amin inş soğurkardeşin diyemiyor mu sanane diye.
Aaaa arsızlara bak! Yersin, içersin istediğini yaparsın ben senin yerinde olsam daha da gezerdim valla kudurturdum onları.
Allah kardeşine akıl fikir versin yüreğini kıza karşı soğutsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş soğurkardeşin diyemiyor mu sanane diye.
Aaaa arsızlara bak! Yersin, içersin istediğini yaparsın ben senin yerinde olsam daha da gezerdim valla kudurturdum onları.
Allah kardeşine akıl fikir versin yüreğini kıza karşı soğutsun inşallah![]()
babamla çok gerildiler babam diyor evlenirsen mirasımdan men ederim seni kız da diyormuş öldükten sonra mahkemeye veriliyorErkek kardeşin çok hatalı orion, mal mülk konusunda hem kıza hem kızın ailesine sizleri sakız etmiş. İlişkisinde sınırları koruyamamış.
Benzer bir durumu teyzemin oğlu evlenirken gördük, daha sevgiliyken, müstakbel gelin, kuzenimin küçük o zaman 5 yaşında bile olmayan kız kardeşine alınan giysileri kıskanıyordu, "neden alınıyor ne gerek var" diye söyleniyordu, benim keriz kuzenim bu kızın peşinde kendi anasının babasının evliliğini mahvediyordu, evde huzur bırakmadı. Bizim eve bile yansıdı onun bu ilişkisi, kız ailesinden uzakta yurtta yaşamış, ben ailemle aynı şehirde ailemle kalıp okuyorum diye bizim evimizde anneme söyleniyordu.
Kardeşinin üzerine gitsen, size de kinlenecek. Bu tiplere öyle konuşarakta yaptığının, bu ilişkinin yanlış olduğunu anlatamazsın. Allah sabır versin size.
ben zaten olaylardan uzağım izmirde yaşıyorum ailem balıkesirde buraya kadar yansıtıyorlar göz önünde bile değilimAtsın. Niye çekiniyorsunuz bu insanlardan? Kardeşiniz mi üzülür? Üzülsün. Hiç mi üzülmeyecek hayatında? Bu kadar süt alıştırmayın bu koca koca herifleri. Evlenecem demeyi biliyorlar. Azcık totosu bi terlesin.
Şaka mı bu… yaşı kaç kardeşinin. Bir de bunlar kızın annesinin saçmalıkları, kız ne düşünüyor acaba? Senin annen de hatalı, ne gerek var dünürle tartışmaya?kardeşim asla vazgeçmez
İğrenç.babamla çok gerildiler babam diyor evlenirsen mirasımdan men ederim seni kız da diyormuş öldükten sonra mahkemeye veriliyor
Bizim babamın tarafında da var bi iki hanımköylü, bizim ailede kız evlat bile verilip sırt dönülmezken biz onları verdik gitti dkdkdkd. Gidecem diyenin önünde durmayın gitsin efendim.ben zaten olaylardan uzağım izmirde yaşıyorum ailem balıkesirde buraya kadar yansıtıyorlar göz önünde bile değilim
benim çekeceğim birşey olmaz onlar balıkesirde ben izmirdeyim bayramdan bayrama görüşürüm olan bu olur ama ailem çok yıpranır o yüzden ayar oldum .O zaman kardeşiniz kendi kaşınıyor.
Böyle tipler tam hanım köylü olur.
Onu size karşı bile doldururlar. Kimsenin değil kardeşinizin tripleriyle uğraşırsınız. Dua edin de ayrılsınlar yoksa ailece çekeceğiniz var.
katip tam tencere kapak aslında biliyor musun benim kardeşim de sağlam ayakkabı değil 30 bin maaş alır ama eve sürekli haciz gelir babam öderBizim babamın tarafında da var bi iki hanımköylü, bizim ailede kız evlat bile verilip sırt dönülmezken biz onları verdik gitti dkdkdkd. Gidecem diyenin önünde durmayın gitsin efendim.
babamla çok gerildiler babam diyor evlenirsen mirasımdan men ederim seni kız da diyormuş öldükten sonra mahkemeye veriliyor
İşte bu garip haller sizi yıpratacak üzecek. Kardeşiniz hayatında hiç kız kadın görmemiş mi nedir bu yapışma hissi..benim çekeceğim birşey olmaz onlar balıkesirde ben izmirdeyim bayramdan bayrama görüşürüm olan bu olur ama ailem çok yıpranır o yüzden ayar oldum .
ya bu kızın doğum gününde kardeşim kutlamak için aradığında annemde bende kutlayayım diye istemiş telefonu kız şuan annenle konuşmak istemiyorum demiş kırılmış annem
ailem iletişimi kesti kadın teyzeme anlatıyor teyzemde annemlere babam zaten o kızla evlenirsen mirastan men ederim diyor ne yapacağız inanın bilmiyorumbenim anlayamadığım; sizn payınıza düşecek mirastan aldığınız ayakkabı ya da yaptığınız tatile kadar lafını edebilecek kadar bu kadınla neden iletişimde kalıyor aileniz? kadınla telefonda kendi mirasının ve malının tartışmasını anneniz neden yapıyor? kadına neden hesap veriliyor?
siz çok garip yanılsamalar içindesiniz gibi geliyor bana. kardeşiniz, bu kan emici kızla evlenir mi bilemem ama durum her ne olursa olsun hepinizin ailesi ile iletişimi kesmesi gerekiyor.
zaten nişanda 100 binlik altın takmışlar ailem kardeşim ayrılırken sizin olsun atın denize demiş canınız cehenneme demiş şuan o altınlar yok ortada ve 3 yıl öncesinin 100 biniŞaşırmadım. Hep benzer olaylar. Teyzemle eşi de ilk zamanlar çok karşı çıktı, ama artık evladımızı kaybetmeyelim diye düşünerek durumu kabul ettiler. 23-24 yaşında evlendi gitti.
Başlık parası vermeyi teklif ederseniz miras konusunu kapatırlar.
E burdan geliyor bu aymazlık işte. Nasıl olsa babam yapar, babam ardımı toplar. Kız rezil ama sizinki de az değil. Baban ölünce dava açarız lafına susanın işine geliyordur kusura bakmayın. Kardeşiniz saf aşık değil. Dişini geçirebildiğine zalim. Azcık iyi bi kız olsa onu ezerdi. Elinizi ardından bi çekin aşk maşk kalmaz.katip tam tencere kapak aslında biliyor musun benim kardeşim de sağlam ayakkabı değil 30 bin maaş alır ama eve sürekli haciz gelir babam öder
görmedi gerçekten çocukluğundan beri o kıza aşıkİşte bu garip haller sizi yıpratacak üzecek. Kardeşiniz hayatında hiç kız kadın görmemiş mi nedir bu yapışma hissi..
Bu kafayla size, ailesine yazık edecek.
ben zaten karışmıyorum babam tepkisini verdi o kız ile evlenirsen mirastan men edeceğini mahkeme olayı açıldığında mirası torunlarına vereceğini direk sana değil çocuğuna bırakacağım senin hakkını dediE burdan geliyor bu aymazlık işte. Nasıl olsa babam yapar, babam ardımı toplar. Kız rezil ama sizinki de az değil. Baban ölünce dava açarız lafına susanın işine geliyordur kusura bakmayın. Kardeşiniz saf aşık değil. Dişini geçirebildiğine zalim. Azcık iyi bi kız olsa onu ezerdi. Elinizi ardından bi çekin aşk maşk kalmaz.
kız ne düşünüyor bilmiyorum ama kardeşime mirasdan men ederse dava açarsın demişŞaka mı bu… yaşı kaç kardeşinin. Bir de bunlar kızın annesinin saçmalıkları, kız ne düşünüyor acaba? Senin annen de hatalı, ne gerek var dünürle tartışmaya?
Şımarık küçük oğlan çocuğu kardeşiniz. O kız da ulaşamadığı bir oyuncak. Ne aşkı şekerim? Çoluk çocuğun aşkından nolur? Bunu hiç büyütememiş ki anası babası bi de evlenecek offf.görmedi gerçekten çocukluğundan beri o kıza aşık
ailem iletişimi kesti kadın teyzeme anlatıyor teyzemde annemlere babam zaten o kızla evlenirsen mirastan men ederim diyor ne yapacağız inanın bilmiyorum
ailen kardeşini şımarık mı büyüttü ya ne denize atını? Hiç çalışmadı mı bu çocuk paranın değerini bilmiyor?zaten nişanda 100 binlik altın takmışlar ailem kardeşim ayrılırken sizin olsun atın denize demiş canınız cehenneme demiş şuan o altınlar yok ortada ve 3 yıl öncesinin 100 bini
zaten nişanda 100 binlik altın takmışlar ailem kardeşim ayrılırken sizin olsun atın denize demiş canınız cehenneme demiş şuan o altınlar yok ortada ve 3 yıl öncesinin 100 bini