- 6 Mart 2016
- 87
- 43
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayallerhayatlar
-
Bana ozel olarak oyle herhaldeablanızın genel olarak yapısı boyleyse kırıcıysa haketmis
Doğru yapmissinHerkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere(
Cok tesekkurler canim cok guzel soyledinYine Insana Fayda ailesinden ve kardeslerinden vardir siz Allah'a havale edin,, Zaten bak belki böyle yanlis konusmalari yüzünden Allah'da ona aynisini yasatiyordur bilemeyiz.. Bundan sinra siz kendi yuvaniza sahip cikin Aileniz bile Olsa firsat vermeyin kimseye,, Kardes Kolay Silinmezz sadece araniza mesafe koyabilirsiniz oda söyledigi bu yanlis cümlelerin belki farkina varmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?