Garibime giden de o oldu. Koyduğu yerde iki gün durdu aynı yerde.İki gün koyduğu yerde öylece durması bile bir tuhaf ama üzülmeye gerek yok
En azından bundan sonra hediyeleşme olmaz aranızda :) ben olsam daha almazdım yani
GömlekAyıp etmiş.
Hediye neydi, merak ettim.
Ne kadar kötü niyetlisiniz ya kardeşime anlatacak olsam anlatırdım kaç defa yazdım üzüldüm diye ne alaka? Bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz.Ayy Allah'ım ya
Anlat bunu kardeşine doldur çocuğu kıza yürüsün.
Çocuğun varmış işte onunla ilgilen bence. Kafana bu tarz şeyleri dert etme.
Canım nişan hazırlıklılar, planları yaptık. Kıyafete kadar konuştuk.belki olumsuz bir karar aldı ayrılmak istiyor hediyeyi de almayayım bari diye düşündü.
Götürür bi fakire veririm.Ben olsam o hediyeyi alırım bidaha görüştüğümüzde tekrar hediye ederim :))
Kötü düşünmek istemem, çünkü güzel iki gün geçirdik. Şakalaştık, sıcak bi kız sürekli sarıldı falan. Bi arkadaş çantasına koymaya çekinmiştir demiş olabilir gibi geldi.ben olsam hemen cantama koyar cok tesekkur ederdim.birde gömlekmis kucuk süs esyasi felan sanmistim.hediyenin kücugü buyugu olmaz ama.:) ben unuttugunu düsünmüyorum sanki biseye bozulmus ve tepki amacli bunu yapmis gibi geldi.ne bileyim laf arasinda gecen bir konusmadan bir hareketten alinmis olabilir.yakinda belli olur merak etmeyin.bu zamanda kimse icinde biseyi tutup kendine saklamiyor yakinda söyler kardesinize..tabi bir ihtimal umarim unutmustur sizi arar kusura bakmayin der...hayirlisi gencler mutlu olsun yapacak bisey yok herkezi memnun etmek mumkün degil ne yazikki..bazen ters tepiyor fazla düsünceli olmak.siz sıkmayin caninizi iyi agirladiginizi düsunuyorsaniz..iciniz rahat olsun..
kizi bir gormedigimiz tavirlarini genel olarak bilmedigimiz icin herkez tahmin yurutuyor tabiki.dediginiz gibi guzel vakit gecirdiyseniz sicak bir insansa utangacta olabilir bu konularda tabi.ben genel atmosferi bilmedigim icin sanki memnun kalmamis gibi bir izlenim vermusti.oyle degilmis demekki.dusunceli birisiniz böyle olmaya devam edin.kardesiniz esi olursa aranizin iyi olmasi cok onemli.zamanla oda farkli davranir yeni tanismalarda olabilir boyle sorunlar.zaten ben sizin sorun etmediginizi sadece uzuldugunuzu anlayabiliyorum..tatlilikla soylersiniz bir dahaki gorusmenizde.begendiyse ve almaya cekindiyse eminim aklinda kalmistir.istemeye cekiniyordur.:)Kötü düşünmek istemem, çünkü güzel iki gün geçirdik. Şakalaştık, sıcak bi kız sürekli sarıldı falan. Bi arkadaş çantasına koymaya çekinmiştir demiş olabilir gibi geldi.
Ne bileyim üzüldüm yazarım dedim.
Bu tepkileri anlayamadım.
Siz de olumlu konuşmuşsunuz bu konuda sanırım, ama bakın abim kesinlikle çalışan kadınla evlenmek istemiyordu şimdi maddi açıdan sıkıntısı hiç bitmiyor. Borcu zaten bitmek bilmedi, herkesten sürekli bir beklenti içindeler. Ki abimin kafasında pürüz yoktu yani ben ne kazanırsam ona göre harcarız nolcak diyordu. Kardeşinin aklında pürüz varsa bence çok da olumlamaya gerek yok. Öğretmen maaşı ile rahat yaşamak için aileden ev araba yada parasal destek şart. Bence bu konuda kardeşinizi cesaretlendirirken yarınları iyi düşünün...Kızın çalışma kısmı bizi ilgilendirmez konu bu değil. Kardeşim sadece maddi anlamda altından kalkabilir miyim diye düşündü. Sonuçta hayat şartları.
Belki başka bişey mi düşündü acaba diye buraya yazdım.
Aileden maddi destek olamaz çünkü onlarda da yok. Artık bi yola girdiler. Umarım pişman olmaz iki tarafta. Küçük bi şehirde yaşarlarsa daha iyi gibi.Siz de olumlu konuşmuşsunuz bu konuda sanırım, ama bakın abim kesinlikle çalışan kadınla evlenmek istemiyordu şimdi maddi açıdan sıkıntısı hiç bitmiyor. Borcu zaten bitmek bilmedi, herkesten sürekli bir beklenti içindeler. Ki abimin kafasında pürüz yoktu yani ben ne kazanırsam ona göre harcarız nolcak diyordu. Kardeşinin aklında pürüz varsa bence çok da olumlamaya gerek yok. Öğretmen maaşı ile rahat yaşamak için aileden ev araba yada parasal destek şart. Bence bu konuda kardeşinizi cesaretlendirirken yarınları iyi düşünün...
Hediyeyi ben de heyecandan unutmuş diyorum. Hediyeyi alınca açmak mı lazım sonra mı açmak lazım onu da çözemiyorum. Utanıyorum hediye verildiğinde ve açmıyorum ben de genelde. Ama verenin yanında açmak en doğrusu galiba..
Umarım yarın maddi güçlük aralarında huzursuzluğa neden olmaz.. abimlerde küçük şehirde ama yok yani , yeğenime yatak alınacaktı yengem yanımda 500 kere söyledi "para yok çocuğa yatak alamıyoruz" diye, duyurtmak için. Çocuk anaokuluna başladı "halası sponsor olur" diye şakalar yapıp durdular. Annem babam emekli , kirada 1 evleri var o kirayı abim alıyor, dedemden babama kalan 3 kuruş mirası yedi bitirdiler. Hala borç içindeler, hala maddi konular yüzünden tatsızlıkları oluyor ve hala benden borç istemeye yüzleri var.Aileden maddi destek olamaz çünkü onlarda da yok. Artık bi yola girdiler. Umarım pişman olmaz iki tarafta. Küçük bi şehirde yaşarlarsa daha iyi gibi.
Sevmiş, kafası yatmış çıkıpta olumsuz konuşamadık.Umarım yarın maddi güçlük aralarında huzursuzluğa neden olmaz.. abimlerde küçük şehirde ama yok yani , yeğenime yatak alınacaktı yengem yanımda 500 kere söyledi "para yok çocuğa yatak alamıyoruz" diye, duyurtmak için. Çocuk anaokuluna başladı "halası sponsor olur" diye şakalar yapıp durdular. Annem babam emekli , kirada 1 evleri var o kirayı abim alıyor, dedemden babama kalan 3 kuruş mirası yedi bitirdiler. Hala borç içindeler, hala maddi konular yüzünden tatsızlıkları oluyor ve hala benden borç istemeye yüzleri var.
Ben duymamazlığa veriyorum göndermelerini, açıkça istedikleri zaman yok diyorum, yarın bunlar sizin ve ailenizin de başına gelebilir. Kardeşinizi olumlamayın bence , bırakın kendi düşünsün karar versin. Yarın "siz beni yanlış karar almaya ittiniz " demesin...
Hayırlısı olsun haklarında..
Hayır canım onun için değil. Götürür tekrar hediye ederim verirken de söylerim geçen sefer almamıştın belki bu sefer alırsın diyeGötürür bi fakire veririm.
Kardeşimle birlikte gittiler. Kimseden ses çıkmadı.peki kardeşinize hediye hakkında bir şey söyledi mi ?
aaa.. unuttum ??? falan gibilerinden
yanı insanlık hali.. hele birde heyecan varsa mümkün olabilir böyle şeyler
kardeşinize çıtlatın gerekeni anlayacaktır.Kardeşimle birlikte gittiler. Kimseden ses çıkmadı.
Hiç gerek yok gençliğine verdim. Sadece üzüldüm. Hediye almak için baya bi koşuşturmuştum. Gelemeden bir gün önce belli olmuştu kızın geleceği.kardeşinize çıtlatın gerekeni anlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?