kardeşimin nişanlısının ailesi

bilemiyorum ben konuşunca suçlu oluyorum nişanlanınca sadece evlenmek için yaşın çok kücük paranı yönetemiyorsun bekar halinla maaşın yetmiyor eve icra geliyor senin yüzünden dedim evlenince karına nasıl bakacaksın dedim diye üzerime yürüdü benim o yüzden bi evlensin görsün anyayı konyayı diyorum bazen

onu da ben kabul etmem kardeş hakkı yemekten korkarım

Almazlar bunu kaldı başınıza xkdkdkdk.

onu da ben kabul etmem kardeş hakkı yemekten korkarım
adam 300 bine denize atın demiş ne hakkı. Ailen herşeyi satsın bir kısmını ihtiyacı olan kuruluşlara versin. O zamanın 300 bini ne kadara tekabül ediyorsa size onu versin gerisini yesin. Yoksa 5sene sonra hepinizi sinir hastası bir şekilde görüyorum.

almamaları bizim hayrımıza olur olgunlaşmamış erkek kızın da başını yakacak iki taraflı düşünüyorum o yüzden tam tencere kapak
Birken iki olacaklar, üç dört olacaklar, masrafları bitmeyecek.

annemlere sorduğumda neden siz istemediniz altınları diye zaten bizi küçük görüyorlar birde altın peşine düştü demesinler diye sustum diyor

Virgülün önemini Bi kez daha görmüş olduk konudaki kardeşin kız olduğunu sandım. Valla gelinler de yolunu buldu. Kv kp ile aynı evde kal ya da yaşlanınca bak desen hangi yıldayız bakmak zorunda değilim derler ama daha evlenmeden yaşayan insanların mirasının peşine düşerler. Sanki birlikte kazanmışlar bu nasıl Bi şımarıklık.

benzer şeyleri yaşadım da, yüreğime bir ağırlık çöktü

rahmetli abim ilk defa biriyle ciddi bir ilişki yaşamaya başladı, evlenmeye karar verdiler ama kızı görmeyin en iyi marka beyaz eşyalar olsun istiyor, bütün mobilyalar en iyi markadan istiyor, en pahalı yerden gelinliğini istiyor buraya kadar annemler hiçbirine ses etmediler ta kiii kız annemlerin evini kendi üstüne yapmasını isteyene kadar. babam artık orada dur dedi ben ölünce bu evler zaten senin ve kardeşinin niye elalemin kızının üstüne yapalım ki dediler

ne oldu biliyor musunuz, kız abimi terk etti hem de neyi öne sürdü?? abimin hastalığını neymiş abim şeker hastasıymış da genetik olarak kendi çocukları olursa onlarda da çıkabilirmiş demiş. haklı tarafları olabilir derdim belki en başından bu sebeple ilişkiyi kesseydi ama neden istekleri karşılanmayınca abimin hastalığı aklına geldi bilmemm

işin en kötüsü de rahmetli abim zaten hiç bir zaman hastalığını kabullenebilmiş bir adam değildi, bir de üstüne bu kadar çirkin bir şekilde terk edilince uzunca bir süre kendine gelemedi ne yazık ki

azıcık bile hakkım geçtiyse o kıza, haram olsun, üzerinden kaç sene geçti ama hala çok kızgınım o kıza

Allah kardeşinize akıl fikir versin gözünü tez zamanda açsın ki bu kızı ve ailesini def etsin başından

Kız tarafı resmen akbaba valla kardeşinize yazık bu kızla evlenirse. Evlenseler de muhtemelen boşanmayla sonuçlanır çünkü fitneyi veren kızın annesi sürekli ondan etkilenecek

evet birde o kısım var kendileri almanyada yaşadığı için aşağılıyorlar ailemi köyde yaşadıkları için
Köyde yaşadıkları için aşağıladıkları ailenin mirasına mı kalmış premses kızları onlar ne yapacaklarmış miraslarını kızlarına bırakmayacak mıymış damat yemesin diye. Ana baba sağken mirası düşünmek ne kadar ayıp.. 3 evladım var Allahım iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı

Hiçbir şey anlamadım. Orion ne?

kadın yüzsüz gibi oriona da pay verip damada mı yedireceksin yani diyor annemde oğluma verip senin kızın mı yesin demiş kadının zoruna gitmiş heralde akşamına kız kardeşimi tekrardan terk etti
Şu aşamadan geri dönmeyin sakın. Anneniz çok güzel söylemiş. Kadın sanki ailenizle kazandı malları da hak görüyor kendine. Aşırı sinir oldum.

Kardeşinize de yazık bu kadın her şeye çok karışır yuvalarını bozar zaten. Unutsun daha iyileriyle karşılaşır elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…