Kan testi sonucu ne cikti HCG ninArkadaşlar bir el atın bana. Daha önce hamile olduğuna ikna edemediğim kardeşim ; kese göründü 7. Hafta ama embriyo yok denmiş. Gelişim bulunamamış. Alttan ultrason bakılmış. Ben bu konuda tam bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum.? Bana durumu anlatabilir misiniz. Boş gebelik ihtimali anladım. 1 hafta sonra tekrar bakılcak. Ama geç döllenme ihtimali oluşmuş olamaz mı. ? Doktor gelişim görmüyorum ben bir hafta sonra gel . Yoksa ona göre işte ne yapılacaksa diye anlatmış. Fikirleriniz durumu yaşıyanlar?. Embriyo sonradan tespit edilen her ne ise.... Gerçekten moralimiz bozuk. Gebelik yok falan diye de değil. Kürtaj ihtimali annenin sağlığı psikolojisi... Bilgi ve tecrübe? . Çocuğumu uyutuyorum bir yandan. Yanlış olduysa aff ola.
Son 2139 çıktı. Tekrarlı olarak kan ver artışı görelim dedim kan aldırmadı o ara Kese o sırada görülmedi. Üstten baktı daha erken görülmez dedi Zoraki bakmış doktor. Birşey yok haftaya gel die. Başka doktora gitti. Öbür haftasında. O da kontrolde kese görüldü. Haftaya tekrar bakalım dedi. O ara tekrar kan vermedi . Yani benim bildiğim bir bu var. Son doktor kontrolüde bu . Embriyo yok denmişKan testi sonucu ne cikti HCG nin
Canım hiç bilmiyorum bilgi vermemiş. Tuhaf geldi biraz ya . Ben kendi doktoruma özellikle yönlendirdim dinlemedi.. Başka bir Doktora gitti OfffŞimdiiii kese belli bir mm olunca içinde embriyo görünür. Kese kaç mm? 10.93 iken vajinal bakıldığında sadece yolk göründü. 20 mm civarı idi artık sanıyorum gördük ve kalp atışı dinledik.
Yani yazıyosa ultrason kağıdında filan kese boyutu bi fikir yürütülebilir. Onun haricinde beklenebilir.Canım hiç bilmiyorum bilgi vermemiş. Tuhaf geldi biraz ya . Ben kendi doktoruma özellikle yönlendirdim dinlemedi.. Başka bir Doktora gitti Offfcihazdan cihaza da fark var diyorlar biliosun. Ne bileyim cm hafta falan fark edenler bende tek geldi ama embriyo hatırlamıyorum kendimde. Sadece kalp atışı çok geç duyuldu bende. İlk Doktorum Prof du bekletti.
Gebelik kaçıncı haftada dediğiniz? Mm farkı ile görülme yaşanan?.Yani yazıyosa ultrason kağıdında filan kese boyutu bi fikir yürütülebilir. Onun haricinde beklenebilir.
6+3 imiş benim görüldüğünde.Gebelik kaçıncı haftada dediğiniz? Mm farkı ile görülme yaşanan?.
Anladım canım6+3 imiş benim görüldüğünde.
Kardeşiniz neden kan vermeyi istemedi kiSon 2139 çıktı. Tekrarlı olarak kan ver artışı görelim dedim kan aldırmadı o ara Kese o sırada görülmedi. Üstten baktı daha erken görülmez dedi Zoraki bakmış doktor. Birşey yok haftaya gel die. Başka doktora gitti. Öbür haftasında. O da kontrolde kese görüldü. Haftaya tekrar bakalım dedi. O ara tekrar kan vermedi . Yani benim bildiğim bir bu var. Son doktor kontrolüde bu . Embriyo yok denmiş
İdrardan sonra kan testi yapıldı . Kanda 2100 civarı çıkınca Doktora başladı. Doktor talep etmedi tekrar kan testi, doktora gittim zaten dedi oda. İlk Doktorda sıkıntılı şeyler söyleyince ileri yaş gebeliği kesin şöyle olabilir gelen diyince . Israrla git ver yükselişi takip edelim şu aşamada dedim. Hem stresi biraz rahatlar diye . Ya biraz da açıkçası gebe olduğuna inanmadı hatta gebelik belirtim yok kesin dış gebelik bu diye stres yarattı. Normalde de stresli biri . Gebelik kese göründü doktorda istemeyince elimde ki tek kan değeri bu yaniKardeşiniz neden kan vermeyi istemedi ki
Arkadaşlar bir el atın bana. Daha önce hamile olduğuna ikna edemediğim kardeşim ; kese göründü 7. Hafta ama embriyo yok denmiş. Gelişim bulunamamış. Alttan ultrason bakılmış. Ben bu konuda tam bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum.? Bana durumu anlatabilir misiniz. Boş gebelik ihtimali anladım. 1 hafta sonra tekrar bakılcak. Ama geç döllenme ihtimali oluşmuş olamaz mı. ? Doktor gelişim görmüyorum ben bir hafta sonra gel . Yoksa ona göre işte ne yapılacaksa diye anlatmış. Fikirleriniz durumu yaşıyanlar?. Embriyo sonradan tespit edilen her ne ise.... Gerçekten moralimiz bozuk. Gebelik yok falan diye de değil. Kürtaj ihtimali annenin sağlığı psikolojisi... Bilgi ve tecrübe? . Çocuğumu uyutuyorum bir yandan. Yanlış olduysa aff ola.
2000’lerden sonra zaten tekrarlatmiyor doktorlar, ki normali bu. Bastan dusuk cikan degerleri takip ediyorlar kimyasal mi degil mi diye. Bildigim kadariyla 2000 kusurlar o siniri asmis oluyor.Son 2139 çıktı. Tekrarlı olarak kan ver artışı görelim dedim kan aldırmadı o ara Kese o sırada görülmedi. Üstten baktı daha erken görülmez dedi Zoraki bakmış doktor. Birşey yok haftaya gel die. Başka doktora gitti. Öbür haftasında. O da kontrolde kese görüldü. Haftaya tekrar bakalım dedi. O ara tekrar kan vermedi . Yani benim bildiğim bir bu var. Son doktor kontrolüde bu . Embriyo yok denmiş
İnanki çok stresli biri. :) . Aramızda normalde iyi değildir. Kürtajı yaşadığım için yani kimse yaşasın istemem ya.. gerçekten herkez için zor. Normalde ben çok sakinim hiç birşeyi takmam sıkıntıda bile şükür der hayata devam ederim. Ama nasıl davranacağını da bilemiyorum açıkçası. Birde görüyoruz erken dönemde kalp atışı yok diye sonlandırma kararı alıp, başka doktorda kalp atışı durumunu. Yani böyle bir durum ile benzer birşey mi . Çünkü boş gebelik ile ilgili bilgim yok. Nette de buna benzer bir durum görmedim. Yaşayan biri var mı diye yazdım.Konununu hatırlıyorum. Bence bırak biraz kardeşin dert etsin artık. Yokmuş gibi davranarak kaybolmuyor demiştim. Koskoca kadın, harap ettin kendini.
Bu ay ablanızla ilgili konunuz vardı. Orada da yorumda bulunmuştum. Başta gebelik kesesi görülmemişti. Şimdi ise gebelik kesesi (7. hafta itibarı ile) var fakat içinde embryo yok. Normalde embryonun görülmesi hatta kabaca bebeğin vücut hatlarının belirginleşmesi ve kalp atımının görülmesi gerekirdi. Her ne kadar doktor tecrübesi ve ultrason cihazının kalitesi önemli olsa da muhtemel bir boş gebelik tablosu. Haftalık ultrason takibi ile yine de ümitsiz olmayalım belki bir embryo görülür diyelim fakat bunun maksimum süresi 10 haftadır, aksi bir durumda kürtaj ile rahmin boşaltılması gerekir. Ablanız için süreç psikolojik olarak zor olabilir ama sizin gibi ilgili kardeşi olduğundan şanslı. Aile de bunun için var zaten, destek olursunuz.Arkadaşlar bir el atın bana. Daha önce hamile olduğuna ikna edemediğim kardeşim ; kese göründü 7. Hafta ama embriyo yok denmiş. Gelişim bulunamamış. Alttan ultrason bakılmış. Ben bu konuda tam bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum.? Bana durumu anlatabilir misiniz. Boş gebelik ihtimali anladım. 1 hafta sonra tekrar bakılcak. Ama geç döllenme ihtimali oluşmuş olamaz mı. ? Doktor gelişim görmüyorum ben bir hafta sonra gel . Yoksa ona göre işte ne yapılacaksa diye anlatmış. Fikirleriniz durumu yaşıyanlar?. Embriyo sonradan tespit edilen her ne ise.... Gerçekten moralimiz bozuk. Gebelik yok falan diye de değil. Kürtaj ihtimali annenin sağlığı psikolojisi... Bilgi ve tecrübe? . Çocuğumu uyutuyorum bir yandan. Yanlış olduysa aff ola.
Yolk saç var embriyo yok10. Haftaya kadar bekliyorlar,boş gebelik olup olmadığını netleştirmek için. Yolk sac oluştuysa gebelik vardir
Amin inşallah. Yolk sac varsa bebek de gözükür inşallah yakın zamandaYolk saç var embriyo yokkese 22 ml hafta 7. Hayırlısı ya bebek bir şekilde oluyor . Ve sağlıklı oluyor ama önemli olan anneler. Allah her gebenin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?