Kardeşin de tamam mı demiş. Zaten kızın böyle bir şey söyleyebilmesi kardeşinin tıynetini gösteriyor en başta. Karaktersiz mi kendisi ?kız ne düşünüyor bilmiyorum ama kardeşime mirasdan men ederse dava açarsın demiş
bilemiyorum ben konuşunca suçlu oluyorum nişanlanınca sadece evlenmek için yaşın çok kücük paranı yönetemiyorsun bekar halinla maaşın yetmiyor eve icra geliyor senin yüzünden dedim evlenince karına nasıl bakacaksın dedim diye üzerime yürüdü benim o yüzden bi evlensin görsün anyayı konyayı diyorum bazenŞımarık küçük oğlan çocuğu kardeşiniz. O kız da ulaşamadığı bir oyuncak. Ne aşkı şekerim? Çoluk çocuğun aşkından nolur? Bunu hiç büyütememiş ki anası babası bi de evlenecek offf.
onu da ben kabul etmem kardeş hakkı yemekten korkarımteyzemiz de iletişimi kesmeli o halde. ya da koca ağzını tutacak.
ayrıca işi mirasa bırakmayın o halde. aileniz bütün malvarlığını diğer çocuklarına devredip intifa hakkı ile emlaklarında yaşamaya devam edebilir. mal yoksa kız da yok.
Almazlar bunu kaldı başınıza xkdkdkdk.bilemiyorum ben konuşunca suçlu oluyorum nişanlanınca sadece evlenmek için yaşın çok kücük paranı yönetemiyorsun bekar halinla maaşın yetmiyor eve icra geliyor senin yüzünden dedim evlenince karına nasıl bakacaksın dedim diye üzerime yürüdü benim o yüzden bi evlensin görsün anyayı konyayı diyorum bazen
valla çalışıyor da aslındaailen kardeşini şımarık mı büyüttü ya ne denize atını? Hiç çalışmadı mı bu çocuk paranın değerini bilmiyor?
onu da ben kabul etmem kardeş hakkı yemekten korkarım
inanın hiç bilmiyorumKardeşin de tamam mı demiş. Zaten kızın böyle bir şey söyleyebilmesi kardeşinin tıynetini gösteriyor en başta. Karaktersiz mi kendisi ?
almamaları bizim hayrımıza olur olgunlaşmamış erkek kızın da başını yakacak iki taraflı düşünüyorum o yüzden tam tencere kapakAlmazlar bunu kaldı başınıza xkdkdkdk.
adam 300 bine denize atın demiş ne hakkı. Ailen herşeyi satsın bir kısmını ihtiyacı olan kuruluşlara versin. O zamanın 300 bini ne kadara tekabül ediyorsa size onu versin gerisini yesin. Yoksa 5sene sonra hepinizi sinir hastası bir şekilde görüyorum.onu da ben kabul etmem kardeş hakkı yemekten korkarım
meseleyi kızdan soğutmam lazım valla sonunda başka kız ayarlıcam da etik değilbana siz meseleyi pek çözmek istiyormuşsunuz gibi gelmedi. hayırlısı olsun.
Birken iki olacaklar, üç dört olacaklar, masrafları bitmeyecek.almamaları bizim hayrımıza olur olgunlaşmamış erkek kızın da başını yakacak iki taraflı düşünüyorum o yüzden tam tencere kapak
annemlere sorduğumda neden siz istemediniz altınları diye zaten bizi küçük görüyorlar birde altın peşine düştü demesinler diye sustum diyoradam 300 bine denize atın demiş ne hakkı. Ailen herşeyi satsın bir kısmını ihtiyacı olan kuruluşlara versin. O zamanın 300 bini ne kadara tekabül ediyorsa size onu versin gerisini yesin. Yoksa 5sene sonra hepinizi sinir hastası bir şekilde görüyorum.
evet bende öyle düşünüyorum (Birken iki olacaklar, üç dört olacaklar, masrafları bitmeyecek.
Köyde yaşadıkları için aşağıladıkları ailenin mirasına mı kalmış premses kızlarıevet birde o kısım var kendileri almanyada yaşadığı için aşağılıyorlar ailemi köyde yaşadıkları için
Hiçbir şey anlamadım. Orion ne?kızlar merhaba çok kötü moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum .
benim kardeşim geçen sene nişanlanmıştı ayrılmışlardı kız kardeşimi terk etmişti askerdeyken sonra nasıl olduysa yeniden barıştılar .
kızın ailesinin bazı söylemlerini duydum kalbim acayip kırıldı .
kızın annesi teyzeme orion da miras alacak babasından tüm mal benim damada kalmayacak o yüzden istemiyorum ben diyormuş.
annem de daha evlenmeden miras peşine mi düşmüş ailesi istemiyorum ben bu kızı diyor kardeşimle kavga etmişler.
annem kızın annesini arayıp benim 2 tane çocuğum var tabi orion da mirasçım oda benim çocuğum siz ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz filan gibi tartışmışlar kızımı atıp tüm malımı oğluma mı vereyim ne istiyorsunuz gibi kavga etmiş kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
hayır birde kardeşime ailen seni değil ablanı daha çok seviyorlar sürekli o ne isterse yapıyorlar diye bana karşı dolduruyor ne yapayım ben zorla kötü görümce yapacak beni
kıza da bişey demek istemiyorum kardeşim çok seviyor çünkü.
ne yapayım ben
Şu aşamadan geri dönmeyin sakın. Anneniz çok güzel söylemiş. Kadın sanki ailenizle kazandı malları da hak görüyor kendine. Aşırı sinir oldum.kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?