- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
Gideceğim birazdan,ne desem cümlelerimi nasıl toparlasam bilemiyorum.bunda bir iyi niyet goremedim, adam bildiginiz sapik, kendiniz de demissiniz bu devirde kim kime bir sey ismarliyor. ayrica iyi niyetse de once guvenlik, kimseye kibar olmak zorunda degilsiniz boyle bir konuda hele ki boyle bir devirde
Ne demeliyim ki ve bir daha göndermemeliyim onu.
Ben art niyet arıyorum. Adamda bir tuhaf bir tip var zaten. Sinirlerimi bozuyor gülüşü.Kimse kimsenin cocuguna birsey ismarlayamaz gitmesin bakkala muhatap olmasin her Allahin gunu pedofil olaylari izliyoruz degil bakkal akrabalar bile yapamaz bunu. Allah esirgesin.
Evet haklısınız annemde de hata var.Cocuk parası yetmezse yazın ben akşam öderim demek, akşama kadar evde yokum demek değil mi ??? Cok yanlış olmuş... Bende cok tedirgin oldum bi şekilde ikna edin anneannesinde kalsın bence siz yokken. En güvenlisi başında bir büyük olması. Rabbim korusun kardeşinizi..ve bütün çocukları
Ama jadın ne bilsin,eski düzen devam etsin istedi,bu yüzden söylemiş olabilir. Ama babamın ablasının olduğunu falan bilmiyor,bi beni tanıyor adam.