Kardesıme yapılan haksızlık... Fıkır verır mısınız?

O halde haklılar isteyebilirler. Tamam ilgilenmemişler başta ama sonradan telafi yoluna gidilmiş,telefon alınmış sizde kabul etmişsiniz,sonradan "ben telefon istemedim,ilgi alaka bekledim"demek abeste iştigal,o lafı yeni telefonu alırken söyleyebilirdiniz,telefonu istediklerinde değil.

:KK12:kardeşinizin yaptığı hiç olmamış sonuçta yeni tel. alıp vermişler.arkadaşına madem küs, gurur meselesi yapmış baştan tel. almayacaktı.

Kazayla olmuş birşeyin üstüne zaten düşmezdimde arkadaşıda yakın arkadaşlıgına güvenerek çok üstelememiş ne yapıcaktı ki her gün özürmü dileyecekti.
Zaten düşürdüğünde özür dilemistir diye düşünüyorum. Ayrıca size sıfır almıslar yep yeni kırılmadı say kendi telini ver dicem ama yaptırmadan ver veya parasını onlar ödesin ;)

Madem kardeşin yeni telefonu kargoyla yolluycak kadar gururluymuş ve beklediği sadece ilgiymiş, o zaman telefonu en başta niye kabul etmiş ki. Bu biraz uyanıklığa giriyor. Arkadaşı da kasten yapmamış sonuçta kaza olmuş. Bence ayıp etmiş kardeşin

yok artık diyorum. Adamların malına çökmeye çalışıp bir de nasıl çökeriz diye dert edinmişsiniz.

Bu olayın şundan bir farkı yok; Arabanızı arkadaşınıza verdiniz, sonuçta o da kaza yaptı. Kazadan sonra size muadil araç temin etti. Ama siz kaza yapılan aracıda vermem o da benim diyorsunuz. Nasılsa onu da bir alan çıkar hesabı. Karşıdaki insanlar art niyetli olsa ne telefonu kardeşim ben seni tanımıyorum derdi. Fazla iyi niyetin sonu da bu oluyor.

Iyı gunler arkadaslar. Kardesımın arkadası gecen ay kardesımın daha 4 aylık, taksıdı bıtmemıs telefonunu yanlıslıkla yere dusurdu ve o gecmıs bır ay ıcınde de hıc ılgılenmedı, ozur bıle zoru zoruna dıledı kardesım tamıre goturdu yanında bıle bulunmadı ılgı sıfırdı yanı..Kardesım de gecen gun barı ılgılenseydın en azından uzuldugunu anlasaydım bu kadar ıncınmezdım fılan dedı.. Hatayla ınsanlar oluyor sonucta, bu kadar alakasız olması moralını bozdu kardesımın sonucta. Bır de unıversıteden en yakın arkadası bu.. Neyse.. Bu konusmadan sonra kardesıme yenı bır telefon almıs aılesı.. Ozur dılemıs fılan olması gereken buydu demıs, kusura bakma demıs.. Kardesım de bu 1 ay boyunca hep eskı pusku telefon kullandı temın bıle etmedıler. Sımdı de az evvel bır mesaj atmıs; ıste sen o dusen telefonun tamır edılınce bıze ver babamın ıhtıyacı var fılan demıs.. Kardesım de ben sızden telefon ıstemedım ıstedıgım sadece ılgı alaka ıdı yazmıs.. Kı bu ınsan telefon tamırlerıne bıle gelıp ılgılenmeyen bır ınsan.. Kardesım de dıyor; benım gururum her seyden onemlı, anında ıade edıcem alınan telefonu dıyor.. Kızlar sızce bu cok yanlıs bır tavır degıl mı? Bız onlardan boyle bır talepte bulunmadık kı.. Ayrıyeten bu dusen telefon daha yenı alınmıstı taksıtlerı bıtmemıstı.. Odedıgımız telefonu bız nıye babasına verelım? Ayrıyeten kendısı dusurup kırdı... Haksız mıyım kızlar sıze de danısmak ıstedım.. Fıkır verır mısınız? Tesekkurler..
Aldiginiz tlfonun garantisi yokmu

Madem yapilabiliyo babasina niye veriyosun sen kullan

Onlarin tavri yanlis ama sizde niye aldinız tlfonu canim kabul etmeniz bastan hata...

Sizde fazlami abarttiniz acaba ilgi gösterme mevsusunu özun dilesin tamamda gereksiz bence fazlasi.

Back
X