Kardeşimin inadı

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
13 yaşında bir kız kardeşim var ne zaman çocuk emanet edilse gül gibi bakıyor bende söyledim tek ben değil herkes söylüyormuş. Cesaret aldı ben oyun ablası olacağım falan diyor. Haliyle oyun ablası veya bakıcı arayan kimse 13 yaşında birini kabul etmiyor. Ruh gibi geziyor evdekilerle konuşmuyormuş bizede gelmiyor. Nasıl eski haline döner? Lütfen yardım edin

13 yaşında bir kız kardeşim var ne zaman çocuk emanet edilse gül gibi bakıyor bende söyledim tek ben değil herkes söylüyormuş. Cesaret aldı ben oyun ablası olacağım falan diyor. Haliyle oyun ablası veya bakıcı arayan kimse 13 yaşında birini kabul etmiyor. Ruh gibi geziyor evdekilerle konuşmuyormuş bizede gelmiyor. Nasıl eski haline döner? Lütfen yardım edin

al karşına konuş ama iyilikle anlat açıkla durumu dışarı çıkar gezin birlikde vakit geçirin ve ona bir gün bu konuda ki istekliliği devam ettirirse çok güzel bir öğretmen olacağını şuan yaşının küçük olduğunu insanların bu gibi konularda yaşa tecrübeye baktıklarını size görede yanlış olduğunu söyleyin dikkatini başka yöne çekin

bu yaş grubu birşeye takar, taktı mı da tam takar.. ilgisini farklı bir yere çevirmeye çalışın.. şiir yazsın, roman yazsın, gitar çalsın, sınavlara çalışsın.. mesela anaokulu öğretmeni olmasına destek verebilirsiniz.. bu sayede gaza gelir ders çalışır..

anaokulu öğretmeni filan olması yönünde destekleseniz olmazmı okuyup eğitimli ol ama yine çocuklarla ilgilen deseniz :31:

Hazır yaz gelmiş. Yakınınızda bir anaokulundan rica edin. Gönüllü yardımcı olarak çalışsın. Oyunlara vs yardım eder. Hevesini de alır.

Back
X