Kardeşimle aramızda iki yaş var.21 yaşındayım ben o da 19.genelde iyi anlasiriz.ama bu sene bi küsme huyu çıktı. Çok konuşuyor ben de telefonla ilgileniyorum.ya da ben telefonla ilgilenirken ya da ders yaparken kisacasi mesgulken gelip konuşuyor. Ders yaparken susturuyorum ama teldeyken işime bakıyorum.sonra da kızıyor kusuyor.dışarda sessiz sakin biri ama evde sürekli mükemmelim falan Diye geziyor.neyse işte 2 kere küstü.birinde gittim hediye aldım uzunca bir süre konusmadi çünkü. Birinde Özür diledim hemen ilk gün çünkü bu sefer akillandim. Neyse işte ben küs kalmayalim istiyorum.bugün yine konusmamaya başladı. Ben ders çalışırken televozyonun sesini aciyor baya sinirlendim şimdi yan odadayim kilitleyip burda ders calismaya basladim. Şimdi bile sinirim geçti .ama nasıl desem bu sefer geri adım atmak istemiyorum yanlış anlamayin öyle uzun süre kuş kalacak degilim geri adım da atarım Özür de dilerim.ama o hiç Özür dilemiyor ve artık bunu huy edindi.ilerde karisiyla bile böyle şeyler olabilir. Ya bunu aşması lazım.bilmiyorum sizce doğru mu yapiyorum..