Kardesimi cesaretlendirmeye devam etmeli miyim

Burda ilginç olan evli insanlara boşan deme hakkını kendinde bulanların kardeşe müdahale etme deme çelişkisi :) siz yetişkinsiniz biz müdahale edemeyiz demiyor kimse... İlginç yani

Ben de bunu diyorum. Ne hakkin var diyene e senin ne hakkin var diyorum. Elestiriye hic gelemiyorsunlar duyuyorum. Hey Allahim ya..

Babama mevzuyu acmis annem. Biraksin bu ne böyle demis. Annem babam razi su an. Kiz da annesine bahsetmis. Bakalim ne olacak. Iki taraf icin de hayirlisi olsun.

Ben de bunu diyorum. Ne hakkin var diyene e senin ne hakkin var diyorum. Elestiriye hic gelemiyorsunlar duyuyorum. Hey Allahim ya..

eğer söz konusu kız kardesiniz olsaydı yorumları yine çok farklı olurdu sırf görünce olacaksınız diye bu yorumlar kendileri üzerinden yorum yapıyorlar

Kizlar erkek kardesim nisanli. Dügüne cok az kaldi. Bi cok hazirlik yapildi.

Ama nisanlisini ilk gördügüm andan itibaren icim bi türlü isinmadi. Neyse dedim, önemli olan onlarin anlasmasi. Kardesim bir gün mutluysa iki gün mutsuzdu. Sürekli kavga ediyorlardi. Sebepler eften püften. Hep kiskanclik. Kardesimin egitimini ilerletmesine bile karsi cikti. Kardesim whatsappini bile kapatti. Sürekli kavga konusu oluyor diye. Ben bastan beri ayril dedim. Ama annemin baskisi ve belki düzelir diye sürdürdü.

Bu arada kizin ailesi de pirlanta gibi insanlar.

Son kavgasinda artik yeter dedim. Kavganin sebebi erkek kardesimin kiz kardesimi yeni görev yerine birakmak istemesi. Götüremezsin demis. At şu nişani artik dedim. Ama hala kararsiz. Annem deseniz olmaz,ele güne karsi muhabbeti yapiyor.

Ne yapmaliyim? Erkek kardesimi cesaretlendirmeye devam mi etsem?

Ablası olduğun için kardeşinin ilişkisinde söz hakkına hakkına sahipsin bence. Kardeşin olayın içinde olduğu için gerçekleri göremiyor; aşırı kıskançlık özgüven sorunundan kaynaklanıyor. Bugün kız kardeşini niye bıraktın diyen kadından, ilerde bir cacık çıkmaz ailesinden de koparır; ayrıca erkek kardeşin çok pasif biri, bu sevgi diil olsa olsa bağımlılık olmuş.

Ablası olduğun için kardeşinin ilişkisinde söz hakkına hakkına sahipsin bence. Kardeşin olayın içinde olduğu için gerçekleri göremiyor; aşırı kıskançlık özgüven sorunundan kaynaklanıyor. Bugün kız kardeşini niye bıraktın diyen kadından, ilerde bir cacık çıkmaz ailesinden de koparır; ayrıca erkek kardeşin çok pasif biri, bu sevgi diil olsa olsa bağımlılık olmuş.

Kizin sevilecek hic iyi bi tarafi yok ki. Aliskanlik ve bagimlilik olmus. Haklisiniz.

Bence karışmayın evlenince hanım köylü olur size cephe alır kesinlikle kardeşiniz.
Siz fikrinizi söylediniz gerisi ona kalsın...

Abla olarak kesinlikle haklisiniz banane diyemezsiniz.
Ama bu farklı bir konu
Onaylamadiginizi bildirin gerisine karışmayın
Siz kötü olursunuz
Sadece Kendiniz için uzak durmaya çalışın

Beni nasil ilgilendirmiyor ya? Kararin onlarin oldugunu bilecek idrake sahibiz herhalde.

Fikrimi söylemekten öte yapacagim bi sey yok zaten. Ben de cesaret vermeye devam etsem mi diye sordum.
Konu sahibi sordunda fikrini değiştirmemek için elinden geleni yapıyorssun senin amacın kardeşin kızdan ayrılsın hoşlanmamışsın kızdan belli niye yok kardeşimi üzüyor zaten ailesi ilerde sorunlu diye bahaneler üretiyorsunki kardeşin zaten istemese bırakır üç yıldır hiçmi iyi yanı yokmuşki bu kızın kardeşini üzüp durmuşda kardeşinde ammada safmış he gözü körmüş evleniyor kardeşini Okadar saf masum iyilik meleği anlatmışsınki ensesine vur lokmasını al kızda mübarek şeytan atmış kapağı kardeşini vay efendim vay bence sen asla objektif değilsin kızı dinlemeden anlamadan yargılıyorsun vebal alıyorsun bence şuan

Beni nasil ilgilendirmiyor ya? Kararin onlarin oldugunu bilecek idrake sahibiz herhalde.

Fikrimi söylemekten öte yapacagim bi sey yok zaten. Ben de cesaret vermeye devam etsem mi diye sordum.
Ben de size fikrinizi sorarsa söylersiniz dedim. Sevmemişsiniz zaten objektif olarak yansıttığınızı düşünmüyorum aslına bakarsanız. Ama dediğiniz gibi kızın sevilecek yanı yoksa kardeşiniz zaten kendisine uygun olmadığını düşünüyorsa gerekeni yapar. İdrak edip karar verebiliyordur sanırım? Cesaretlendirme adı altında alttan alttan işlemek bana doğru gelmiyor kusura bakmayın.

Back
X