Doğuma Hazırlık Kardeşimin bebeğine isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nlgm

masumiyet
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
370
2
68
Adana
meraba kızlarrr ....kızkardeşim hamile bebeğinin cinciyetini öğrendi,,kızımız olcakk;) isim bakıo eğer bildiğiniz anlamlı değşik isimler varsa yazmanızı isterim......şimdiden teşekkürler.....

Esila ve evrayı çok seviyorum..

yine defne, zeynep, tuğba sevdiğim isimlerden :1:

herhangi bir isim önerim yok ama isim koyarken;
anlamına
kısa olmasına
telaffuzunun kolay olmasına
dikkat et :D:D

Bir derdim var köşesi için uygun bir konu olmamış canım yaaa..

Bende Nehir ismini çok severim canım..

kendimi bildim bileli tılsım ismini çok beğenmişimdir hatta tılsımın isim olarak kullanıldığını bile bilmiyodum araştırdım ve gerçekten isim olarak kullanılıyomuş. olağanüstü güç taşıyan anlamına geliyo hem kelime olarak ilk dikkatimi çekmişti sonra da isim olarak kullanıldığını görünce kesinlikle kızımın adını tılsım koymaya karar verdim:)

meraba kızlarrr ....kızkardeşim hamile bebeğinin cinciyetini öğrendi,,kızımız olcakk;) isim bakıo eğer bildiğiniz anlamlı değşik isimler varsa yazmanızı isterim......şimdiden teşekkürler.....
hayırlıısı olsun canımmmm sevdiklerim ve anlamını bildiklerim bunlar:)
Tuana=Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
esila=Kur'an da geçen bir arapça kelime (vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla)=Rabbinin adını sabah akşam an.
ecrin=Allah’ın hediyesi
lara=su perisi
elvin=cennet çiçeği
elis=güzel kokulu çiçek

Son düzenleme:
Maya,
İnci,
Beren,
Dila,
Zelal(berrak,temiz su)
Göksu

Bunlarda benim vazgeçilmezlerim;))
Hayırlı olsun şimdiden..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben buaralar Arjen ismine taktım nerde kız ismi topiği görsem oraya yazıyorum anlamı da ateş parıltısı demekmiş buarada. Onun dışında topiğe baştan sona bir göz attım da Tılsım, Derin, Duru ve Maya beğendiğim isimler oldu. Buarada Lina'da güzel isim ama anlamı hurma ağacı tarzı birşeydi yalnış hatırlamıyorsam.

Derin, Ilgın, Beril isimlerini çok seviyorum, kendi kızım olursa da ismini Ilgın koyacağım mutlaka :8:

Back
X