- 10 Ağustos 2009
- 26.205
- 18.348
- 823
- Konu Sahibi hayallerhayatlar
-
Ama cook bilmediginiz seyler var
Herkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere(
keşke demeseymişsin ama olan olmuşHerkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere(
E bi zahmet pişman ol. Yaptığı yanlış diyorsun sen daha beterini yapıyorsun. Çocuklarını bırakıp gelmiş karar aşamasında ki "kardeşe" ancak senin kadar destek olunurdu tebrikler. Ben ablanın yerinde olsam daha da yüzüne bakmazdımHerkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere(
Kendisi cok masummus gibi bir de küfür mü ettiBen boyle dedikten sonra ada bana kufur etti ve dediki sanki ekmegimi asimi sen mi veriyorsun defol git
Bos yere uzulme dedin bittiKardesim surekli beni kucumser sanki dunya onun etrafinda donuyormus gibi davranir bende insanim ama...
Anlarız sizi kıskanıyor olabilirmiAnnem ile bir araya geldiklerinde sanki ben onlarin dusmaniymisim gibi davraniyorlar ya nedennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?