Biraz uzun olabilir. Erkek kardeşimin nikahı var. Hızlandırılmış gibi Ekim de Adana ya ailesi ile tanisıcaz Kasım da nikah .Zaten beraber yaşıyorlardı . Tek erkek kardeşim bazı heveslerimiz olsa da onlar istemiyor diye saygı duyduk. Onların hayatı 34 yasinda lar. Neyse bugün nikah tarihi aldı resmini attı. Ben de sakalastim . Yazistik . Annem sesli mesaj attı. Gelin Ajda bilezik istiyormuş ben yarısını odiyim gerisini siz halledin. Niye böyle dedi derseniz araba kaza yaptı borç içindeyiz . Ben işe girdim banka, ailemize olan borçlar da var. Anneme olur konuşuruz dedim . Sonrasin da kızkardeşim grup açtı 3 kızkardeşim ile ordan soruyor ne takicaksiniz Adana ya gidilecek uçak biletini erkek kardeşim alicak ev titulucak, dışarda yerisiniz bütün ayrıntılarıyla anlattı siz de destek olun . Kendisi yurt dışında gelemicek tanışmaya. Erkek Kardeşimin durumu iyiydi bundan 3 yıl önce gemi kaptanı ve kazandığı paralar ile bize baya güzel mutlu eden şeyler yaptı tatile götürdü. Telefon aldı. Biz istemeden daha bir sürü şey. Bana sesli mesaj da kızkardeşim vefa duygusu diyo. Ya o benim kardeşim tabiki en güzelini yapicam . Yapmasaydi dedim ona tepki olarak gücüne gitmiş . Ben bana yaptı diye mi yapicam saçmalık .
Anneme de anlattim o sinirle o da bir tek erkek kardeşiniz var . Verme eşine kazandığıni şerefin senin filan dedi . Benim de gönlümden bı bilezik takmak geçiyor. Zorlucam .
Kardeşimin bu kadar bize harcaması minnet duygusu mu getirsin ben en büyük ablayim .
Kendi yaptı . Anneme en son bunların konuşulması saçma ben ne takıcagimi biliyorum yazdim