Kardeşimin eski sevgilisinin sevgilisi bize dadandı

simayhanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
9
7
1
28
Normalde burayı kullanmıyorum ama artık şaştım kaldım kardeşim 22 yaşında üniversite okuyan bir kız. Şehir dışında okuyor internetten bir çocukla tanışmış sevgili olmuş. 15 gün konuşmuş 15 gün sonra bir kız ona sevgilisinin onu kardeşimle aldattığını söylemiş mesaj resim atmış. Kardeşim çocuğu engelledi ama çocuk bir türlü bırakmadı o kız hasta peşimi bırakmıyor seni aldatmadım bilmem ne. Numarasını değiştirdi kendini kanıtlamak için. Ama kız rahat durmadı kardeşim hakkında “K..” diye sosyal medya hesapları açıp akrabaları bile ekledi ama çocuk kardeşime yalvardı ve kardeşime ayrıl dedim ben ona güveniyorum dedi. Sonra kız pes etti 2-3 ay kayboldu. Kızı arayıp ikna ettim çünkü. Kardeşim ve çocuk ayrıldı 2-3 hafta sonra kız bana mesaj attı “o bana geri döndü bak kardeşine göster benim mutsuzluğum üzerine mutluluk kurdu hani ben deliydim bak peşimde” diye ben de kızı tersledim. Ama o ailemize hakaret etti. 1 hafta geçti anneme mesaj atmış “kızını millete yamamaya çalışma büyük kızın gibi dul mu kalsın senin kocan hapse girmiş kim alır hapse giren adamın kızlarını kızların abla kardeş K… köylüler sizden korkmuyorum oraya gelip kızını paramparça ederim kızın 1 haftalık adam için uçak bileti alıp gelecekti koskoca okulda erkek yoktu internetten adam buldu tesettürlü giyinmiş çıplak sizi mahvederim kocana ulaşırım . Bilmem ne hazmış annem ona tamam evladım siz mutlu olun kızım uzak yazmış. Ama annem çok korkuyor babama yazacak diye şikayette edemiyoruz babamdan korkumuzdan kardeşimi okuldan alır şaştık kaldık karşımızda biz deli var hiçbir şeyden korkusu yok

Normalde burayı kullanmıyorum ama artık şaştım kaldım kardeşim 22 yaşında üniversite okuyan bir kız. Şehir dışında okuyor internetten bir çocukla tanışmış sevgili olmuş. 15 gün konuşmuş 15 gün sonra bir kız ona sevgilisinin onu kardeşimle aldattığını söylemiş mesaj resim atmış. Kardeşim çocuğu engelledi ama çocuk bir türlü bırakmadı o kız hasta peşimi bırakmıyor seni aldatmadım bilmem ne. Numarasını değiştirdi kendini kanıtlamak için. Ama kız rahat durmadı kardeşim hakkında “K..” diye sosyal medya hesapları açıp akrabaları bile ekledi ama çocuk kardeşime yalvardı ve kardeşime ayrıl dedim ben ona güveniyorum dedi. Sonra kız pes etti 2-3 ay kayboldu. Kızı arayıp ikna ettim çünkü. Kardeşim ve çocuk ayrıldı 2-3 hafta sonra kız bana mesaj attı “o bana geri döndü bak kardeşine göster benim mutsuzluğum üzerine mutluluk kurdu hani ben deliydim bak peşimde” diye ben de kızı tersledim. Ama o ailemize hakaret etti. 1 hafta geçti anneme mesaj atmış “kızını millete yamamaya çalışma büyük kızın gibi dul mu kalsın senin kocan hapse girmiş kim alır hapse giren adamın kızlarını kızların abla kardeş K… köylüler sizden korkmuyorum oraya gelip kızını paramparça ederim kızın 1 haftalık adam için uçak bileti alıp gelecekti koskoca okulda erkek yoktu internetten adam buldu tesettürlü giyinmiş çıplak sizi mahvederim kocana ulaşırım . Bilmem ne hazmış annem ona tamam evladım siz mutlu olun kızım uzak yazmış. Ama annem çok korkuyor babama yazacak diye şikayette edemiyoruz babamdan korkumuzdan kardeşimi okuldan alır şaştık kaldık karşımızda biz deli var hiçbir şeyden korkusu yok
Gidin savcılığa şikayet edin.

Sizin kardeşinis de çok akıllı sayılmaz. Şikayetten korkuylrum diyorsanı Kapatın bütün sosyal medya hesaplarını değiştirin numaralarınızı kardeşin de gerekirse geçiş meçiş yapsın bu kadar korkuyorsanız. Eskiden olsa boş gürültü derdim de şuanda herkes piskopat 7-77 e delirmiş insanlar.

Sizin kardeşinis de çok akıllı sayılmaz. Şikayetten korkuylrum diyorsanı Kapatın bütün sosyal medya hesaplarını değiştirin numaralarınızı kardeşin de gerekirse geçiş meçiş yapsın bu kadar korkuyorsanız. Eskiden olsa boş gürültü derdim de şuanda herkes piskopat 7-77 e delirmiş insanlar.
Salak zaten uğraştığımız şeylere bak

Babanız duyarsa duysun. Bu takıntılı manyakla uğraşmaktansa şikayet etmeniz en doğrusu. Karakola gidin olayları polise anlatın.

Şikayetçi olmaktan başka çareniz yok, babanızdan bu kadar korkuyorsanız süreci ondan gizli yürütün ama şikayetçi olun, ortalık manyak dolu ne yapacağı da belli olmaz cidden.

Sizin bosanmis olduğunuzu, babanizin hapiste olduğunu nereden ogrenmis? Kardesiniz eski sevgilisine bu detayları anlatmis mi?

Siz o kızdan kurtulmaya çalışırken kız kardeşiniz hala o çocukla konuşuyor olabilir veya barışabilir haberiniz olsun. O da çok akıllı değil belli ki. Diğer kız tamam delinin teki de, çocukla barışmalarına rağmen hala annenizi arayıp kızını yamamaya çalışma vs demesi bana hala iletişimleri varmış izlenimi verdi.

Kız kardeşiniz gene konuştuysa babanızdan çekinmiyor,okuldan alınmaktan korkmuyor demektir. Okulunu bitirse bari. Adam bu ikisini aynı eve kuma diye sokar. Diğer kız zaten tam salak. Kıza mesaj atacağına kıçına yapıştığı erkeği durdursun gücü yetiyorsa. Ne salaklar var ya.

Siz o kızdan kurtulmaya çalışırken kız kardeşiniz hala o çocukla konuşuyor olabilir veya barışabilir haberiniz olsun. O da çok akıllı değil belli ki. Diğer kız tamam delinin teki de, çocukla barışmalarına rağmen hala annenizi arayıp kızını yamamaya çalışma vs demesi bana hala iletişimleri varmış izlenimi verdi.
O çocuk ve takıntılı kız şu an sevgili. Kardeşim çocuğu her yerden engelledi . Şöyle kardeşim ve çocuk sevgiliyken ben ve annemi eklemişti. KıZda anneme şunu yazmış kıZını aldatan adamla ekleşip damat dedin ne basit bir annesin yazmış

O çocuk ve takıntılı kız şu an sevgili. Kardeşim çocuğu her yerden engelledi . Şöyle kardeşim ve çocuk sevgiliyken ben ve annemi eklemişti. KıZda anneme şunu yazmış kıZını aldatan adamla ekleşip damat dedin ne basit bir annesin yazmış
Ama gerçekten siz de ailecek tuhafsınız. Daha sevgili bile değillerken bir sürü sorun olmuş. Buna rağmen o salak çocukla ana kız ekleşmişsiniz ilişkilerini onaylar gibi. Siz böyle yaparsanız kardeşiniz hiç akıllanmaz. O manyak kızdan kurtulsanız da başka bir manyak bulur.

Bence babanızın bu olayı öğrenmesi daha hayırlı olabilir. Çünkü ne sizin ne kız kardeşinizin ne annenizin pek mantıklı davrandığı söylenemez.

Kız kardeşiniz internetten tanıştığı bir çocukla flörtleşiyor, sonra çocuğun sevgilisi olduğu ortaya çıkıyor ve sevgilisi olay çıkarıyor. Kız kardeşiniz bu çocukla sevgili oluyor, siz de annenizle beraber hiçbir şey olmamış gibi çocukla sosyal medyada ekleşiyosunuz. Şu durumda ortalama bir anne tepkisi o çocukla görüşmesini yasaklamak olur, ilişkiyi onaylar gibi sosyal medyadan ekleşmek olmaz. Siz muhtemelen çocuğu zavallı bir kurban, diğer kızı cadı gibi gördünüz. Çocuk diğer kızla barışarak o kızın söylediklerini haklı çıkarmış.

Kusura bakma da kardeşinde suç. Bu kadar olay olmuş telefonunu değiştirmesi gereken çocuk mu sence bu durumda? Belki linçlenicem bunu dediğim için ama laftan anlamıyorsa bir tane tokat atarım kendine gelir öyle kardeş. 1 haftalık adam için ailemi rezil edecek oldu ya. Karşı taraf pislik belli ki ama kardeşin de kurtulmak için hiçbir şey yapmıyor. Anneni babanı muhatap etmeden kardeşine sağlam bir ayar çekmelisin. Çocuğun ve o çirkef eski sevgilisinin ona ulaşacağı bütün kanalları kapatmazsaniz daha çok uğraşırsınız bunlarla

Bence kardeşinizin telefon numarasını değiştirin.

Tekrar numarasını verdiğini görürseniz ve yine tehdit alırsanız o zaman suç duyurusunda bulunun.

Birde kardeşiniz burayı okusun.

İnsan her konuda nadir olduğunu düşünüp burnunun dikine gider ama aslında öyle olmadığını bu sitede bu konuyu ve diğer konuları takip ederek öğrenecek.

Zaten "sadakat değeri" nedir " değeri olmayan erkekler neler yapar" bilinci gelişmezse yine aynı hataları başkalarıyla tekrarlar. O yüzden her halükarda bu sitede takılmalı kardeşiniz

Back
X