• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Daha önce konu açmıştım.Kız kardeşim nişanlanmak üzereydi.Çocuğun baskılarına dayanamayarak ayrıldı. Ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktı. Ve benden sakladı. Anneme gittigimde çocukla evde fotograflarını gördüm.Şuan iş yerinden biriyle konuşuyor. İş yerindeki çocuk çok düzgün. Ama onu kardeşimin içi almıyor.Emin degilim ama ikisini idare ediyor galiba.Çünkü yakın zamanda aynı yerde fotoğrafları var.Kardeşimin çekildiği fotografta o çocuğun arabası çıkmış. İnstramdandan birbirlerinin fotoğraflarını begeniyorlar.
Sorduğumda inkar ediyor. Bak 25 yaşındasın. Meslek edin, marketin sonu yok. Ya üniversite oku ya kursa git diyorum.Tamam diyor öyle kalıyor. Tyt aytye başvurdum dedi, dün başvurmadığını söyledi.Fotograflarını yakaladığı çocukta hani sokakta son ses müzik açarlar, dağ başına falan gidip içki içerler öyle biri. Siz olsanız böyle kardeşe akıl vermeye devam eder misiniz?

Son düzenleme:
Eğer öyle bir şey yapıyorsa bunun bedelini kötü ödemez umarım yoktur . Çok sıkıntılı bir durum konuşun ve ikna edin derim :(

Daha önce konu açmıştım.Kız kardeşim nişanlanmak üzereydi.Çocuğun baskılarına dayanamayarak ayrıldı.Çocuk ayrılırken bizimle iletişime geçti.Kız kardeşimi takma isim vereyim, Ali olsun, Ali ile arkadaşının alkol alırken gördüğünü kanıtlayabileceğini söyledi. Dogal olarak kardeşim inkar etti.Bizde kardeşime inandık.Bu ali ile de kardeşimin evi 2 ev falan birbirine yakın.
Kardeşim ayrıldıktan sonra düzgün, okumuş birini istediğini söyledi.Aradan aylar geçti.Tesadüf annemdeyken sehbada saat gördüm.Saatin ekranında kardeşim ve bu Ali'nin resmini gördüm.Orada çocuğun gönderdiği kartı gördüm. Kartta askerden gelir kaçırırım seni tarzı şeyler yazıyordu.
Kardeşime sordum. Ayrıldıklarını, eski nişanlısı sayesinde tanıştıklarını söyledi.
Bu arada kardeşim iş yerinde bir çocukla konuşuyor.Sorduğumda sevgili istemediğini söylüyor. Ama çocuga umut veriyor.Kalbi bir tek bu Ali'yi alıyormuş. İş yerindeki çocuk olgun biri.
Ali dediğim çocuk hani arabada son ses müzik açarlar,böyle manzaralı yerlere giderler içki içerler öyle biri.Ve şunu farkettim. Kardeşim konuştuğu çocuğu instagramdan takip etmiyor.Ama Ali'yi ediyor. Ve yakın zamanda o manzaralı yere kardeşim gitmişti.Oraya bu çocukla gitmiş.Şimdiki çocukla ikisini mi idare ediyor bilmiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın. Ben hep kardeşime bak üniversite oku, yaşın genç, markette hayat geçmez diyorum.25 yaşında henüz.Bana tyt ayt ye başvurdum demişti. Ama yalanmış. Ben artık akıl vermekten yoruldum. Bu Ali dediğim ile de görüşüyor.Siz olsanız naparsınız? Eski nişanlısı gibi birini buldu gene.Belki ondan beter.Akıl versem benden kötüsü yok.
Siz ne kadar uyarsanızda dinlemeyecek belli ve aranız kötü olacak. Ayrıca kardeşiniz 25 yaşında küçük değil. Bırakın nasıl istiyorsa öyle yaşasın iyi de olsa kötü de olsa onun hayatı .

Siz ne kadar uyarsanızda dinlemeyecek belli ve aranız kötü olacak. Ayrıca kardeşiniz 25 yaşında küçük değil. Bırakın nasıl istiyorsa öyle yaşasın iyi de olsa kötü de olsa onun hayatı .
Öyle de anne babamız ayrı.Kendini garantiye alması gerek. Kendini ufak olarak görüyor halaa. Ve benden saklıyor çoğu şeyi. Çünkü kızıyorum.

Eğer öyle bir şey yapıyorsa bunun bedelini kötü ödemez umarım yoktur . Çok sıkıntılı bir durum konuşun ve ikna edin derim :KK43:
Konuştum kavga ettik. Çocugu tanımıyorsun diyor. Ama görünen köy hesabı nasıl biri oldugu belli. Bu köşe başında bekliyorlar öyle biri. Çok boş biri gibi.Böyle olması ilgisini çekiyor maalesef.

Kızmak yerine arkadaşça yaklaşmaya çalışın, yargılayıp kizmazsaniz daha dürüst olur ve daha kolay motive edebilirsiniz geleceği konusunda.

Nelere ilgisi var? Hangi konuda dikkatli? En çok ne yapmaktan hoşlanıyor? Bunlara göre önüne seçenekler sunabilirsiniz.

Kızmak yerine arkadaşça yaklaşmaya çalışın, yargılayıp kizmazsaniz daha dürüst olur ve daha kolay motive edebilirsiniz geleceği konusunda.

Nelere ilgisi var? Hangi konuda dikkatli? En çok ne yapmaktan hoşlanıyor? Bunlara göre önüne seçenekler sunabilirsiniz.
Ben bu çocuk konusunda kızdım sadece. Pdr falan hoşuna gidiyor. Ancak derslere hiç ilgisi yok. Biriktir ve özel üniversiteye git dedim. Bir an heveslendim, öyle kaldı. Kursa gidecekti gelen yıl. Onu da erteledi

İstediğinizi yapın söyleyin yapacak insan her türlü yapıyor maalesef sizi dinlemeyen bi tipse önüne geçemezsiniz…
Dinlemiyor ve saklıyor. Çocuğun dedigine göre erkek arkadaşları çok fazlaymış. Eskiden ayrıldığı çocukla halaa görüşüyor. Ve başkasıyla da konuşuyor, umut veriyor.

Öyle de anne babamız ayrı.Kendini garantiye alması gerek. Kendini ufak olarak görüyor halaa. Ve benden saklıyor çoğu şeyi. Çünkü kızıyorum.
Kaygılanmakta haklı olabilirsiniz. Ama bir söz vardır her koyun kendi bacağından asılır diye. Hiç üzerine düşmeyin . Sonuçta o da yetişkin bir insan . Kardeşiniz bile olsa hiç kimse için kendinizi üzmeyin. Benim nazarımda bi insan sadece kendini mutlu etmek için yaşamalı

Kaygılanmakta haklı olabilirsiniz. Ama bir söz vardır her koyun kendi bacağından asılır diye. Hiç üzerine düşmeyin . Sonuçta o da yetişkin bir insan . Kardeşiniz bile olsa hiç kimse için kendinizi üzmeyin. Benim nazarımda bi insan sadece kendini mutlu etmek için yaşamalı
Ben her fırsatta farklı şeylerde öneride bulunuyorum. En son kazanamazsan özel üniversiteye git dedim.Kendini ufak görüyor halaa.Ama 25 yaşında. Akıl verme konusunda kendime hakim olamıyorum. Ayrıldığı çocukla görüşüyor. Çocuğu görseniz kızma sebebimi anlarsınız.

Dinlemiyor ve saklıyor. Çocuğun dedigine göre erkek arkadaşları çok fazlaymış. Eskiden ayrıldığı çocukla halaa görüşüyor. Ve başkasıyla da konuşuyor, umut veriyor.
İnan sen istediğini yap söyle konuş yinede devam eder kardeşin küçük değilmiş ki azarlayıp evde dur diyesin. Hayatına karışmaya devam edersen seni dusman olarak görüp dediğinin tam dersini yapar inada

İnan sen istediğini yap söyle konuş yinede devam eder kardeşin küçük değilmiş ki azarlayıp evde dur diyesin. Hayatına karışmaya devam edersen seni dusman olarak görüp dediğinin tam dersini yapar inada
Zaten benden saklıyor. Ve çok fazla yalanı var. Kendini ufak olarak görüyor halaa

O zaman bırakayım serseri adamın tekiyle dağ başında, yol kenarında bira içsin. Gece eve 1 2 de gelsin.Sonra hamile falan kalır. Bende yegen severim.
Aksini yaptığınızda çözüm oldu mu ? Dinledi mi ? Biz kimsenin hata yapmasını engelleyemeyiz. İstedğiniz kadar akıl verin kızın bağırın çağırın dinlemeyecektir. Akıl vermeyi bırakırsanız en azından aranızda iletişim daha iyi olucağı için yanında olduğunuz için kendisini güvende hissedip saçma şeyler yapacağını düşünmüyorum

Back
X