- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
yok hayatım değil..28 yaşında :)) evet düşündüğünü pat diye söyleyenlerden ama hiç kırıcı değil gayet sempatik:)
Tufanla sohbet ettiler,bazı anlamadığı zamanlarda ben açıkladım Tufanın dmek istediğini..ama durum canını sıkmadı onu gözlemledim..rahatsız olsa kesinlikle anlardım kızın halinden..
ben biraz ucundan bu durumla ilgili fikrinide sordum..nasıl anlaşabiliyormusun anlıyabiliyormusun Tufanı diye..Abla nedne anlamıyım sadece ilk kez bir araya geldik ve ilk kez böyle bi durum yaşıyorum o yüzden dedi..eğer ilerlerse anlaşmamamız için bi sorun göremiyorum ben dedi
sizde zaten böyle bir durumu normal karşılarsınız.
Valla kız resmen aşık olmuş kardeşinize maşallah pek de hırslı :)28 yaşında gibi davranmıyor hiç eger yaşı kücükse vazgecin dicektim ehehe cünkü grçekten çok zor 17-18 yaşında bir insanla anlaşmak .. ( bizim bi gelinimiz var 17-18 yaşında kuşak çatışması oluyor sanki )
inşallah gerçekten iyi anlaşırlar ve mutlu bir yuva kurarlar. bizde gelin-damat hallerini görrürüz..
zamanla bir bakmışsınız artık sen değil o Tufanı çok iyi anlıyor olacak inşallah .. Allah gönlünüze göre versin.