Kardeşim

Kardeşiniz, erkek arkadaşınızla özel mesajlaşmalarınızı gizlice kendi whtsppına aktararak "Böyle yapmasaydım namussuzluk yapmaya devam edecektin" diyen biri. Sizin özel hayatınıza burnunu sokup, buna namussuzluk diyen ve güya iyiliğiniz için babanıza söylemekle tehdit eden bir tip, kim bilir kendi ailesinden olmayan insanların arkasından neler neler demiştir, ne kadar çirkinleşmiştir.

Kardeş, varsa bir açık, açığı kapatır, hata ise hatasını örter, dert ise paylaşır, sırdaştır, can yoldaşıdır. Ama sizinki ahlak bekçisi(!). Arkadaşları da oyuna getirip ifşa etmişler, artık iş yerinde de nasıl bir enerji yayıyorsa fark etmişler demek kardeşinizin işi olmayan şeylere burnunu sokup laf üreten ve hatta dahi insanların özel ilişkilerine "Namussuzluk" diyebilen birisi olduğunu. İyi olmuş. Ders olur mu? Sanmam, çünkü diğer üyelerin de belirttiği gibi "Ben yanlış yaptım, kimsenin hakkında böyle atıp tutmaya hakkım yoktu" farkındalığı yaşamak yerine, "Ama onlar da yapıyordu, bi tek ben yakalandım" öfkesi yaşıyor sadece.
Yuh kardes mi düşman mı belli değil. Ee etme bulma dünyası. İnş kardeşinize ders olmuştur bu durum diyeceğim.ama akillanacagini sanmam. Zira ifşa olmasaydı yapmaya devam edecekti

Aynısını sana da yapmamış mıydı? Senin telefonundaki mesajları kendisine aktarıp annene göstermemiş miydi?
İyi olmuş kardeşine. Haketmiş. Herkesin hayatına burnunu sokarsan gün gelir seninde hayatına burnunu sokarlar.
Etme bulma dünyası :D

Herkesten özürdileisn herkes konuşuyor diye konuşmasına gerek yokmuş ayrıca bence boşversin konulmuş maden arkasında dursun düşüncem buydu ama konulmam hataymış K bakma diyip takmayadabilir bu devirde iş bulmak kolay mi ne diye çıkıyor ki böylesebepten çıkılmaz ki

Kızlar kardeşim adına soruyorum .. kardeşim hemşire ağlayarak beni aradı hastanede bi iki arkadaşıyla diğerlerinin arkasından konuşmuşlar kardeşim de güvenmiş bunlara tabi laf çıkmaz diye bunlardan bunlar kardeşimin telefonunu alıp bütün mesajları kardeşim kimin arkasından ne dediyse yaymışlar herkese .. hepsi mesaj atmış kardeşime bizimle artık muhatap olma yazıklar olsun gibisinden ağır mesajlar halbu ki diyor kardeşim herkes birbirinin arkasından konuşuyor ama kanıtlayamiyorm kardeşim çok kötü şuan işten cikayim mi diyor ne yapacagimi şaşırdım artik bana burda huzur vermezler diyor kardesim siz ne dersiniz..
Rezalet. Kardesiniz bundan sonra milletin arkasindan atip tutmamayi ogrenir

Kardeşiniz, erkek arkadaşınızla özel mesajlaşmalarınızı gizlice kendi whtsppına aktararak "Böyle yapmasaydım namussuzluk yapmaya devam edecektin" diyen biri. Sizin özel hayatınıza burnunu sokup, buna namussuzluk diyen ve güya iyiliğiniz için babanıza söylemekle tehdit eden bir tip, kim bilir kendi ailesinden olmayan insanların arkasından neler neler demiştir, ne kadar çirkinleşmiştir.

Kardeş, varsa bir açık, açığı kapatır, hata ise hatasını örter, dert ise paylaşır, sırdaştır, can yoldaşıdır. Ama sizinki ahlak bekçisi(!). Arkadaşları da oyuna getirip ifşa etmişler, artık iş yerinde de nasıl bir enerji yayıyorsa fark etmişler demek kardeşinizin işi olmayan şeylere burnunu sokup laf üreten ve hatta dahi insanların özel ilişkilerine "Namussuzluk" diyebilen birisi olduğunu. İyi olmuş. Ders olur mu? Sanmam, çünkü diğer üyelerin de belirttiği gibi "Ben yanlış yaptım, kimsenin hakkında böyle atıp tutmaya hakkım yoktu" farkındalığı yaşamak yerine, "Ama onlar da yapıyordu, bi tek ben yakalandım" öfkesi yaşıyor sadece.
Yuhunuz, böyle kardeşin derdine mi düştünüz? Boş verin burnu sürtsün biraz belki akıllanır, insanların hayatlarına burnunu sokmamayı öğrenir.

Kızlar kardeşim adına soruyorum .. kardeşim hemşire ağlayarak beni aradı hastanede bi iki arkadaşıyla diğerlerinin arkasından konuşmuşlar kardeşim de güvenmiş bunlara tabi laf çıkmaz diye bunlardan bunlar kardeşimin telefonunu alıp bütün mesajları kardeşim kimin arkasından ne dediyse yaymışlar herkese .. hepsi mesaj atmış kardeşime bizimle artık muhatap olma yazıklar olsun gibisinden ağır mesajlar halbu ki diyor kardeşim herkes birbirinin arkasından konuşuyor ama kanıtlayamiyorm kardeşim çok kötü şuan işten cikayim mi diyor ne yapacagimi şaşırdım artik bana burda huzur vermezler diyor kardesim siz ne dersiniz..
herkes konusaydi kardesinizdeku mesajlardada onlarin yaptiklari dedikodu olurdu . demekki kardesiniz dedikodu yapmis ve yenilir yutulur seyler soylememis.baskalarinin dedikodu yapması onun dedikodu yapmasini hakli cikarmaz . kendi akli var uymasaymis onlara. istifa etse daha iyi olur o ortamda adi dedikoducuya cikmis ve insanlar hakli olarak hep dislayacak

Bana ilk taşı aranızdaki en günahsız atsın desin. Herkes önce dönsün bir kendisine baksın. Şu arkadan konuşma işine alınmak da bana çok tuhaf geliyor. Hani hakaret, küfür, iftira neyse de öyle birinden bahsetmek, hislerini söylemek bence çok doğal. Yapmayan varsa peygamberliğini ilan etsin. Biat ederim 😂

Kardeşinizin suç ortaklarını gömelim diye mi açtınız konuyu? Her söylenene onlarda suçlu diye cevap vermişsiniz de.
İşten çıkmadan, suçunu kabul edip devam edecek. Yaptığının yanlış olduğunu anlayıp ders çıkarabilirse ne mutlu.
çıkması daha iyi olur huzur vermezler eger dedikodusu yapılanlar mesajlarla idareye giderse kardes tazminatsiz isten cikarilir . wp ta dedikidu isten cikarma sebebi int bakabilirsiniz. bence iyice rezil olmadan istifa etsin

Bence ayrılması herkes için daha iyi olacaktır

Cok cirkin geliyo bana biyle seyler ya sanki komsu gezmesine gelmis gibi samimiyet laf tasima vs🤮 isini yap gec yani..

2 sekilde davranabilir. Ya isten ayrilacak bu kolay yol... ya da kiz kardesin digerlerinden daha yuzsuz olacak ve hepiniz aynisini yapiyorsunuz diyecek onlarada yeri gelince..bi sure sonra zaten ya unutulur ya da buyuk kavga cikar😐😂

Herkesten özürdileisn herkes konuşuyor diye konuşmasına gerek yokmuş ayrıca bence boşversin konulmuş maden arkasında dursun düşüncem buydu ama konulmam hataymış K bakma diyip takmayadabilir bu devirde iş bulmak kolay mi ne diye çıkıyor ki böylesebepten çıkılmaz ki
dedikodusu yapilanlar isten attirabilir isterlerse cunku ellerinde kanit var watsaptan dedikodu yapmak kanit varsa direk isten cikarma sebebi internette bununla ilgili bilgiler mevcut .bide isten bu sebeple atikirsa siciline isleyebilir ilerde karsisina cikar

Nasil bir ortam bu boyle? Kardesiniz hastalarin da arkasindan konusmuyordur insallah.

Ben bu olayda kardesinizin bayagi buyuk dedikodular dondurdugunu dusunuyorum. Digerlerinin boyle bir sey yapmasinin bir nedeni olmali. Ciddi karakter bozuklugu var kardesinizin. Gencecik de kizdir. Yazik, boyle giderse hayatta mutlu olamaz. Nasil duzelir, malesef bilmiyorum.

Yaptığı başına gelmiş. Kardeşinizin tepkisinden anladığım kadarıyla akıllanmamis. Düşünmesi gereken siz değilsiniz. Yaptığını o düşünsün, o temizlesin.

Kardeşinizin size yaptıklarını yazılanlardan öğrendim.Kusura bakmayın ama kardeşiniz korkunç biri.Kardesine bunu yapan iş arkadaşlarına kim bilir neler yapar.Ne hali varsa görsün resmen kötü biri bu.Bi de kız kardeş sanırım.İnanilir gibi değil.Guncelliyorum.Sizi hatırladım.Ailesinin takip ettiği 31 yaşındaki hanimefendisiniz.Solediklerimin arkasındayım kardeşiniz kötü bı insan.Birakin burnu sürtsun belki adam olur.

Vallaha ben kardesinize "vuuuhhh dedikodu yapti" diye yüklenmicem. Benim is yerimde mesela (akademisyenim) herkes herkesin hakkinda konusurdu. Profesörler baska profesörler hakkinda. Asistanlar asistanlar hakkinda herkes birbirinin hakkinda..ama sonra kimse söylediginin arkasinda da durmazdi. Ben milletten lafimi esirgemedigim icin en cok benim hakkimda konusulmustur. Sasirmam yani. Herkes az cok dedikodu yapiyor, ama.arkasinda duran yok..kardesiniz ya karsi ataga gecip mesajlarini yayan kisi hakkinda suc duyurusunda bulunacak ve yinede yaptiginin arkasinda duracak, yada kacacak. Ama bundan sonra büyük ihtimal ile Mobbinge ugrayacak

Back
X