Kardeşimin müstakbel sözlüsü sebepsiz mesafe koyuyor nasıl davranmalıyım ?

Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Dediğiniz gibi gezip tozmaları yakınlıkları sizi ilgilendirmez. Sizinle samimi olmak istemiyorsa da kimseyi zorlayamazsınız.
Sevgili iki kişi arasında olur üçüncü kişilere yet yoktur. Sizin karışmanız sadece sorun çıkarı
r

Güzellik dediğiniz şey onun için belki o inun için güzel değildir. Mesafe ile de insanlar samimi olabilir. Ben de vıcık vıcık sevmem ama görümcemi sevmediğimden değil ben ilişkilerini mesafeli sevdiğim için sürekli arayıp sormayız. Ama elimle de eskiden beri hep çok yakındı eş ile görğmceyi aynı konuma alamayız ki.
Ne güzel kardeşiniz sevdiği biriyle birlikte, siz sadece saygı duyacaksınız. Zamanla her şey değişir siz ona o size alışır ama böyle içinizden tepki vermek için çok erken.

İyi cesaret burda böyle bir konu açarak taşlanmayı göze almışsınız..

Fakat size tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki.. Mesafe saygı çercevesinde yapıldığı sürece iyidir. Sizde müstakbel gelininizi sevin ama abartmadan tatlı bir mesafeye müsade edin. Zararlı çıkmazsınız.

Anammm, başta saymış saymış sonra 'neyse beni ilgilendirmez de' demiş 🤣🤣🤣 bana en çok o kısımları ilgilendirmiş gibi geldi. Yakında bsy olsa ilk yüze vurulacak cümleler belli oldu 'kardesimle orda burda sürterken iyiiiydiiii! Evlenmeden karı koca gibi yaşadınız beeee! Ama bize gelince şirretlik! N'olcaktı iki goygoy yapaydik?!' valla boyle canlandi kafamda 🤭

Bu gelin akıllı çıkmış, sizi çözmüş mesafeyi koymuş. Kardeşiniz de akıllı bir adamsa sevdiği insanın arkasında durur. Çok müdahil olmayın ilişkilerine olan size olur şu durumda 😉

Bencede kiz karsidaki insani gayet cözmüs ve ondan mesafeli davraniyor. Kimse aptal degil.

Merhaba kızlar kardeşimin sevgilisi yani evlenmeyi düşündüğü gelin adayi ile yaklaşık 1 yıldır tanısiyoruz. Kardeşimle o kadar samimiler ki sanki sevgili değil es gibi davranıyorlar. Ortada henüz ciddi birşey yok ama her yere uzak yakın demeden gidiyorlar geziyorlar sanki avucunun içine almış ne derse ağzına bakıyor kardeşim.
Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok gelelim benimle ilgili kısma diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
En iyisini yapiyor neden illa vicik vicik olunmasi gerekli sizin nazarinizda.

Kardeşinle arasinin iyi olmasina sevinmeniz gerekli ne demek avucuna almış kardesiniz beynini kullanamiyormu.

Görümce adayi Kıskanç gördüm sizi .

Buraya kadar beni ilgilendiren bı durum yok
Valla sizi ilgilendiren bir durum olmasaydı bu detayları vermezdiniz. Şu yazdıklarınızdan rahatsız olduğunuz ortada, ayan beyan belli oluyor yapmayın yani 😂
diğer gelinlerimizle aramiz o kadar iyiki kardeş gibiyiz onlarla da tanışma aşamasında aramız çok sıcaktı. Daha çok onlar arar yazardı bana bende öyle isindimki sonra sanki kardeş gibi olduk. Kimseyle aram kötü olsun istemiyorum ama bu kişi bana soğuk geliyor. Korkuyorum açıkçası.Ben yaklaşmaya çalıştıkca mesafeli resmi konuşuyor yada yazıyor. Bende artık biraktim hiç ilgilenmek istemiyorum. Zorla güzellik olmuyor. Var mı bu durumu yaşayan
Anormal olan diğer gelinleriniz. Görümce görümcedir, asla kardeşle aynı olamaz. Hiç kusura bakmayın. Kendinizi de kandırmayın. Bir de demişsiniz ya onlar beni arar hatta hep diye, görümcelik otoritesi kurmak hoşunuza gitmiş, ağırlık koyduğunuzu, ailenin ablası olduğunuzu düşünüp hissetmişsiniz. Ancak yeni gelin sizin kendinizce kurduğunuzu düşündüğünüz bu otoritenizi zerre takmadığı için de sinir küpüne dönmüşsünüz.

sert kaçtı belki ama buradan görünen bu kusura bakmayın.

sizi ilgilendirmez, gelin hanım sizinle samimi olmak zorunda değil. Gelin hanım müstakbel eşiyle dilediği yere gider, size hesap vermek zorunda değiller.

Bütün yengelerle samimi olmanız şart değil, bu mesafeli olmak istiyorsa siz de onun istediği gibi davranın, çok üstelerseniz daha kötü olur

Sözlü bile değiller ki ?
size ne ?
benim bir tek erkek kardeşim var üç yıldır görüştüğü biri var ciddi düşünüyorlar , bana ne ?
Gün gelir iş ciddiyete binerse tanışırız elektrik tutarsa sık görüşürüz tutmazsa bayram seyran ne zaman denk gelirse
Bana ne yani ? Neden boş yere zorlama ilişki kurmaya çalışayım şimdiden

Hanımlar biraz yavaş gelin ama çok ayıp, az sonra konu silme ve ardından üyelik iptali ile kapanış olacak gibi hissediyorum :KK67:

*** demiştim : :63:

39FCD734-BE38-4663-8881-934D3BA28DA9.webp

Son düzenleme:
Back
X