Takıldım da naptım? Üzüldüğünü dile getirdim. Kimseye bişey demedim, demem de. Evet iki gün bizimle kaldı. Verdiğim hediye yi alıp bi kenara koydu bi daha da eline alıp çantasına kaymadı. Bu durum beni üzdü kimseye yansıtıp ortalık karıştıracak bi huyum yoktur.Kız annenizde mi kaldı onu anlamadım daha ortada bir resmiyet yok nasıl rahat kalabiliyor bitki çayı falan yaptığınıza göre. Ayrıca neden bilerek bıraksın ki yanına niye koysun onu da anlamadım koltukta oturduğu yerde neden dursun hediye? unutmuştur büyük ihtimalle niye hemen önyargılı düşünüyorsunuz ki. Beğenmese bile alır evinde bir yere koyar. Kardeşiniz zaten fark etmiştir sorar ablamın hediyesini bırakmışsın diye. Kimse de beğenmediğini o kadar açıkça belli edip bilerek bırakmaz yani şimdiden bunlara takılıyorsanız işleri zor.
Ortadaydı canımkoyduğu yer çok göz önünde bir yer miydi?
yoksa pek göze çarpmayacak bir yer mi?
eğer 2. seçenekse bence de unutmuştur
takılmayın derim
Açıkcası bu konuda hiç konuşmayı yada bişey yapmayı düşünmüyorum.Bilerek unutmuş gibi duruyor ama neden ona eksi olarak yazılacak birşey yapmış olabilirki? İlk izlenimin önemli olduğunu mutlaka biliyordur. Bence suçlayıcı olmayan bir tavırla sorun. Hediyeyi unutmuşsun deyin. Bakalım ne diyecek. Zaten tavrı ele verir onugky2009
Ya lütfen nerden çıkartıyorsunuz bunları.Ben hediye kısmına değil de iş kısmına takıldım ya. Çalışmayan kız istemiyorsanız kardeşinizle birlikte kızı oyalamayın
Hayır canım hatta pürüzlerden hep Nası halledilir onu konuştuk, hep sen sevdiysen gerisi bi şekilde yoluna girer diye hep söyledik.Kardeşinizle kendi aranızda konuşurken kız hakkında önemli veya önemsiz olumsuz bir yorumda bulundunuz mu? Belki kardeşiniz kıza söylemiştir. Ya da kendi kafasındaki bu olumsuz düşünceleri siz söylemişsiniz gibi de anlatmış olabilir.
Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik.Ya lütfen nerden çıkartıyorsunuz bunları.
Evet evlilik öncesi çıkabilecek sorunları konuşmaktı bizim yaptığımız. Aksi olsa karşı çıkar, olumsuz yorum yapardık.Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik.
Bunu yazan siz değil misiniz? Ben mi uyduruyorum?
Ben olsam o hediyeyi alırım bidaha görüştüğümüzde tekrar hediye ederim :))Kızlar merhaba ;
Kardeşimin ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı var, iki gün önce kardeşim tanıştırmak için annemlerin olduğu yere getirdi. Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik. Burda olduğu süre de çok iyi davrandım. Öksürdü bi kaç kez bitki çatı yaptım. Sevdim de sonuçta kardeşim sevmiş.
Her neyse kız iki gün önce geldi ve bugün gitti. Bende tatil için yaşadığım şehirden ailemin yaşadığı şehre geldim. Gelirken de kıza küçük bir hediye aldım. Kıza verdim teşekür edip kenara koydu. Gidene kadar koyduğu yerden kaldırmadı yada çantasının yanına koymadı. Benimde dikkatimi çekti hiç ellemedim. Kız bu sabah gitti ve hediyeyi götürmedi hala koyduğu yerde duruyor. Beğenmemiş olabilir ama al sonra çöpe at.
Ben kıza elim boş gitmeyim diye kucağımda bebek, koştur koştur almıştım. Evet çok üzüldüm.
ne kadar unutmuş olsada, bence unutmamalıydıKızlar merhaba ;
Kardeşimin ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı var, iki gün önce kardeşim tanıştırmak için annemlerin olduğu yere getirdi. Kız çalışmıyor kardeşim öğretmen, memleketler arası 12 saat var, bunun gibi kardeşimin kafasına takılan pürüzler vardı. Biz hep senin kafana yattıysa, sevdiysen sorun olmaz gerisi bi şekilde yoluna girer dedik. Burda olduğu süre de çok iyi davrandım. Öksürdü bi kaç kez bitki çatı yaptım. Sevdim de sonuçta kardeşim sevmiş.
Her neyse kız iki gün önce geldi ve bugün gitti. Bende tatil için yaşadığım şehirden ailemin yaşadığı şehre geldim. Gelirken de kıza küçük bir hediye aldım. Kıza verdim teşekür edip kenara koydu. Gidene kadar koyduğu yerden kaldırmadı yada çantasının yanına koymadı. Benimde dikkatimi çekti hiç ellemedim. Kız bu sabah gitti ve hediyeyi götürmedi hala koyduğu yerde duruyor. Beğenmemiş olabilir ama al sonra çöpe at.
Ben kıza elim boş gitmeyim diye kucağımda bebek, koştur koştur almıştım. Evet çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?