Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynana kayınbabadan sıkıldı herhalde herkes şimdi kardeşlerden bıkıyor..Bugün okudugum 2.kardeş konusu..
Kardeşini kırmadan şikayetlerini söylesen iyi olur![]()
Anlamıyorsa ya kökten koparacan ki zor kardeş sonuçta arkadaş falan olsa salla diyecem..Anlamıyor iki senedir ayrı evi
Anlamıyorsa ya kökten koparacan ki zor kardeş sonuçta arkadaş falan olsa salla diyecem..
Yada mecbur katlanıcaksın.
kardeşiniz sosyal biri sizse o kadar değilsiniz
bence nazikçe yorgunum vs diyebilirsiniz. temizliğine gitmeyin kendi yapsın. size gelince de işlenmeyin ona hatta 1 2 temizliğe yardım ettirin siz çağırın zırt pırt gelmeyi keser biraz :)
İşte olay o hemen kibarca söyledim tersledim ara verdi sonra yine hiç şey olmamış gibi devamYa bi kere dan diye tersleyeceksin. Ya da kibarca anlatacaksın. Kibarlıktan anlamıyorsa malesef bi gün kaba bir şekilde reddet. Bir daha bu kadar sık gelemez.
Ben gerektiği kadar sosyal insanım tanımadığım insanı eve alarak sosyal olunmuyor malesef, ama o da kocasıyla birşeyler yaşamadığı işim böyle çözümler buluyor bul bulda bana buluşma bekardeşiniz sosyal biri sizse o kadar değilsiniz
bence nazikçe yorgunum vs diyebilirsiniz. temizliğine gitmeyin kendi yapsın. size gelince de işlenmeyin ona hatta 1 2 temizliğe yardım ettirin siz çağırın zırt pırt gelmeyi keser biraz :)
haklı kızKardeşim 22 yaşında iki çocuk annesi. 18 yaşında ısrarlarımıza rağmen asla istemediğimiz kocasıyla evlendi ve evlenmemesi için en çok uğraşan bendim birlik gitmesini hiç istemiyordum birlik olmasından ziyade insanlıktan nasibini alamamış insanlardı ailece. Evlendiği günden itibaren kocası bunu hiç gezmeye götürmezdi hala gitmezler bir yere kardeşim hep evde durur aslında o da kendi çapında etkinlikler buldu sonra anlatırım.
Kardeşimin evi arabayla bana 10 dklık mesafe var ve herhafta sonu size gelelim mi diyordu, ilk zamanlar kabul ettim tamam gelin çay içeriz otururuz felan derken bu sefer hafta bana gelmeye başladı, artık planlarımı onlara göre yapmaya başladım bu durum beni fazlasıyla germeye başladı stres yapıyordum her hafta sonu.
Kardeşim, kv kp ile anlaşamayınca evi ayırdılar ve bana çok yakın yere taşındılar sevindik tabi ne güzel kendine ait evi olacaktı.
Yakın olunca her gün beni aramaya başladı
Bana gelsene, size gelmeyi düşünüyorduk, markete gidicem, çocuklara bakarmısın temizlik yapacam, hastaneye gidiyoruz çocuğun birine bakarmısın. Eğer bir gün beni aramıyorsa anlıyorum ki o gün ya evde değil yada misafiri var benim tasvip etmediğim arkadaşları. Neden tasvip etmiyorum çünkü faceden gruptan bulduğu ne olduğu belli olmayan insanları evine toplayıp buluşması. Ne kadar konuşsakta asla anlamaması. Çıldırtıyor beni hemde nasıl onun yüzünden sinir krizine giriyorum.
Benim çocuğum yok olmuyor yiğenlerimi canım gibi severim hemde çok.
Kardeşim laftan anlamıyor artık yetemiyorum kendi hayatım evim var bir gün temizlik yapsam ertesi günü dinlenmek istiyorum ama olmuyor hep ya bana gelmek istiyor yada benim ona gitmemi istiyor, onun yüzünden sürekli bahane bulup yalan söylemek zorunda kalıyorum bu durum beni çok üzüyor. Kardeşime hayır dediğim zaman vicdanım rahat etmiyor bu sefer kendi kendimi yiyip bitiriyorum ihtiyacı vardı bana diyorum sıkılmıştır diyorum offffff.
Durumları iyi değil çok zor geçiniyorlar ama sürekli misafir çağırıyor evine, kendide gidiyor artık karışmıcam benden uzak dursunda ne yaparsa yapsın diyorum bu sefer misafirlikten evine dönerken bana uğruyor ne oldu bir kapı gezmek yetmedimi diyorum çocuklar istedi diyor . Evine misafirleri toplayıp ertesi günü beni temizliğe çağırıyor.
Artık bunladım. Acaba bugün arayacak mı bugün şu işimide yapayım yarın kesin arar işim kalmasın diye plan yapmak zorundaymıyım. Anlamıyor asla laftan anlamıyor sürekli beni görmek istiyor aslında beni değil sürekli birileriyle iletişim halinde olmak istiyor offf yazarken bunaldım. Devamını sonra yazarım daha yazmadığım bir çok şeyler var.
Yani anlayacağınız hayır demek vicdanımı yokluyor evet demekte beni yoruyor
Kavga ettik benimde hayatım var dedim barıştık ara verdi sonra yine devam
Ne yapmalıyım ben mi abartıyorum
Kardeşim çok çok iyi insan asla kötülük yok içinde ona hergün gitsem gitsek sesi çıkarmaz aşka acımaz kendine. Ama ben öyle değilim kimse onun gibi değil bunada anlatım yine anlamadı. İşine geleni yapıyor.
Eğer çocuğu varsa o kadar kolay olmuyor. Ben gezmesine bir şey demiyorum ki beni rahat bıraksın.haklı kız
evde tüm gün oturup tv mi izleyecekti
ev hanımı olsaydım aynı kardeşin gibi olurdum nereden adam bulsam eve toplar iki muhabbet ederdim
evde oturmak çok sıkıcı boş boş muhabbetsiz oturmak hele..aynı kişiyle sohbet bile sıkıyor bir süre sonra hele ki..
Keşke haftada bir gelse nerde hergün çocukları bırakma peşinde bana dokunmasın her markete gidişimde uğruyorum ama yetmiyor, eve çıkıyorum bu sefer size oturmaya gelelim mi eee daha yeni görüştük bütün gün dışarıdaydım biliyor yemek yapıcam bahane bulamıyorum artık hastayım diye diyeKeşke ablam da beni hergün arasa haftada gelse bizim de 10 dk aramız ama senede 1-2 giderim o hiçten gelmezçok üzülüyorum konuşmak dertleşmek istiyorum ama yapı meselesi işte.
Valla komşu olsa İnan yol veririm ama kardeşte öyle olmuyor. Sizi anlıyorum onun işim var diyip yada o geldiğinde temizliğinize devam edin anlar anlamazsada açıkça konuşun. Diyorum ya ben konuştum kavga çıkardı barıştık yine aynı. Komşumun 6 çocuğu var selam versem hepsi eve doluşuyor çıkmıyorlar bide. Karıştırma huylarıda cabası bide çocuklar apartmanda yalın ayak dolaşıp o ayaklarla eve geliyorlar halım kirleniyorAynı konuyu komşum için açmayı düşünüyordum. Ben komşuyla basedemiyorum sizin bir de kardeşinizmiş. Bahar temizliğine kalkıştım ama 3 haftada bitiremedim hergün sabah on mesajla başlıyor 11 -11.30 gibi gelip eşim eve gelmeden yarın saat önce kalkıyor. Dişlerimi sikmaktan çenem ağrımaya başladı. evet cok hanım kiz çok seviyorum ama ben artık plan bile yapamaz oldum. birgün öncesinden yarın gelirim gelirsin diye plan yapıp gidiyor. Dün makarna alıp geldi yaptım yedik.bugün de geleceğini söyledi. giderken yarın için de bir plan yapacaktır.
Valla komşu olsa İnan yol veririm ama kardeşte öyle olmuyor. Sizi anlıyorum onun işim var diyip yada o geldiğinde temizliğinize devam edin anlar anlamazsada açıkça konuşun. Diyorum ya ben konuştum kavga çıkardı barıştık yine aynı. Komşumun 6 çocuğu var selam versem hepsi eve doluşuyor çıkmıyorlar bide. Karıştırma huylarıda cabası bide çocuklar apartmanda yalın ayak dolaşıp o ayaklarla eve geliyorlar halım kirleniyorartık samimi olmamakla buldum çözümü.