Kardeşim

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sadece sinir oldugum için buraya yazmak istedim.Kardeşimle gün içinde ara ara konuşuruz annemle ilgili falan. Evim annemlere 2 vesait. Kız kardeşimin arabası var.Sorun şu ki mesela izinli hep bir tane arkadaşı var onla geziyor.Bir kez olsun gel birlikte birşeyler yapalım demedi.Geçen arkadaşıyla bize geldiler.Sürekli ikisi arasında konuşuyor. O kadar sıkıldım ki. Hni birşey diyorsun duymuyorlar.Tamam haftada bir izni var da her hafta o kızla her hafta.Belki de kıskançlık ama. O kız ablalarıyla yakın böyle degil. Ama bizimki sürekli o kızla sürekli.Buna sinir oldum sadece

Bir tane de erkek kardeşim var. O da evli. Ama o ne benle ne diger kardeşimle samimi degil. Bunla da böyle olcaz sanırım.

Daha bir ay öncesine kadar aynı evdeydiniz zaten yeni evlendiniz.

Birlikte birsey yapmak istiyorsanız, siz teklif edin, program yapın olmaz mı?

Kardeş olmak çok iyi arkadaş olacağınızın garantisini vermiyor ama arkadaşını size getirip evinizi kafe gibi kullanıp sizle de muhabbet etmemezlik yapmadılar inşallah. Durum buysa saygısızlık etmişler

Son düzenleme:
Arkadaşıyla daha iyi vakit geçiriyordur.
Sizinle kafa yapısı uymuyordur.
Siz neden arkadaşlarınızla takılmıyorsunuz kardeşinizi kısıtlamaya çalışıyorsunuz?
Kardeş bir seçim değil mecburiyettir! Saygıda kusur etmiyorsa yeterlidir, kardeşiniz boş vaktini istediği kişiyle geçirme hakkına sahiptir.
Seçimlerine saygı duymak zorundasınız.
Sinir olmakta haksızsınız.

ben de ablamla ancak zorunlu oldukça görüşüyorum. izinli günlerimde onunla vakit geçirmem. olabilecek şeyler takmayın kafanıza

Sadece sinir oldugum için buraya yazmak istedim.Kardeşimle gün içinde ara ara konuşuruz annemle ilgili falan. Evim annemlere 2 vesait. Kız kardeşimin arabası var.Sorun şu ki mesela izinli hep bir tane arkadaşı var onla geziyor.Bir kez olsun gel birlikte birşeyler yapalım demedi.Geçen arkadaşıyla bize geldiler.Sürekli ikisi arasında konuşuyor. O kadar sıkıldım ki. Hni birşey diyorsun duymuyorlar.Tamam haftada bir izni var da her hafta o kızla her hafta.Belki de kıskançlık ama. O kız ablalarıyla yakın böyle degil. Ama bizimki sürekli o kızla sürekli.Buna sinir oldum sadece
Bunu söyleyen ben olmak istemezdim ama hani siz ailenizi beğenmiyorsunuz ya halalar şöyle amcalar böyle vs diye, ailenizdeki bireyler de size bayılmıyor. Belki muhabbetiniz bayık, belki huyunuz tuhaf bilemem ama durum bu yani.

Uzun zamandır konularınıza yorum yapmıyordum ama sizin ruh sağlığınız giderek bozuluyor.

Dipnot: Atanabileceğinize de inanmıyorum şahsen.

Son düzenleme:
6 yıldır burdayım 2 yıla yakın da yoktum.
O zaman da garip gelirdi açtığınız konular, takıldığıniz noktalar vs.. evlenmişsiniz fark bu olmuş sadece 🤦

Bir tane de erkek kardeşim var. O da evli. Ama o ne benle ne diger kardeşimle samimi degil. Bunla da böyle olcaz sanırım
Daha bir ay öncesine kadar aynı evdeydiniz zaten yeni evlendiniz.

Birlikte birsey yapmak istiyorsanız, siz teklif edin, program yapın olmaz mı?
Evet ama ızın gunu hep degısıyor. Zaten her bos anı o kızla gecıyor

Demek ki onunla daha rahat ve mutlu. Belki daha az yargılıyor daha neseli eğlenceli vs.

Back
X