Kardeşime gelen mesaj avukat var mı dolanırıldı.

Savcılığa hitaben bir dilekçe yazıp, ek bilgileri kısaca sunun, ekran görüntülerini falan ekleyin, daha önceki şikayetiniz için bir soruşturma esas numarası verilmiştir.Dilekçenin o numaralı dosyaya gireceğini belirtirseniz, dilekçenizi oraya yönlendirirler zaten.

Tanıdığınız biri mi bu? Ne biçim insanlar var yahu

Merhaba kardeşim dolandırılmıştı az bir miktar 2000 ama psikolojik olarak çöktüğü için dava açtık 3 hafta olacak. Dün karşı tarafa dava açtığını söylemiş bugünde o kişi öfkelenip bunu yazmış nasıl davaya ekleyebiliriz avukatımız yok adliyede dava açtık. Polise gitsek? Adliyeye mi gönderirler karşı taraf açık hat kullanıyor bu Arada şikayet dilekçesinden kaç gün sonra dava açılır?

karşının açık hat kullandığını nerden biliyosun?
ne entrysinin altına koyacak acaba?
bir de neden mesajları kırpıp gönderdiniz?
bu işte farklı bir durum var sanki.

cok sinir bozucu ya. isin yoksa ugras dur pislikle hayret bir sey.
bos insanlar.

Para için insanların yaptıkları rezilliklere bak ya , hayret bir şey .
Avukat hanımlar yardımcı olurlar umarım .

karşının açık hat kullandığını nerden biliyosun?
ne entrysinin altına koyacak acaba?
bir de neden mesajları kırpıp gönderdiniz?
bu işte farklı bir durum var sanki.
Kardeşim ekşi sözlükte yazar oda bunu bilip tehdit ediyor ben açık hat kullanıyorum bana bit şey olmaz senin yazdıklarının altına senin numaralarını vereceğim falan. Mesajlarda isimler vardı o yüzden

Kardeşim ekşi sözlükte yazar oda bunu bilip tehdit ediyor ben açık hat kullanıyorum bana bit şey olmaz senin yazdıklarının altına senin numaralarını vereceğim falan. Mesajlarda isimler vardı o yüzden

ekşi sözlukte öyle bir şey yapamaz orası ayrı, nerden biliyor kullanıcı adını.
bana kalırsa olay şöyle, "bir durumdan dolayı" "kardeşin" adıyla açılmış bir başlık var, bu kişi de o başlığın altına yazarım bir şeyler diyor.
pek dolandırıcılara maruz kalıyorsun bugunlerde, geçen açtığın konuda da vardı bir dolandırıcı hayırdır inşallah.
ben mi çok sherlock holmes izledim bilmiyorum ama nedense burdaki tek hatalının karşı taraf olmadığını duşundum, anlatılmayan eksik birşeyler var çok bariz.

ekşi sözlukte öyle bir şey yapamaz orası ayrı, nerden biliyor kullanıcı adını.
bana kalırsa olay şöyle, "bir durumdan dolayı" "kardeşin" adıyla açılmış bir başlık var, bu kişi de o başlığın altına yazarım bir şeyler diyor.
pek dolandırıcılara maruz kalıyorsun bugunlerde, geçen açtığın konuda da vardı bir dolandırıcı hayırdır inşallah.
ben mi çok sherlock holmes izledim bilmiyorum ama nedense burdaki tek hatalının karşı taraf olmadığını duşundum, anlatılmayan eksik birşeyler var çok bariz.
Sizi ilgilendirmiyor ben hukuki boyutunu sordum. Haddiniz değil bazı şeyler bu kadar detaya inmenize gerek yok işinize bakın başlık olsada sizene.

Sizi ilgilendirmiyor ben hukuki boyutunu sordum. Haddiniz değil bazı şeyler bu kadar detaya inmenize gerek yok işinize bakın başlık olsada sizene.

haddin değil diyosun da, buraya konu açmışsan aklıma takılan şeyleri sorarım, ki bu tepki bana haksız olmadığımı duşundurdu.

Neden atarlanıyorsunuz ki!!
yanlış bişey söylememiş arkadaş sonuçta sizi de burdan tanıyoruz döndürerek soru soruyor olabilirsiniz

yanlış bişey söylememiş arkadaş sonuçta sizi de burdan tanıyoruz döndürerek soru soruyor olabilirsiniz

ben de onu diyorum işte, watsapp mesajları kesilmiş, dolandırıcının açık hat kullandığını biliyor, dolandırıcı "kardeşin" (özellikle tırnak içinde) kullanıcı adını biliyor, ekşi ye nick altına bir şeyler yazacakmış.

haddin değil diyosun da, buraya konu açmışsan aklıma takılan şeyleri sorarım, ki bu tepki bana haksız olmadığımı duşundurdu.
Ahaha tamam. Ben mesajları sordum ekşi sözlük falan sanane yani yazma

ben de onu diyorum işte, watsapp mesajları kesilmiş, dolandırıcının açık hat kullandığını biliyor, dolandırıcı "kardeşin" (özellikle tırnak içinde) kullanıcı adını biliyor, ekşi ye nick altına bir şeyler yazacakmış.
Dolandırıcı adı girerek görmüş başlığı :) açık hat kullandığını kendisi söyledi dava etsenizde bualamazsınız açık hat diye :) ve emniyettende söylediler :) konu açık ve net

Öyle ise ciddiye alıp cevap vermeyin ben bilgili insanları sordum avukat değilsiniz bir şey değilsiniz sizene yani

Back
X