• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimi yakaldım

cnm senın tepkın bır abla olarak gayet normal...
bence aılene soyleme bu kardesınle aranızda kalsın...
onu sakınce uyar...yaptıgının yanlıs oldugunu bırcok olaya mahal verebılecek bır davranıs oldugunu anlat kardesıne..
senın gordugun onun goremedıgı ne varsa bu olyda onu anlat..
ama kesınlıkle aılene soylemekle tehdıt etmemelısın...

ne kadar tersleşse de zannımca çok canı sıkılmış ve utanmıştır. bir daha ki görüşmelerini ev ortamında değil de dışarıda yapacaklardır, bu iyi bir ders olmuştur ama çaktırmıyordur...19 yaş insanın kanının deli aktığı yaş, serde bir de aşk olunca gözü kara olur...
ablası, hayat yanlışlardan, doğrulara vararak deneyimlerle öğrenilir, siz ona yol göstererek, derdini sıkıntısını dinleyerek, sevildiğini hissettirerek, onu anlayarak yanında olun, sizden o yakınlığı görürse yanlış yapmayacaktır, sözünüze de itibar edecektir.. kızkardeşlik müthiş bir dayanışmadır, sırdaşlıktır, abla kardeş kanka olun...:49:

Son düzenleme:
Ebeveynleriniz anlayışlı insanlarsa (yani dayak vb şiddet uygulamayacaklarından eminsen) elbette anne-babanla paylaşmalısın. Şayet şiddet eğilimleri varsa kardeşinle konuşmalısın. Ailene söylemeceğini açıkça bildir. Ama tabiki bu tip şeylerin doğal ama risk taşıdığını, yani ileri gidilirse olayın başka boyutlara taşınacağını anlat ki bilsin. Bunu yaparken nazik ol, ona güvendiğini net bir şekilde belli et, her bayanın başına mutlaka gelecek bir olay bu, çok da üzerinde durup bu tür şeyleri onun için daha çekici hale getirmemek gerekir bence.

ailene sölemek onda sana karsı güvensizlik yaratabilir bunu halletsen halletsen sen halledersin cafe dısında evde bulusmanız dogru olmaz fln de uyar ikaz et tatlı dille ama ...

Ay ben konuyu okurken önce kardeşinizi erkek zannettim de o yüzden bu kadar tepki koyuyorsunuz sandım tövbe ya :53:
Ama bir noktada haklısınız bir noktada haksızsınız. Keşke bağırıp çağırmasaydınız. Benim de kız kardeşim var ve başına bir şey gelmesinden korkarım ama 18ini geçtikten sonra aklı başında seçimler yapacağına inanıyorum ben tabii sizin ve ailenizin yapısını, kültürünü bilemem ama o saatten sonra bir kızı erkek arkadaşınla ne yaptın diye suçlamak, bağırmak çok utandırıcı olur bence

Ayyyyy bende kardeşimi yakalamıştım bir keresinde annemle babam yazlık eve gitmişlerdi rahmetli anneannem bizimle kalıyordu zavallım erkenden uyumuş bende sınavım vardı ona çalışırken uyuya kalmışım yaz ayıydı bir kalktım kardeşim yok bir koşu bahçeye indim karanlıkta iki kişi oturuyor azıcık dinleyim dedim kardeşim daha 14 yaşında fln çoçuk komşu oğlu 24 bizimki diyorki ayyy yıldız kaydı çoçukça muhabbet Buda 2 lafından biri sokağın başındaki boş inşaata gidelimmi benim safım bahçeye çoçuk atmayı biliyor cinselliği bilmiyor yoooook ne işimiz var annem akşam saati bile geçmeyin çok tehlikeli dedi biri keser bizi diyor Buda bir ısrar ben varım aşkım yanında korkma daha fazla dayanamadım çoçuğa şannnkkkkk ettirdim tokadı mahallede sessizdi karşıdan yankılandı yeminle ağzıma gelenide söyledim sübyançı şikayet etcem 1 hafta yaldırdı benden bile kaç yaş büyükdü şikayet etmeyecekdim sadece korkuttum bi dahada yapmadı delü çok cesaretli oluyor evin küçük çoçukları nedense

Ayyyyy bende kardeşimi yakalamıştım bir keresinde annemle babam yazlık eve gitmişlerdi rahmetli anneannem bizimle kalıyordu zavallım erkenden uyumuş bende sınavım vardı ona çalışırken uyuya kalmışım yaz ayıydı bir kalktım kardeşim yok bir koşu bahçeye indim karanlıkta iki kişi oturuyor azıcık dinleyim dedim kardeşim daha 14 yaşında fln çoçuk komşu oğlu 24 bizimki diyorki ayyy yıldız kaydı çoçukça muhabbet Buda 2 lafından biri sokağın başındaki boş inşaata gidelimmi benim safım bahçeye çoçuk atmayı biliyor cinselliği bilmiyor yoooook ne işimiz var annem akşam saati bile geçmeyin çok tehlikeli dedi biri keser bizi diyor Buda bir ısrar ben varım aşkım yanında korkma daha fazla dayanamadım çoçuğa şannnkkkkk ettirdim tokadı mahallede sessizdi karşıdan yankılandı yeminle ağzıma gelenide söyledim sübyançı şikayet etcem 1 hafta yaldırdı benden bile kaç yaş büyükdü şikayet etmeyecekdim sadece korkuttum bi dahada yapmadı delü çok cesaretli oluyor evin küçük çoçukları nedense

Oh iyi etmişsiniz :9: Ama bence şikayet etseniz hapse bile girebilirdi, devlet 18 yaşından küçüklere edilen muameleyi önemsiyor :19:

abartmamışsın..
şok olur insan böyle bi durumda gerçekten...

Pislik yaa, iyi yapmışsınız valla.

24 yaşındaki bir adamın kardeşi gözüyle bakması gereken 14 yaşındaki bir çocuğa nasıl nefsi uyanır aklım almıyor. Sapık, hastalıklı beyinler...

canım bence annene babana söyleme aranızda kalsın bu olay.. kardeşinle konuşup halletmeye çalışın.
ben de ablayım kendimi senin yerine koyuyorum ... sen çok üzerine gidersen inatla yapmaya devam etmeye çalışabilir :(

Ayy kızlar ne bileyim bu saftirik 30 yaşında gitti 18 lil bizim diğer komşunun kızını kaçırdı valla manken gibi kızdı heee işin enterasanı kardeşimle aynı mahallede oturuyorlar yetmedi kardeşimin eşiyle bunun ismi aynı onun karısının ismiylede kardeşimin ismi aynı kardeşim diyor bazen ayyyyy abla eşime aşkım diyorum bu manyak üstüne alınır diye bide bön bön bakıyormuş kardeşime

Cnm kardeşin çok cesaretliymiş valla ama ergenlikte insanda gerçekten deli cesareti oluyor.Bence film izlemelerinde bi sorun yok tabi sadece film izlendiyse, kapıyı geç açmalarını da bir şey yaptıklarından oldugunu düşünmüyorum, bir anda paniğe kapılmışlardır açmasak mı fln diye düşünmüşlerdir.Aynı şekilde çocuğun saklanması da ne yapacaklarını bilemedikleri içindir. Kardeşinin üstüne gitmemelisin, hatta direk bu olay üzerinden ona öğüt vermeye de kalkma, daha çok dikine gidebilir.Yeri ve zamanı gelince onunla bu konularda arkadaşca konuşabilirsin.

artık herkes bu haltları yiyor kardeşine bağırmakla sorunu çözemezsin çocukluktan ergenliğe "ahlaki değerler" almadıysa 19 yaşından sonra da bağrış çağrışla aklına edep namus sokamazsın.

Kardeşinizle aynı yaştayım.
Niye kardeşinizin erkek arkadaşıyla tanışmayı denemiyorsunuz ? Benim ablam da annem de erkek arkadaşımla tanıştı, ayrıca kardeşinizin yaşı küçük değil ki. Bu kadar korumacı davranmamalısınız, o da bir birey. Kardeşinizle oturup etraflıca konuşun ve bence erkek arkadaşını da tanıyın, hem içiniz rahat eder hem de böyle gizli kapaklı işler yapmış olmaz kızcağız.

Son düzenleme:
öncelikle şunu belirteyim ben o yaşları çok deli dolu geçirdim öyle böyle değil hemde . bir sürü erkek arkadaşım vardı birinden diğerine :1::1: yanlış anlaşılmasın lütfen çok çabuk sıkılırdım 3-5 kişiyi aynı anda idare ettiğim olurdu bir de bizim o zamanlarda şuan da moda olan sözlenmek vardı offff diyorum aynı yüzükten çantamda 2 tane vardı çantada 4 tane yüzükle dolaşırdım . ve ayrıca o zamanlardan bana kalan en kötü alışkanlık sigara hala bırakamadım :ssz::ssz: her neyse ben çok ciddi anlamda deli dolu yaşayıp Antalya'ya sevgilimin yanına kaçtım 17 yaşımda . (İzmir'de yaşıyorum) .. bana sorsanız ölüp bitiyorum evleneceğim annemler izin vermiyor. 18' i doldurunca nikah işlemlerini halledecek o oradan bizde kaçacağız :27::27::27: akla bakar mısın ? sonra ne oldu kazık yedim ayrıldık . ondan sonrada uslandım zaten 8-9 aylık bir nekahet döneminden sonra şimdiki sevgilimle tanıştım . şimdi olayı nereye bağlayacağım . benim bu denli o dönemleri hareketli geçirmem beni çok sıkmaları kaynaklıydı . hele ki benim önümde bir de abi olunca abim yapıyor bende yapacağım bananeye gelirdi olay . ayırt edilmiyor gerçekten bazı şeyler . demişsiniz ki hiç rahat bir insan olamadım ben . size tavsiyem elinize bakın 5 parmağın 5 inin de boyu farklıdır. yani şunu diyorum aileniz baskıcı tutumu sizi frenlemiş olabilir fakat kardeşinizi dışa döndürmüş olabilir . ondan asla siz gibi olmasını beklemeyin çünkü siz de asla onun gibi olamazsınız.

kardeşinizin yaptığı yanlış mı yanlış kabul ediyorum . eve çağırmasını hata olarak bulmadım ben hafiye gibi sizin kaçta gidip geleceğinizi araştırıp olayları sizden gizlemesi yanlış . sizi aptal yerine koyması yanlış. sınav dönemi diye siz sıkmadık hiç demişsiniz ama belki sizin ailenizin yapısı itibari ile sıkmayan hali bile sıkıyordur. hiç sordunuz mu kardeşinize . neden böyle diye ...

benim o yılları bu denli deli dolu yaşamam biraz annem kaynaklıydı bir şey anlatsam hemen babamdan duyardım annemin böyle olması benim eve yüz çevirmeme neden olmuştu . bakın bu konularda bulabileceğiniz en iyi örneklerden biriyim ben . gerekirse özelden de konuşuruz .. iyi günler

Kusura bakma canım hem olay hemde yorumlar güldürdü beni:1::1::1:
Herkez kendi penceresinden bişeyler söylemiş, İlk tepkiniz normal bence
bu durumda olan herkez aynı tepkiyi verirdi. Sorun sadece eve erkek alma değil. Yalan söyleme, Saklama, Soyunurken
bir erkeğe yakalanmanız falan baktığınızda tepkiniz normal.
Önemli olan bundan sonrası, Aşırı tepki gösterirseniz daha çok yapar ,oğlanın evinde buluşur.falan..Anne olsanız belki durum farklı olur du ama abla olarak yanında olup yanlışını göstermeye çalışıp ikna etmeli gerekirse arkadaşları ile tanışıp bi tanımaya çalışmalısınız..Sonuçta anneye anlatamadğı şeyleri size daha kolay anlatabilir ..Yanlız çok şımartmışsınız kardeşinizi oda bariz belli...

Kardeşinizin çok üstüne gitmeden konuşun yaptığı oturup film izlemekse bir hata göremiyorum sizin gelmenizle panik olup ne yapacağını şaşırmıştır tahmin edebiliyorum :)
Siz evdeyken davet edip tanışmayı deneyebilirsiniz başka bir gün :)

Okurken çok güldüm, çocuğun saklanması sizin o şekilde yakalamanız falan komik olmuş :1: ama bence biraz fazla tepki vermişsiniz, kardeşinizin erkek arkadaşıyla tanışmanızı ve ucunu kaçırmadan iyi bir diyalog içinde olmanızı öneririm. Aynı zamanda kardeşinizle de daha iyi ilişkiler içinde olursanız, o da yalan söylemez.

burada asıl tepki verilmesi gereken şey, eve çocuk getirmesi değil de, size yalan söylemesi bence.

bir de 19 yaşta küçük değil öyle, size anlatabilecek yakınlıkta olması lazım.

Back
X