Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizgin yag fantazim benimde vardi eski kocaya karsi soyle en buyuk tencerede zeytinyagini kaynatip cossssssssssss diye dokucem ustune derdim Bi bucuk iskender gibi
Hepinize cok tesekkurer aynen soylesiginiz gibi arkadaslar tespitleriniz birebir dogru asiri gelenekci ve medeniyetten yuz yil geriden gelen bir aile akraba demek bile istrmiyorum bosanmayi oda ok istiyo ama nasil bir yol izlesin benimde beynim durdu yol gostermekten cok ofke duyuyorum bu arada esi yeniden buyuk ev alip annesiyle yasamak istiyo su anda iturduklari evide erkek kardesine vericekmis onun evlenmesini bekliyolar bir yandanda hizla grlin adayi bakiyolarki ki buyuk ev alip yeniden bir arada yasayabilmek icin
Kocasi tam bi annekuzusu. Bu ne boyle.. hayat cekilmez boyle... kimetini bilmiosa karisinin, ilerde de bilmez. Kisacasi kimse değişmez. Bence biran once tum detaylariyla ailenize anlatin.şiddet uygulandigini ogrense aileniz onlarda bosanmasini isterler bence. Ve ustelik akraba ya nasil yaparlar.. aklim almiyo... yol yakinken cocuk olmadan kurtulsun bence..
Bir kere şiddet uygulayan,her şeyi sorun edip tekrar tekrar uygular bunu unutmayın sakin.Bosan deyip vebal almak istemem.Çok kolay kendisine soracak ben geri gelip yeni bir hayat mi kurmaliyim(mesela bir ise girebilir)yok baba evine sigamam gidecek yerim yok çekeceğim derse de lütfen bir kursa gitsin o evden uzaklaşmanın yollarını arasın.Ve lütfen emin olmadan çocuk yapmasını.Allah yar ve yardımcısı olsun.Dualarim onunla:)
Bir kere şiddet uygulayan,her şeyi sorun edip tekrar tekrar uygular bunu unutmayın sakin.Bosan deyip vebal almak istemem.Çok kolay kendisine soracak ben geri gelip yeni bir hayat mi kurmaliyim(mesela bir ise girebilir)yok baba evine sigamam gidecek yerim yok çekeceğim derse de lütfen bir kursa gitsin o evden uzaklaşmanın yollarını arasın.Ve lütfen emin olmadan çocuk yapmasını.Allah yar ve yardımcısı olsun.Dualarim onunla:)
O daha kotu. Yaşta baya var. Yine konuşmakta fayda var.[/QUOTkonustular canim ama karsi taraf hic bisi yok ve hersey yolundaymis ta kardesim kendi kendine yapiyo gibi bir tavir takinmislar durumun birde esi aileme ben kizinizi dovmedim falan diyip yalanliyo olanlari
E="nihaledem, post: 43082028, member: 639829"][/QUOTE]
Kanit lazim demek ki. İlerde ne gibi sorunlarla karşılaşılır bilinmez. Rapor alsın kesinlikle. Etrafımızda görüyoruz tanık oluyoruz. Erkekler genelde edip ekleyip kenarı çıkıyorlar..olan kadına oluyo her zamanki gibi