Kendi alanında iyi olmak gene senin elinde. Başkalarına özenerek bi noktaya varamayız ki. Herkes kendi hayatını güzelleştirme çabasında olmalı.Bazen kendimden utanıyorum ama engel olamıyorum.
Kardeşim diş hekimi ben tasarımcıyım.Bir toplulukta genelde kardeşim söz sahibi oluyor ona daha çok saygı duyuluyor, merak ediliyor...
Daha önce hiçkimseyi kıskanmamıştım.Ama şu an mutsuz olduğum için bazı insanları kıskanıyorum.
Kendimi küçümsüyorum üniversiteyi bitirdikten beri iyi değilim.Çalışma isteğim yok.Kendimi de sevmiyorum galiba onu farkettim.İnsanların davranışlarını irdelemeye başladım ailemin beni sevmediğini düşünüyorum mesela alınganlığım da arttı.
Cesaretim ,özgüvenim yok kısacası ilaç kullanıyorum ama bir faydası dokunmadı.Ne yaparım bilmiyorum.
Kardeş kardeşin ne olmasını ne ölmesini istermişBazen kendimden utanıyorum ama engel olamıyorum.
Kardeşim diş hekimi ben tasarımcıyım.Bir toplulukta genelde kardeşim söz sahibi oluyor ona daha çok saygı duyuluyor, merak ediliyor...
Daha önce hiçkimseyi kıskanmamıştım.Ama şu an mutsuz olduğum için bazı insanları kıskanıyorum.
Kendimi küçümsüyorum üniversiteyi bitirdikten beri iyi değilim.Çalışma isteğim yok.Kendimi de sevmiyorum galiba onu farkettim.İnsanların davranışlarını irdelemeye başladım ailemin beni sevmediğini düşünüyorum mesela alınganlığım da arttı.
Cesaretim ,özgüvenim yok kısacası ilaç kullanıyorum ama bir faydası dokunmadı.Ne yaparım bilmiyorum.
Kardeş kardeşin ne olmasını ne ölmesini istermiş
Bütün bunların sizin kuruntunuz olduğuna eminim ama size anlatamam, çünkü kendinizi ona inandırmış durumdasınız. Zihin öyle bir şey ki kendi ürettiği teorilere kendi de inanıyor bir zaman sonraBir toplulukta genelde kardeşim söz sahibi oluyor ona daha çok saygı duyuluyor, merak ediliyor...
ailemin beni sevmediğini düşünüyorum
Valla konu sahibine dedim, diş hekimi diye kıskanmış böyle örnekler varhiç inanmıyorum ona. ben çok iyi olayım kardeşlerim 10 kat iyi olsunlar. canım feda olsun.
hiç sevmiyorum böyle kardeşlik bağını alçaltıcı sözleri.
kardeşlik anne babalıktan bile daha guçlu bağ.
Hiii kafam karisti benim bildigim kardesim olsun kanlim olsunKardeş kardeşin ne olmasını ne ölmesini istermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?