- 28 Temmuz 2025
- 9
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi simayhanimm
Normalde burayı kullanmıyorum ama artık şaştım kaldım kardeşim 22 yaşında üniversite okuyan bir kız. Şehir dışında okuyor internetten bir çocukla tanışmış sevgili olmuş. 15 gün konuşmuş 15 gün sonra bir kız ona sevgilisinin onu kardeşimle aldattığını söylemiş mesaj resim atmış. Kardeşim çocuğu engelledi ama çocuk bir türlü bırakmadı o kız hasta peşimi bırakmıyor seni aldatmadım bilmem ne. Numarasını değiştirdi kendini kanıtlamak için. Ama kız rahat durmadı kardeşim hakkında “K..” diye sosyal medya hesapları açıp akrabaları bile ekledi ama çocuk kardeşime yalvardı ve kardeşime ayrıl dedim ben ona güveniyorum dedi. Sonra kız pes etti 2-3 ay kayboldu. Kızı arayıp ikna ettim çünkü. Kardeşim ve çocuk ayrıldı 2-3 hafta sonra kız bana mesaj attı “o bana geri döndü bak kardeşine göster benim mutsuzluğum üzerine mutluluk kurdu hani ben deliydim bak peşimde” diye ben de kızı tersledim. Ama o ailemize hakaret etti. 1 hafta geçti anneme mesaj atmış “kızını millete yamamaya çalışma büyük kızın gibi dul mu kalsın senin kocan hapse girmiş kim alır hapse giren adamın kızlarını kızların abla kardeş K… köylüler sizden korkmuyorum oraya gelip kızını paramparça ederim kızın 1 haftalık adam için uçak bileti alıp gelecekti koskoca okulda erkek yoktu internetten adam buldu tesettürlü giyinmiş çıplak sizi mahvederim kocana ulaşırım . Bilmem ne hazmış annem ona tamam evladım siz mutlu olun kızım uzak yazmış. Ama annem çok korkuyor babama yazacak diye şikayette edemiyoruz babamdan korkumuzdan kardeşimi okuldan alır şaştık kaldık karşımızda biz deli var hiçbir şeyden korkusu yok