Kardeşim

Avokadoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
332
153
103
36
Sadece paylaşmak istemiştim yazınca yine vicdan yaptım offf

Son düzenleme:
Açıkça söyledim kavga ettik barıştık biraz ara verdi sonra yine kaldığı yerden devam. Bencede bahaneye devam

Kardeş de olsak herkes aynı yapıda değil işte. Bunu anlamasını sağlayın sadece. "Canım senin sürekli hareket halinde olman çok güzel bunu seviyorsun ama ben her zaman buna ayak uyduramayabilirim. Benim de kendime göre işlerim var ve hatta bazen birşey yapmadan yalnız kalmak istiyorum. Geldiğinde sana yeterince vakit ayıramayabilirim bunun için söylüyorum" diyin.

Ara ara bu şekilde kırıcı olmadan belirtin. Kavga ederek ve ilişkiyi keserek değil, haftalık görüşmelerinizi kontrol altına alarak yapın.

kardeşiniz sosyal biri sizse o kadar değilsiniz

bence nazikçe yorgunum vs diyebilirsiniz. temizliğine gitmeyin kendi yapsın. size gelince de işlenmeyin ona hatta 1 2 temizliğe yardım ettirin siz çağırın zırt pırt gelmeyi keser biraz :)

Ya bi kere dan diye tersleyeceksin. Ya da kibarca anlatacaksın. Kibarlıktan anlamıyorsa malesef bi gün kaba bir şekilde reddet. Bir daha bu kadar sık gelemez.

Onuda yaptım temizlik yaptırdım ertesi günü beni çağırdı bende gelemeyeceğimi söyledim
O da hemen ben sana geliyorum ama dedi
Benim ona dünya yardımım oldu bir kere yüzüne vurmadım o ilk fırsatta söyledi hemen gıcık

Ya bi kere dan diye tersleyeceksin. Ya da kibarca anlatacaksın. Kibarlıktan anlamıyorsa malesef bi gün kaba bir şekilde reddet. Bir daha bu kadar sık gelemez.
İşte olay o hemen kibarca söyledim tersledim ara verdi sonra yine hiç şey olmamış gibi devam
Benim olayım ona hayır dediğimde vicdanım rahat etsin şimdi çocukları bana getirecek kendini hastaneye gidecek eve tadilat var
Hepte hastane işi oluyor vallla sinir ediyor beni

Ben gerektiği kadar sosyal insanım tanımadığım insanı eve alarak sosyal olunmuyor malesef, ama o da kocasıyla birşeyler yaşamadığı işim böyle çözümler buluyor bul bulda bana buluşma be

haklı kız
evde tüm gün oturup tv mi izleyecekti
ev hanımı olsaydım aynı kardeşin gibi olurdum nereden adam bulsam eve toplar iki muhabbet ederdim
evde oturmak çok sıkıcı boş boş muhabbetsiz oturmak hele..aynı kişiyle sohbet bile sıkıyor bir süre sonra hele ki..

Keşke ablam da beni hergün arasa haftada gelse bizim de 10 dk aramız ama senede 1-2 giderim o hiçten gelmez çok üzülüyorum konuşmak dertleşmek istiyorum ama yapı meselesi işte.

Aynı konuyu komşum için açmayı düşünüyordum. Ben komşuyla basedemiyorum sizin bir de kardeşinizmiş. Bahar temizliğine kalkıştım ama 3 haftada bitiremedim hergün sabah on mesajla başlıyor 11 -11.30 gibi gelip eşim eve gelmeden yarın saat önce kalkıyor. Dişlerimi sikmaktan çenem ağrımaya başladı. evet cok hanım kiz çok seviyorum ama ben artık plan bile yapamaz oldum. birgün öncesinden yarın gelirim gelirsin diye plan yapıp gidiyor. Dün makarna alıp geldi yaptım yedik.bugün de geleceğini söyledi. giderken yarın için de bir plan yapacaktır.

Eğer çocuğu varsa o kadar kolay olmuyor. Ben gezmesine bir şey demiyorum ki beni rahat bıraksın.

Keşke ablam da beni hergün arasa haftada gelse bizim de 10 dk aramız ama senede 1-2 giderim o hiçten gelmez çok üzülüyorum konuşmak dertleşmek istiyorum ama yapı meselesi işte.
Keşke haftada bir gelse nerde hergün çocukları bırakma peşinde bana dokunmasın her markete gidişimde uğruyorum ama yetmiyor, eve çıkıyorum bu sefer size oturmaya gelelim mi eee daha yeni görüştük bütün gün dışarıdaydım biliyor yemek yapıcam bahane bulamıyorum artık hastayım diye diye

Valla komşu olsa İnan yol veririm ama kardeşte öyle olmuyor. Sizi anlıyorum onun işim var diyip yada o geldiğinde temizliğinize devam edin anlar anlamazsada açıkça konuşun. Diyorum ya ben konuştum kavga çıkardı barıştık yine aynı. Komşumun 6 çocuğu var selam versem hepsi eve doluşuyor çıkmıyorlar bide. Karıştırma huylarıda cabası bide çocuklar apartmanda yalın ayak dolaşıp o ayaklarla eve geliyorlar halım kirleniyor artık samimi olmamakla buldum çözümü.

şu kk'daki bunca zamanlık deneyimim bana Türk insanının iletişimde çok kıt olduğunu hep göstermiştir.
Kardeşime şu denmez, kardeşime şunu diyemem, böyle desem böyle olurları bir yana bırakacaksınız.
Alıp karşınıza düzgünce iletişim kuracaksınız.
Herkes burda yazdığını, burda yazmaya ayırdığı süre ile o şikayet ettiği kişiye iletse zaten sorunumuz kalmayacak.
Kardeşinizi alın karşınıza derdinizi anlatın. Burda yaza yaza bir sonuca ulaşmıyor. Tavşanla dağ hikayeleri oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…