- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
- 108
arkadaşlar 2 hafta once babam kısmı felç geçirdi. bıanda oldu hersey. daha evelı gunune beraberdık hersey guzeldı. daha oncekı gunlerde kardesım ve babam kavga etmışler. kardesım bırseyı yanlış almış babamda yanlış anlışmısın dıyıp bagırmış durmuş. kardesımde ..iktir git kendın al demış babama. kardesım 18 yasında bu arada. tabı bu laf çok koymuş babama ertesı gun ınme ındı adama neyse. esımle hep koşturduk hastanelerde yogunbakıma yatı sonra duzeldı cok sukur suan ıyı. lakın sorunumuza gelelım. babamın heranında yanında olduk agladım mafoldum perişan oldum sımdı daha ıyııyıleştı ama dun esıme laf soylemış. esım geceden cıkmıştı uyumadan dınlemeden hep gıttı yardımlarına koştu annemın halılarını bıle yıkadı. hala yaranamadık. demış esım bende geceden cıktım kadesımde habıre uyuyo hıc ıs yapmıyo kardesımın yıkıntılarını bıle bız topluyoruz. demış babam benmı dedım kalk gel dıye demış. eşime yapılan bana yapılmış demektır esım bugun anlattı bana . arkadaşlar benım daha nabmam lazım. lkardesım babamı ölümden dondurdu hala o kıymetlı,hala elını bır ıse surmuyo,hala benle esım laf yıyıoz es gecılıyoz. canım yanıyo arkadaşlar basit bişey degıl bu babamı öldürüyordu kardesım nerdeyse. gecen bı kavga ettıler annnemle babam butun kufurlerını esım duydu rezıl oldum esıme yıne. arkadaşlar ne yapmalıyım ben keşke gıtsem buralardan esımıdealıp