- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
Sizin yaşadıklarınıza benzerini yüzde 90ını kız tarafı olarak yaşadık. Kardeşimin sevgilisinin ailesi bize geldiler. Kendileri Karadenizli Ege'de oturuyorlar. Bizim evin yeri de çok güzel gelen heveslenir. Evimizi çok güzel dizayn ettik köy evi denmesine bin sahit ister yani. Konum köy. Ki köy evi olsa da kime ne ? Neyse işte bunlar bize geldi. Geldikten sonra çocuğun annesi kendini yerden yere atmış illa olmayacak diye. Tepeden bakmışlar belli ki ve doğulu olduğumuz için çok altın isteyeceğimizi düşünmüşler. Biz iş bozulduktan sonra kardeşimden öğrendik. Öncesinde duysaydık mümkün değildi, babam kapıya koymazdı. Aşırı paragözlerdi ve görgüsüzlerdi. Nişanda getirdikleri baklavaya kadar laf ettiler. Kalabalık aile olmamız zorlarına gitti. Sırf doguluyuz diye tepeden bakma hadsizliginde bulundular. Cevaplarını da aldılar. Ama bizim kız ayıktı çok şükür. Darısı sizinkine.köyde yaşadıkları için ailemi aşşağılıyorlar
Özür diliyorum ama kardeşinizde biraz mallık var mı?Ben ve eşim o yaşlardayız hiç çocukluk şu bu diyerek yumuşatmayın bence.kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın ailesinin bazı söylemlerini duydum kalbim acayip kırıldı .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni
kıza da bişey demek istemiyorum kardeşim çok seviyor çünkü.
ne yapayım ben
benim her davranışım aileye batıyor giyim tarzımdan tutun ya yazın 2 günlük tatile gittik onun bile lafını yapıyorlar senin kızın çok para harcıyor diye ayakkabı alıyor yok nike dan alıyor arkadaş kendi paramla alıyorum çalışıyorum o kadar kadın kafayı benimle bozmuş
Hadsiz, edepsiz, pişkin insanlar. Bi de üste çıkıp kız ayrılmış. Kardeşin görmüyor mu bu rezilliği?kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni
ne yapayım ben
Karşı taraf kız annesi mi oğlan annesi mi yoksa sizin kardeşimiz oğlan mi kız mi ben niye anlayamadım konuyu. İlk defa böyle oldukızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
ne yapayım ben
İnanın konudan anlaşılmıyor kardeşiniz erkek mi kız mı. Karışık olmuş biraz. Kizin annesi deyim o zaman daha şimdiden böyle çırkeflesiyorsa bu yola girmeyin. Girerseniz pişman olursunuz. Kadın hadsizlikte nirvana yapmış.erkek tarafı biziz
Bizim ailede de buna benzer ama bu kadar ileri seviye olmayan bir durum yaşanmıştı. Ben senin yerinde olsam kardeşim bu kızla evlense düğününe bile gitmem.kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
ne yapayım ben
O zaman sen kardeşinden vaz geç bencekardeşim asla vazgeçmez
Hiç mi şaşmaz ya :) aynı durum bizde de var . Annesinin Benim kızımı hor gormeyin o küçükken hicbirsey gormedi yasamadi diyen gelinlerimiz şimdi kendilerini sultan Süleymanin 5. Göbekten kızı zannettiği için bizi kendilerine layık görmüyorEvlenseler de boşanacaklar. Bi daha birleşseler dahi yüzgöz olmaktan huzur kalmayacak. Kardeşiniz evlenir boşanır ne halt ederse eder kendi bileceği iş. Anneniz gelsin buraya da beni dinlesin. Oğlum da oğlum, onun mutluluğu için diye diye sömürtmesin kendini yamyamlara, bak benim teyzem köpekler gibi pişman şimdi. Gelinin g.tündeki dona kadar aldı, baba evinden bi dandik sandıkla geldi, şimdi eve sokmuyorlar. Hoş, kızın ailesi de giremiyor. Benim kuzende tencerede kalan puding bulaşığı kadar akıl kalmış neyse ki, kimsenin ailesini eve sokmamak kaydıyla geri birleştiler.
Küçümsedikleri insanların mirasları peşine düşmeleri de çok garipevet birde o kısım var kendileri almanyada yaşadığı için aşağılıyorlar ailemi köyde yaşadıkları için
Teyzesi söylememiş sanırım. Kızın annesi damadın teyzesine söylemiş. Çok çirkin muhabbetler ya. Babama pay düştü nasıl yaaplım dediler de beni ilgilendirmez mal sizin dedim. Bunlar kalkmış dünürlerin mirası peşine düşmüşpardon da kız güzel olsa ne yazar.benim teyzem kalkacak sevdiğim adamın ailesine laf söyleyecek hemde miras için. hangi hakla ?
Sevgilisinin teyzesinin kızına mı diyordu niye ailesiyle diyeErkek kardeşin çok hatalı orion, mal mülk konusunda hem kıza hem kızın ailesine sizleri sakız etmiş. İlişkisinde sınırları koruyamamış.
Benzer bir durumu teyzemin oğlu evlenirken gördük, daha sevgiliyken, müstakbel gelin, kuzenimin küçük o zaman 5 yaşında bile olmayan kız kardeşine alınan giysileri kıskanıyordu, "neden alınıyor ne gerek var" diye söyleniyordu, benim keriz kuzenim bu kızın peşinde kendi anasının babasının evliliğini mahvediyordu, evde huzur bırakmadı. Bizim eve bile yansıdı onun bu ilişkisi, kız ailesinden uzakta yurtta yaşamış, ben ailemle aynı şehirde ailemle kalıp okuyorum diye bizim evimizde anneme söyleniyordu.
Kardeşinin üzerine gitsen, size de kinlenecek. Bu tiplere öyle konuşarakta yaptığının, bu ilişkinin yanlış olduğunu anlatamazsın. Allah sabır versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?