kardeşim

özel okula gönderecek kadar maddi durumumuz yok maesef, bir yolunu bulmaya çalışıyorum, haklısınız ilgi konusunda dersi sevdirmek lazım. okul konusunda da araştırayım belki bi yol bulurum,, yani umarım bulurum.
devlet okulu ve meslek lisesi, okulu çok kalabalık.öğretmenleri ilgili değil bunu biliyorum, sınıfı full erkek, arkadaş ortamından çok etkilenmeye başladı, herkesin dersi kötü diyor

benim de benden 1 yaş küçük erkek kardeşim var bu yaşlarda ben ' hep ders çalışan bi kere bile hadi dersinin başına denilmeyen kız çocuğu' kardeşim ise 'futbol maçları sokaklarda arkadaşlar okulda aylak aylak gezen bi tek defter kullanmayan erkek çocuğu'ydu. ama bana sorarsanız hangimiz daha zeki ben kardeşim derim :) zeka ille de ders çalışmak ya da matematiği çok iyi bilmekle olmuyor. zorla liseyi bitirdi kardeşim(5 yıl da) ve 2 yıllık bi bölüme gecti. hala ders çalışmaz :) genel kültürü benden çok çok iyidir. uyuyacagında bilgisayardan tarih belgeselleri röportajlar izler adını bile bilmediğim ülkelerin tarihleriyle ilgili seyler anlatabilir. ya da hiç duymadığım bi müzik aletinin ritmini dinletebilir. illa dersi sevmek zorunda değil. belki ilgi alanları başkadır baskı uygulamak onlar için hiç bi işe yaramaz aksine dışarı hayatına daha düşkün hale getirebilir.

Benim erkek kardeşimde bir dönem böyledi.Babam vurmadı,bağırmadı (ki hayatında bağırmışlığı yoktur sinirlenince sesi kısılıyor) tatilde aldı onu tabiri caizse köpek gibi yanında çalıştırdı.En son okumazsan durum bu seçim senin dedi.
Ertesi sene toparlamıştı.Şimdi evli 2 kız babası:)

Benim oğlumda yazın zor bir işe girdi 3 gün de istifa etti derslerinde fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…