• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşime yaptığım hatam

Kardeşime ne gibi bir kötü niyetim olabilir o an düşünmeden söyledim
Size sormalı genelde yanında para taşımayan ve bu ay sıkışık olduğunu bildiğiniz kardeşinize yakın gördüğünüz bir abi arabadayken;param yok dedirtip sendede hiç para olmuyor derseniz sizin niyetinizden şüphe ederim.
Cebinizde paranız varmış siz almayıp kardeşinizi zor durumda bırakmayı tercih etmişsiniz,garip geldi.
İhtiyaç dahilinde para adabıyla paylaşılır...

Son düzenleme:
Ayıp ettiğinizi biliyorsunuz en azından, bu güzel. Kardeşinizden özür dileyin, yumuşamazsa kendi haline bırakın. Hatanızı anladığınızı görürse konuşur.

Söyledim odasına gittim
Konuştum para bıraktım odasına ama almadı
Bir küstüğü zaman günlerce konuşmaz
Yapısı böyle
Ve ben ayıp ettiğim için çok üzülüyorum
Alklım hala onda
bu olayın uzerine para vermeye kalkmaniz daha kırıcı bence.zaten kendini mahçup hissetmistir bide üstüne halen para vermeye kalkarsaniz almaz tabiki.madem huyu öyle üstüne gitmeyin.kendi haline birakin.daha sonra tekrar konusursunuz.para vermek yerine araniz tamamen düzenlene kadar beğeneceği bir hediye alabilirsiniz.bence daha etkili olur.kardessiniz siz unutur bir süre sonra elbet.bundan sonra daha dikkatli konusur ve davranirsiniz.

Masraflarini ve sikisik oldugunu biliyorsunuz
Parasi yok biliyorsunuz
Odasina birakacak veya teklif edecek kadar sizin paraniz var
Ama ne hikmetse baska birinin yaninda isteneni ona paran varmi aman sendede hic para olmuyor diye yakinip sorup rencide ediyorsunuz kiriyorsunuz ona vermeseydinizde anneninizin istedigini sessizce alip onuda kirmasaydiniz
Her zaman derim vicdan en iyi mahkeme gonlunu alsan ne olacak kirginligini tamir edebilecekmisin hayir birde adam para vermeyi teklif etmis iyice utanmistir.
Bana biraz ezmeye Calismissiniz gibi geldi

İşte bu sebeple konusmadan once dusunuruz
Kardesınızın gonlunu napıp edıp almalısınız ayıp olmus

kardeşiniz erkek herhalde genç bir erkeği bu şekilde rencide etmek hele ki kardeşinizse hiç hoş degil cebin de para olsa bile kardeşinize aldırmanız daha tuhaf bi durum adı üstünde kardeş cebinizde son paranız varsa bile vermeniz gereken kişidir çünkü hepimiz kardeşlerimizden sorumluyuzdur ..

Kardesiniz genelde hep mi param yok diyor ,olsa bile ?

Size sormalı genelde yanında para taşımayan ve bu ay sıkışık olduğunu bildiğiniz kardeşinize yakın gördüğünüz bir abi arabadayken;param yok dedirtip sendede hiç para olmuyor derseniz sizin niyetinizden şüphe ederim.
Cebinizde paranız varmış siz almayıp kardeşinizi zor durumda bırakmayı tercih etmişsiniz,garip geldi.
İhtiyaç dahilinde para adabıyla paylaşılır...
Hanımefendi yanımda para olduğunu ne biliyorsun
Kardeşimle paramı paylaşmadığımı ne biliyorsun
Kardeşimin çoğunlukla parası yetmez
Her gün iş çıkışı anneme ekmeği içeceği vs ben alıyorum zaten
Kardeşime de yetmediği zaman eşim de ben de son paramızı bile veririz
O abinin yanında takılırdı ablama yazılarım ablamdan alırım diye
Çoğu zaman olunca dün çıktı ağzımdan
Abi de üstüne para vermeye kalkınca kötü oldu
Kardeşimin ne parasız zamanları oldu rencide etmedim etmek de istemedim
Ayrıca dün benim de yanımda para yoktu
Olsaydı hiç konusunu açmadan alırdım zaten

Back