• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimi yakaldım

Okurken çok güldüm, çocuğun saklanması sizin o şekilde yakalamanız falan komik olmuş :1: ama bence biraz fazla tepki vermişsiniz, kardeşinizin erkek arkadaşıyla tanışmanızı ve ucunu kaçırmadan iyi bir diyalog içinde olmanızı öneririm. Aynı zamanda kardeşinizle de daha iyi ilişkiler içinde olursanız, o da yalan söylemez.

burada asıl tepki verilmesi gereken şey, eve çocuk getirmesi değil de, size yalan söylemesi bence.

bir de 19 yaşta küçük değil öyle, size anlatabilecek yakınlıkta olması lazım.

bana çoğu şeyi anlatır normalde . ama ben onaylamadığım için çoğunlukla tepkim sert olur . bunu yapmadan önce bi arkadaşının yaşadığı şeyi söyleyerek ağzımı aradı tamamen yanlış olduğunu söyledim ama yapmış . onun gözünde bi insanın erkek arkadaşı ile film izlemesi yemek yapması şu bu çok büyük şeyler gibi enini sonunu düşünmeden bunun sadece o ' toz pembe ' kısmıyla ilgileniyo .

Canim ya eminim kardesin de cok utanmistir, baskina ugramak cok kotu bir sey ya.. Ama bu yastaki herkes sevgilisiyle oturup evde film izlemek ister, yemek yapmak ister..

Bazi seyler yasariz sonra da pisman oluruz.. Hepimiz bu donemleri atlatiyoruz.. Ama evde film izlemekle baslayan masum hareketler bir kac ay sonra boyut degistirebilir

Genciz, bazi seyleri merak ediyoruz, surekli de evde vakit gecirince de yapilan seyler normallesmeye baslar ve cinsellik boyutu cok normal gelmeye baslar.. Sonrasi da pismanlik

Kardesin bir kere basildi ya simdi bir daha kolay kolay cesaret edemez diye dusunuyorum, erkek arkadasinin evine gitmesin, guzel guzel uyar, disarda bulusun de, evde bulusmalar masum baslar ama bu is ilerde boyut degistirir uzulen sen olursun de

Kardesin eminim cok utanmistir ya

Canim ya eminim kardesin de cok utanmistir, baskina ugramak cok kotu bir sey ya.. Ama bu yastaki herkes sevgilisiyle oturup evde film izlemek ister, yemek yapmak ister..

Bazi seyler yasariz sonra da pisman oluruz.. Hepimiz bu donemleri atlatiyoruz.. Ama evde film izlemekle baslayan masum hareketler bir kac ay sonra boyut degistirebilir

Genciz, bazi seyleri merak ediyoruz, surekli de evde vakit gecirince de yapilan seyler normallesmeye baslar ve cinsellik boyutu cok normal gelmeye baslar.. Sonrasi da pismanlik

Kardesin bir kere basildi ya simdi bir daha kolay kolay cesaret edemez diye dusunuyorum, erkek arkadasinin evine gitmesin, guzel guzel uyar, disarda bulusun de, evde bulusmalar masum baslar ama bu is ilerde boyut degistirir uzulen sen olursun de

Kardesin eminim cok utanmistir ya
erkek arkadaşının bi evi yok . çocuk bi akrabasında kalıyo sadece 1 yıllığına sınava hazırlanmak için buraya gelmiş bikaç güne dönüyo

erkek arkadaşının bi evi yok . çocuk bi akrabasında kalıyo sadece 1 yıllığına sınava hazırlanmak için buraya gelmiş bikaç güne dönüyo

Akraba evine de goturebilir kizi ya benim amcam bizde kalirken eve kiz atmis cinsellik olmus yani annem sinir krizi gecirmisti :)

Kardeşinizle aynı yaştayım.
Niye kardeşinizin erkek arkadaşıyla tanışmayı denemiyorsunuz ? Benim ablam da annem de erkek arkadaşımla tanıştı, ayrıca kardeşinizin yaşı küçük değil ki. Bu kadar korumacı davranmamalısınız, o da bir birey. Kardeşinizle oturup etraflıca konuşun ve bence erkek arkadaşını da tanıyın, hem içiniz rahat eder hem de böyle gizli kapaklı işler yapmış olmaz kızcağız.

cnm o kadar uzun süreli bi olay değil toplamda beş ay oldu zaten ben üniversitediym yeni geldim yoktum süreçte ayrıca sırf erkek arkadaşıyla tanışmıyo olmamız yada bizden çekinmesi yaptığını haklı çıkarmaz bizim sitede güvenlik var ve annemlerin çalıştığını biliyo her gelen kişiye soruyo kaç numaralı daireye çıktığını ve arayıp onaylatıyo adam demez mi bu ne iş sorumsuzluk var bu olayda yalan var ayrıca benim ne suçum var ben mecbur muyum o şoku yaşamaya hala etkisindeyim ben daha uygunsuz durmdada olabilirdim ağzımdan bişede çıkabilirdi yada gelen babam da olabilirdi asıl sorun bunca olabilecek olaya karşın cesaret göstermesi ve hala yaptığını savunup beni abartmakla suçlaması

cnm o kadar uzun süreli bi olay değil toplamda beş ay oldu zaten ben üniversitediym yeni geldim yoktum süreçte ayrıca sırf erkek arkadaşıyla tanışmıyo olmamız yada bizden çekinmesi yaptığını haklı çıkarmaz bizim sitede güvenlik var ve annemlerin çalıştığını biliyo her gelen kişiye soruyo kaç numaralı daireye çıktığını ve arayıp onaylatıyo adam demez mi bu ne iş sorumsuzluk var bu olayda yalan var ayrıca benim ne suçum var ben mecbur muyum o şoku yaşamaya hala etkisindeyim ben daha uygunsuz durmdada olabilirdim ağzımdan bişede çıkabilirdi yada gelen babam da olabilirdi asıl sorun bunca olabilecek olaya karşın cesaret göstermesi ve hala yaptığını savunup beni abartmakla suçlaması

Tabii ki sizde haklısınız , büyük bir şok geçirmişsiniz.Bunu elbette yaşamamalıydınız. Ben sadece kardeşinizin üstüne gitmeyin diye dedim, belki uzlaşmacı yaklaşırsanız, onu anladığınızı hissettirirseniz size duygularını açar, yaptığından pişmanlık duyar..

Back
X