arkadaşım..
doğrudur. gelin bakıyorki oğlu azarlıyor annesini... kendide art niyetliyse oda annene değer vermemeye baslayacak.. ama eşi evde olmayınca bence konus.. millete koz verdiğinden başla.. sonra annenin nekadar incindigine getir
kardeşinizin annenizle sıkıntı yaşamasıda dogall. bence sorunların çözümüne el atıp kardeşinizle konustuysanız annenizlede kırmadan konusun...belki kadeşinizin hoşlanmadıgı seyler varsa oda ona göre davranır.. ayrıca çok içli dışlı olmuşlar bana kalırsa... evli bir erkegin karısıyla beraber hergün annesine gitmesi hoş değilkonu pskopat kelimesinden çok neden aralarının böyle olduğuna geldi onunda annemden babamdan şikayetelri var bizimkilerinde ondan ve eşinden.bende annemlede konuşup kardeşimin rahatsız olduğu şeyleri söylücem bi şeliklde araarını bulmam lazım die düşünüyorum.kardeşim eşi ve annem arasında bocalıyor bana kalırsa.olaya karışmak istemiyorum ama bu durumda canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?