Kardeşim

Sizin bir gününüz nasıl geçiyor?
Yani spor yapıyor musunuz? Ya da bi meşgaleniz var mı?

Mesela yerinizde olsam aradığında "malesef canım. Spora gidecegim. Başka zaman görüşelim" falan derim.

Ya da temizlik yaptım yoruldum. Biraz uyuyacağım..başka bir gün görüşürüz.

Ya da kuaföre gideceğim. İşim uzun sürer.

Ya da ben de dışarı çıkmayı düşünüyordum. Bugün olmaz.

Ya da vitrin bakmayı düşünüyorum. Sen de gel derdim ama cocuklarla rahat bakamam. Başka zaman inş.

Bu çocuklu kadınların da herkes beni çekmek zorunda modu çok itici yani...

hergün gelme deseniz de alınır anladığım kadarıyla sıkılıyor tek basına ona bir meşgale bulabilirsiniz veya siz hergun bir meşgale bulbailirsiniz

Ya bu kardeş ne demek tersle, kopar bağları bilmem ne? Demek ki yalnız ve size ihtiyacı var, sizi destek olarak görüyor. Konuşun daha az gelsin ama lütfen kardeşinizi kırmayın. Sonuçta bu hayatta siz birbirinize emanetsiniz

Maşallah sende kardeşin hiç birşeyini tasvip etmiyorsun...
Gelip gelme konusunda açık konuşacaksın
Rahatdızlık veren kardeş de olsa...devamlı bir şekilde kimsenin sana rahatsızlık vermesini izin verme

1. Hayaniz kardesinizin hayatina karismaya çalışmanız. Ben istemedim ben istemiyorum uygun degil vs vs ama bunlar sizin dogrunuz. Kardesinizin değil. Oldugu gibi kabullenin derim.

Bende gezerim misafirim eksik olmaz ustelik calisiyorum 1 cocugum var. Ablama hep derim ayni yerde yasasaydik keske her aksam sende yerdik. Dolapta ne varsa alirdim falan diye. Ahhh keşke... Inanin yalniz olmak daha zor tadini cikarin. Musait degilseniz de soyleyin

Ay ne bileyim ya
Düzgünce açık açık konuşun diyorsunuz anlamıyor
O benim kardeşim canım herkes kardeşime çok şanslısın ablan ne güzel yardımcı oluyor diyor
Ben zaten hep yardım ediyorum ama ben istediğim zaman sanmayın ki kardeşim bana gelmese bir hafta gitmem imkanı yok çocukları görmeden duramam
Sürekli araması beni yanında istemesi mutlaka bir bahaneyle arıyor beni
Bugün komple mutfak temizliği yaptım iki çocukla
Çocuklar yaramaz değilki
Takıntın var benim plan yaptıysam yapmak zorundayım o gün mutsuz geçiyor valla
Tek kalıyor diyorsunuz İnan'ın tek değil her gittiğimde misafiri oluyor
Misafiri gittiği zaman hemen beni arar ne yapıyorsun gelsene diye yada gelelim mi
Onu öyle kabul ettim
Belki ben abartıyorum kimse benim gibi olmak zorunda değil tabi
Ona hayır diyince Vicdanın rahat etmiyor ben onu bu kadar düşününce onun beni kullanması zoruma gidiyor
Bir kerede kahvaltı hazırladım gel desin
Yok temizlik yapacam gelsene kızzzz
Neyse ya
Çözüm bulabilmek için buraya konu açmadım ben mi abartıyorum diye aklıma takıldı sadece
Aramızdaki bağı kimse koparaz çok merhametli sadece kendi gibi görüyor herkesi

aradğnda bir kaç kere duymazdan gel geldiğinde bir kaç kere kapıyı açma anlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…