Doğuma Hazırlık Kardeşimin bebeğine isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güher ve özgü benim sevdiğim isimler kızım olursa özgü koymayı düşünüyorum tabi inşallah sevgilimle evlenebilirsek :1:

derin,kıvılcım,liva,dilşad,neslişah,asel,elisa,alara,seben,pırıl,koşanay,elizan,belemir,buğlem,tanem,şansın,ilksen,iklim,izlen,hayal,gecem,

öykü
övgü
özgü
deniz
deren
derin
derya
rüya

arapça isim sevmiyorum ben şahsen

Son düzenleme:
Ne kadar güzel ve degisik isimler hic duymadigim isimler desenize artik ayse fatma gibi isimler mazide kaliyor.... Sayenizde yeni yeni isimler ögreniyoruz:1:

Elida.. Lori... Lorin... Arjin... Narin.. Asya... bunlarda benden olsun hep cevremdeki isimler....

Allah size bagaslasin... Amin

Maya,
İnci,
Beren,
Dila,
Zelal(berrak,temiz su)
Göksu

Bunlarda benim vazgeçilmezlerim;))
Hayırlı olsun şimdiden..

Canım,benden başka ilk kez birisi MAYA ismini yamış,ben çok araştırdım ama bu ismi koyan kimseyi bulamadım,senin tanıdıkların varmı? birde yabanci gibibi algılanıyo?

Canım,benden başka ilk kez birisi MAYA ismini yamış,ben çok araştırdım ama bu ismi koyan kimseyi bulamadım,senin tanıdıkların varmı? birde yabanci gibibi algılanıyo?

geçen sene kuaförde saçımı yaptırırken şirinmi şirin bir kız çocugu görmüştüm onun adıydı ılk ordan duydum ve bayıldım:)ama su mayalar olayı çıktıtktan sonra biraz soğudum:51:

Back
X