Kardeşimin kız arkadaşı

Takıldım da naptım? Üzüldüğünü dile getirdim. Kimseye bişey demedim, demem de. Evet iki gün bizimle kaldı. Verdiğim hediye yi alıp bi kenara koydu bi daha da eline alıp çantasına kaymadı. Bu durum beni üzdü kimseye yansıtıp ortalık karıştıracak bi huyum yoktur.

koyduğu yer çok göz önünde bir yer miydi?
yoksa pek göze çarpmayacak bir yer mi?
eğer 2. seçenekse bence de unutmuştur
takılmayın derim

Açıkcası bu konuda hiç konuşmayı yada bişey yapmayı düşünmüyorum.
Uzatmayı düşünmüyorum. Sadece kendimi kötü hissettim.

Takılmayın. Unutmuş olabilir heyecandan.
Erkek kardeşiniz gördümü? hediyeyinin orda oldugunu.

Ben hediye kısmına değil de iş kısmına takıldım ya. Çalışmayan kız istemiyorsanız kardeşinizle birlikte kızı oyalamayın

Kardeşinizle kendi aranızda konuşurken kız hakkında önemli veya önemsiz olumsuz bir yorumda bulundunuz mu? Belki kardeşiniz kıza söylemiştir. Ya da kendi kafasındaki bu olumsuz düşünceleri siz söylemişsiniz gibi de anlatmış olabilir.

Hayır canım hatta pürüzlerden hep Nası halledilir onu konuştuk, hep sen sevdiysen gerisi bi şekilde yoluna girer diye hep söyledik.

Ya lütfen nerden çıkartıyorsunuz bunları.
Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik.

Bunu yazan siz değil misiniz? Ben mi uyduruyorum?

Kızın çalışma kısmı bizi ilgilendirmez konu bu değil. Kardeşim sadece maddi anlamda altından kalkabilir miyim diye düşündü. Sonuçta hayat şartları.
Belki başka bişey mi düşündü acaba diye buraya yazdım.

Evet evlilik öncesi çıkabilecek sorunları konuşmaktı bizim yaptığımız. Aksi olsa karşı çıkar, olumsuz yorum yapardık.
Biz olumlu yorum yaptık hep.

Ayy Allah'ım ya
Anlat bunu kardeşine doldur çocuğu kıza yürüsün.
Çocuğun varmış işte onunla ilgilen bence. Kafana bu tarz şeyleri dert etme.

Hediye almayabilirdiniz. Almasaydınız da olurdu.

İş konusuna gelince.
Bir erkek arkadaşım(arkadaş işte) polis. Evleneceği kızın da memur olmasını istedi. Memur aradı. Çalışmıyorsa görüşmedi vs vs
Şimdi 2 yıllık evli bir tane çocukları var. Eşi de çalışmıyor.

belki olumsuz bir karar aldı ayrılmak istiyor hediyeyi de almayayım bari diye düşündü.

Ben olsam o hediyeyi alırım bidaha görüştüğümüzde tekrar hediye ederim :))

ne kadar unutmuş olsada, bence unutmamalıydı
bana böyle bir incelik yapan birisi olsaydı, ben o kenarda iki gün bekletmezdim
hatta gelir ay çok teşekkür ederim düşüncenizden dolayı der size sarılabilirdim
hatta çantama koyardım
ve ömür boyu saklardım
hediyeden önce anısı var yani
bence düşünmek lazım
demekki bu kız böyle şeylere önem vermiyor
ben olsam böyle düşünürdüm

kız daha bugun gitmiş. unutu belki ve arayacak unuttum diye. sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…