Kardeşiniz, erkek arkadaşınızla özel mesajlaşmalarınızı gizlice kendi whtsppına aktararak "Böyle yapmasaydım namussuzluk yapmaya devam edecektin" diyen biri. Sizin özel hayatınıza burnunu sokup, buna namussuzluk diyen ve güya iyiliğiniz için babanıza söylemekle tehdit eden bir tip, kim bilir kendi ailesinden olmayan insanların arkasından neler neler demiştir, ne kadar çirkinleşmiştir.
Kardeş, varsa bir açık, açığı kapatır, hata ise hatasını örter, dert ise paylaşır, sırdaştır, can yoldaşıdır. Ama sizinki ahlak bekçisi(!). Arkadaşları da oyuna getirip ifşa etmişler, artık iş yerinde de nasıl bir enerji yayıyorsa fark etmişler demek kardeşinizin işi olmayan şeylere burnunu sokup laf üreten ve hatta dahi insanların özel ilişkilerine "Namussuzluk" diyebilen birisi olduğunu. İyi olmuş. Ders olur mu? Sanmam, çünkü diğer üyelerin de belirttiği gibi "Ben yanlış yaptım, kimsenin hakkında böyle atıp tutmaya hakkım yoktu" farkındalığı yaşamak yerine, "Ama onlar da yapıyordu, bi tek ben yakalandım" öfkesi yaşıyor sadece.