- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Yenisini almalari o zaman özür niyeligindede digerini istemeleride ayri bi olay olmuş..ama yenisini alıp vermişler. Ayıp değil mi hem yemişini alıp hem diğerine el koymak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenisini almalari o zaman özür niyeligindede digerini istemeleride ayri bi olay olmuş..ama yenisini alıp vermişler. Ayıp değil mi hem yemişini alıp hem diğerine el koymak.
Aldiginiz tlfonun garantisi yokmu
Madem yapilabiliyo babasina niye veriyosun sen kullan
Onlarin tavri yanlis ama sizde niye aldinız tlfonu canim kabul etmeniz bastan hata...
Sizde fazlami abarttiniz acaba ilgi gösterme mevsusunu özun dilesin tamamda gereksiz bence fazlasi.
Hayirdir burayi whatsapp mi sandinizYenisini almalari o zaman özür niyeligindede digerini istemeleride ayri bi olay olmuş..
Hızimi alamamısim bende şimdi farkettimHayirdir burayi whatsapp mi sandiniz![]()
Sacmalamis. Cok guzel bi arkdas secmis kardesiniz maalesef.
Ne demek o telefonu ver? Yuzsuzz.
Benim taksidini odedigim telefonu size neden vereyim? Ben kardesin olsam " host, bana telefon aldiniz eyvallah, hos ben istemedim. Ama sirf bu yuzden kendi begendigim kendim odedigim telefonu sana vermem. Benim telefonum tamirden gelsin, bana aldiginiz telefonu iade ederim size. Hayrini gorun kendi telefonunuzun. Benimkine goz dikmeyin. Ayrica dusurdugun telefonun faturasini yollarim bi ara sana. Bana telefon alin demedim. Ama su raddeden sonra faturayi odemenizi istiyorum. Selametle.."
Sakin gurur murur diyip faturayi yollamamazlik etmeyin. Hakkiniz. Hakkinizi arayin. Arkdas degil fesat bi kiz bu.
Tam ayni modelimi vermisler?Iyide aynı model yepyeni telefon alınmış.
Madem.gurur önemli yenisini kabul etmeyecekti.
Ee etti o zaman eskisini istemeleri neden zoruna gidiyor. Belki çok zor durumda kalarak almışlardır yeni telefonu.
Ben olsam yeni telefon almaz tamir ettiririm mesela. Onlar yapabileceklerinin en üst noktasını yapmışlar.
Servis bile yeni telefon verdiğinde eskisini alıyor.
Tam ayni modelimi vermisler?
Ben bi yerde " aylarca eski telefonla idare ediyor" diye okudm. Eski bi telfon almislar konu sahibinin kardesine sandim. Yeni model telefonun faturasini ben oduyumde, eski model telefonla neden idare ediyimki?? Dedim.
O zmn haklisin tabiki.
Geri verilmeli evet.
yok 1 ay sonra almışlar ya yeni telefonu o arada kardeşi eski telefon kullanıyormuş..
bunlar hem yeni telefonu almışlar hem eskisini vermemek derdinler ..
kırılan telefon yoğun bakımdayken arkadaşı ziyarete gelmemiş ona kızmışlar birde :))