Kardeşime yardım edemiyorum

kardeş ne kadar zorda olursa olsun para gönderilmez çünkü eşle ara açılır... ama kardeş orada sınava gidememiş yemek yiyeyememii yurda gitmek için 2 saat yürümüş ablaya göre ne var.. onun lüks bir hayatı ve içi para dolu bir cüzdanı var...haa bir de şehrin taa dışındaaaaa bir evi var....bırakın bu bahaneleri....

sevgi "neden bu sekil yaziyorsunuz, kac kere soylicem" diye kendini anlatiyorsun ama
ustteki yoruma bak.. Oyle bir izlenim veriyorsun iste
senin bu korkularini bu stresini bu pasifligini
kardesin gorse "zikkim olsaydida istemeseydim istemiyorum paranizi ben size gonderiyim" diye isyan ederdi.
hani birde aglamissin gondermedi diye
duygu somurusu yapacak bir durummuydu bu?
ve her ay senden istese el oglu zoruna gider diye cekinebilirsin
bunuda anlarim
-aramiz bozulmazmi diye kac kere sordun
cuzdani dolu olan bir kadin 50 tl icin esiyle arasi bozulacaksa
kusura bakmada bozulsun
bosanacak degildiniz ya!

50 lira için hangi yuva yıkılır yahu allasen.. Kardeşime 50 lira yolladım diye beni boşayacak koca, çabuk olsun valla lütfen..
Bir de söylüyorum, rica ediyorum, kardeşim zor durumda diye anlatıyorum, gene de razı edemiyorum.
Cüzdanım da dolu.
Hala adamın keyfini bekliyorum, onu incitmeden göndermenin yolunu arıyorum..
İçinde merhamet olmayan adam, yarın azıcık sinirlensin karısına yapar aynı zulmü, eminim.
Bir kızım var, ayrıca hamileyim. Allahıma büyük konuşmayayım, bu ikisi bir destek olmasınlar birbirlerine saçlarını başlarını yollarım valla.
Kızım zor durumda olacak, 1 lira parası yok, okula gidemiyor, hadi 2 saat yol yürüdü gitti desek, aç yahu kızcağız. Nereden bulacak para..
Pes ya ben bişey demiyorum..
Sevgi, Ver sen kardeşinin hesap numarasını, biz halledelim kendi aramızda, sevaptır.

Back
X