nadiren anlamadığım konulardan oldu.biri bana da anlatabilir mi:44:
yanlış bişey yaptılar demiyorum ama oladabilirdi sonuçta kimse bilemez ayrıca dışardan hiç hoş durmuyo ve dedim film izliycek adam içerde izleyin niye odaya götürüyosun eşeğin aklına karpuz kabuğu getirir gibi bide beni kandırmak için uyuyo gözükmek için yaptıkları kim bu ya diyince kim kim ? demesi delirtti beni
Bence önce kız kardeşine yaşadığın şoku ve üzüntüyü anlat, bu aranızdaki gerginli azaltır, ardından eğer eve gelenin aileden başka biri olsaydı oluşabilecek felaket senaryolarından bahset, birdaha benzer birşey olursa bu sorumluluğu yüklenemeyeceğini söyle.çok genç hata yapabilir sırtını dönme yanında ol,yaptığının riskli bir davranış olduğunu güzellikle anlat
Neden annenlerin odasinda degistiriyorsun üzerini? :44:
yanlış bişey yaptılar demiyorum ama oladabilirdi sonuçta kimse bilemez ayrıca dışardan hiç hoş durmuyo ve dedim film izliycek adam içerde izleyin niye odaya götürüyosun eşeğin aklına karpuz kabuğu getirir gibi bide beni kandırmak için uyuyo gözükmek için yaptıkları kim bu ya diyince kim kim ? demesi delirtti beni
ahahaha seni deli yerine koymuş
abla orda kimse yok bitek sen görüyosuna getirmiş vay uyanık vay :))
Aileniz icin bu tur durumlar dogru degilse kardesinizin yapmamasi gerekir
Ama onun psikolojisini anliyorum
Normal oldugunu dusunuyor muhtemelen arkadas cevresinden dolayi
O yaslarda bir kiz olarak soyleyeyim kizmak ise yaramaz
Abla-kardes konusmasi yapmalisiniz bence
Kendi hayatini eline aldigi zaman kendisine yon verir ancak simdi ailesinin dogrularina guvenmeli
çok dik kafalı bugüne kadar bizi hiç dinlemedi bide bugün en yakın arkadaşını avm de gördüm kız diyomuş tüm gün evden çıkmadım yemin ederim kendime şaştım bugün noluyo hayırdır diye
valla şaştım kaldım zombili bi film izlemiştim dedim onun etkisi heralde bi iki sn ye ...
19 yaşında bana hiçde küçük gelmedi
bu cesaretli davranışlarını anlıyorum kardeşinin. eğer ben senin yerinde olsaydım, alır karşıma adam gibi konuşurdum,sakince...
yani bu onun ilişkisi nasıl ne şekilde yaşamak istediğini o seçeer ama yaptıklarının getirisinide anlatırdım, farkına varmasını sağlardım yani,, yoksa sen istedğini yap istedgiğini de fark etmezzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?