- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bunu söyleyen ben olmak istemezdim ama hani siz ailenizi beğenmiyorsunuz ya halalar şöyle amcalar böyle vs diye, ailenizdeki bireyler de size bayılmıyor. Belki muhabbetiniz bayık, belki huyunuz tuhaf bilemem ama durum bu yani.Sadece sinir oldugum için buraya yazmak istedim.Kardeşimle gün içinde ara ara konuşuruz annemle ilgili falan. Evim annemlere 2 vesait. Kız kardeşimin arabası var.Sorun şu ki mesela izinli hep bir tane arkadaşı var onla geziyor.Bir kez olsun gel birlikte birşeyler yapalım demedi.Geçen arkadaşıyla bize geldiler.Sürekli ikisi arasında konuşuyor. O kadar sıkıldım ki. Hni birşey diyorsun duymuyorlar.Tamam haftada bir izni var da her hafta o kızla her hafta.Belki de kıskançlık ama. O kız ablalarıyla yakın böyle degil. Ama bizimki sürekli o kızla sürekli.Buna sinir oldum sadece
Evet ama ızın gunu hep degısıyor. Zaten her bos anı o kızla gecıyorDaha bir ay öncesine kadar aynı evdeydiniz zaten yeni evlendiniz.
Birlikte birsey yapmak istiyorsanız, siz teklif edin, program yapın olmaz mı?
Demek ki onunla daha rahat ve mutlu. Belki daha az yargılıyor daha neseli eğlenceli vs.Sadece sinir oldugum için buraya yazmak istedim.Kardeşimle gün içinde ara ara konuşuruz annemle ilgili falan. Evim annemlere 2 vesait. Kız kardeşimin arabası var.Sorun şu ki mesela izinli hep bir tane arkadaşı var onla geziyor.Bir kez olsun gel birlikte birşeyler yapalım demedi.Geçen arkadaşıyla bize geldiler.Sürekli ikisi arasında konuşuyor. O kadar sıkıldım ki. Hni birşey diyorsun duymuyorlar.Tamam haftada bir izni var da her hafta o kızla her hafta.Belki de kıskançlık ama. O kız ablalarıyla yakın böyle degil. Ama bizimki sürekli o kızla sürekli.Buna sinir oldum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?