• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim..

Bence eşi beklediği sıcaklığı göremedi evlenince. Kardeşim soğuk biri diyorsunuz. Hatta yatak meselesi bile olabilir bu. Eğlence anlayışları falan farklı olabilir eşi kardeşinizle eğlenemiyor sanki.
Kendisi de aynı sorunları yasamıs kendiside soguk biriymis… belkide atlatamadıgı bosanma durumunu bu sekilde anlatmaya cözmeye calısıyor.

Kendisi de aynı sorunları yasamıs kendiside soguk biriymis… belkide atlatamadıgı bosanma durumunu bu sekilde anlatmaya cözmeye calısıyor.
Belki de öyledir bilmiyorum konularını ama dediğinize göre kuzenim yazdı gibi olmuş

Bence dugunde mutlu, eğlenen çiftleri gördü. Biz niye böyle değiliz ki diye düşündü bunu ifade etmeye çalışıyor. Kardeşin de istemiyorsan bosanalim diyerek konunun önünü tıkamis böyle birine ne anlatilabilir ki. İlk önce konuşup derdini öğrenmesi gerekiyordu. En son söyleyeceğini ilk başta söylemiş.

Bence dugunde mutlu, eğlenen çiftleri gördü. Biz niye böyle değiliz ki diye düşündü bunu ifade etmeye çalışıyor. Kardeşin de istemiyorsan bosanalim diyerek konunun önünü tıkamis böyle birine ne anlatilabilir ki. İlk önce konuşup derdini öğrenmesi gerekiyordu. En son söyleyeceğini ilk başta söylemiş.
Haklısın ama boşanmayı kendi ima etmiş o da bunu duyunca biraz bozuldu sanırım.

Kendi evliliğin bitti de sıra kardeşine mi geldi. Tesadüfen o da ilk 1 sene içinde mi sorun yaşamaya başladı. Sizin ailede insanların başına hiç iyi şey gelmiyo mu. Hiç iyi giden ilişki yok mu. Ya da senin ilişkiler harici bi işin uğraşın yok mu. Sıkılmıyon mu yok benim biten evliliğim yok kardeşimin evliliği falan.
Sizde yorum yapmayın sizde aynı yorumları yapmaktan sıkılmadınız bana.

Sizin esiniz de sizden bir senelik evlilikte ayni sebeplerle bosanmis. Kardesiniz de ayni seyleri yasiyorsa bence ikinizde de sorun var. Kendi yasadiklarinizdan yola cikarak kardesinizi daha dogru yönlendirebilirsiniz.

Sizin esiniz de sizden bir senelik evlilikte ayni sebeplerle bosanmis. Kardesiniz de ayni seyleri yasiyorsa bence ikinizde de sorun var. Kendi yasadiklarinizdan yola cikarak kardesinizi daha dogru yönlendirebilirsiniz.
Olabilir bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz. Ben zaten fikir almak için konu açıyorum olumlu olumsuz eleştirilere açığım kırıcı olmadığı müddetçe

Olabilir bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz. Ben zaten fikir almak için konu açıyorum olumlu olumsuz eleştirilere açığım kırıcı olmadığı müddetçe
Bir şey anlatmıyorsun ki bacım nasıl fikir verelim

Yani bana iki kiz kardesin, birer yil icinde benzer sebeplerden bosanma noktasina gelmesi ilginc geldi. Siz mesafeli, duygularını pek ifade etmeyen biriymissiniz -yanlissam duzeltin-. Kardesinizin de benzer yapida olduğunu yazmışsınız.

Belki yetisme biciminizden, belki ailenizden oturu fazla ketum, fazla donuk olabilirsiniz. Tabii ki herkesin mizaci farkli, mıç mıç olup butun gun askitoperipellam diye gezin demiyorum ama evlendiginiz, ayni evi paylaştığınız adamların da eslerinden sicaklik gormeye hakki var. Herkes sevildiğini gormek ister. Ama sozle, ama davranisla, bir sekilde. Ikisini de yapmiyorsunuz anladigim kadarıyla.

Belki biraz kendinizi acmaniz, eslerinizle koydugunuz soğukluğu yumusatmaniz gerekiyordur.

Gözü dışarı kaymış yol yapıyor küçücük beyniyle:)
Kardeşinizin tek yapacağı boşanma davası açmak, yollar ordaaa diyecek kapıyı da arkadan kilitleyecek her anlamda.

Yorumları yeni okudum büyük ihtimalle kendi konunuzdu. Daha iyi fikirler almak için olduğu gibi yazarsanız en azından farklı görüşler elde edersiniz. Böyle sürüncemede kalıyor konu.
Bilmiyorum ya çocuksuz çocuksuz boşandıysanız gidin sadaka verin, ben artık boşanmalara böyle bakıyorum:) ( gerçi bazıları 6 çocukla bile boşanılmayı hakediyor o da ayrı bir konu neyse:)) )

Takıntılı biri işte. İyi ki erkek değil. Çeker vururdu karşı tarafı. 1 senedir bitmedi. Daha önce de kardeşi adı altında başlık açtı. Üyenin önceki tüm konularını okuyan görür. Bakmak bedava açın bakın. Kararı siz verin. Bu kardeş de kesinlikle hayal ürünü.

Back
X