- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Maalesef ki fazla bencilce davranmışsınız kardeşinize. Siz onun ailesisiniz en yakını sizsiniz yardımcı olacağınıza, destek olacağınıza en mutlu günlerinde köstek oluyorsunuz. Diğer arkadaşların dediği gibi babanız sorumluluk almıyor diye bütün sorumluluğu kardeşinize yükleyemezsiniz böyle bişeye kimsenin hakkı yoktur. İkincisi siz neden almıyorsunuz o sorumluluğu ve 2 ay arayla evlendiniz alelacele? Bence çuvaldızı kendinize iğneyi başkasına batırın. Her ikisini de kardeşinize değil. Yuva kurmak sizin hakkınız olduğu kadar onun da hakkı. Bir diğer konu damatlara neden sorsun ki verip vermeyeceğini? Beni istemeye geldiklerinde kardeşimin kocasına sorsalar noluyor be derim, ona noluyor? Ha ama ben 10 yaşındayken ablam evlense eniştede bana abilik yapsa amenna bi ihtimal sorulur da aranızda 1 yaş varmış onlara ne, dış kapının mandalları durumundalar. Yazdıklarıma da alınmayın kırmak için demedim :) durum dışarıdan böyle gözüküyor. Ve biraz daha karşı çıkarsanız kuvvetle ihtimal kardeşiniz sevgilisine ya kaçar ya da sizi nişanda düğünde istemez. Siz de böyle bi sonucu istemezsiniz sanırım...
damatlara sorması gereken konu bu tarihte yapsak gelebilirmisiniz olacaktı evet haklısınız bencilce davranmışız kardeşime okudukça anlıyorum ama bundan sonra herseyde yanında olucam ınsallah