Hırslı olabilir ama güven vermeyen bir tip bu kız.
Açıkça "daha iyisini bulursam şutlarım. Burdan taşınana kadar seninle takılayım işte." Mesajı veriyor. Yapılması gereken belli.
Su anlattığın kadarıyla kıza hayran oldum. Cok açık ki kardeşin şimdiden merkezinde o kizin oldugu ileriye dönük planlar kurarken hanımefendi pek bir lakayıt, alayciliga varacak derecede kayıtsız. Kardesinin aklini kurcalayan bu soruların aynılarını elbette ki kız da farkındadır. kızın çocukla arasındaki olasi statü farkının bilincinde olmaması beklenemez. Böylesine hırslı biri elbette bunu sorun edecektir. Hem erkekler kendinden daha ustun kadina tahammul edemiyor. Çok ilkel ve aptalca ama olan bu...
Kiz arkadasim avukat esi mumessil, erkek arkadasim taseron sevgilisi avukat bir sorun gormedim, bnce iliskiyi bozan egot be kulturdur maas degil. Kardesiniz kucuk bir koyden cikip garson olsaydi esi zengin metrapolde
Buyumus bir savci olsaydi evet sorun olurdu ama ikisini karsilastirmak sacma geldi bana.
Ben olsam denerdim aklimda
Kalacagina sonuclarini yasardim yasamadan bilemeyiz ayni sehirde ayni meslektenolaarin sonu hep mutlu mu bitiyor, garantisi var mi hayir. Ama benim arkadaslarimin aklina boyle bir sorun gelmedi bile, kardesiniz daha simdiden boyle dusunuyorsa ilerde kaldiramayabilir.
Amaaa kizin senle gorusurken baskasini seversem demesi zaten olayi bitirmis isle denklikle ilgisi yok kiz basbayaa pislikmis iyi erkek cepte dursun gerisi Allah kerim demis resmen. Cok terbiyesizce, dusunmesine bile gerek yok.o lafi bi guzel iade edip konusmayi direk kessin bence
Gecen gun kıza telefonda sordum abla, hani ilerde kariyerini yukarılara taşıyacak birisi çıksa ikilemde kalır mısın diye.. beni bırakır mısın diye.." Kızda gülmüş olabilir demiş. Birde kız "Ailem seneye taşınacak uzağa gidebiliriz" diye konuşmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?