benzer şeyleri yaşadım da, yüreğime bir ağırlık çöktü
rahmetli abim ilk defa biriyle ciddi bir ilişki yaşamaya başladı, evlenmeye karar verdiler ama kızı görmeyin en iyi marka beyaz eşyalar olsun istiyor, bütün mobilyalar en iyi markadan istiyor, en pahalı yerden gelinliğini istiyor buraya kadar annemler hiçbirine ses etmediler ta kiii kız annemlerin evini kendi üstüne yapmasını isteyene kadar. babam artık orada dur dedi ben ölünce bu evler zaten senin ve kardeşinin niye elalemin kızının üstüne yapalım ki dediler
ne oldu biliyor musunuz, kız abimi terk etti hem de neyi öne sürdü?? abimin hastalığını

neymiş abim şeker hastasıymış da genetik olarak kendi çocukları olursa onlarda da çıkabilirmiş demiş. haklı tarafları olabilir derdim belki en başından bu sebeple ilişkiyi kesseydi ama neden istekleri karşılanmayınca abimin hastalığı aklına geldi bilmemm
işin en kötüsü de rahmetli abim zaten hiç bir zaman hastalığını kabullenebilmiş bir adam değildi, bir de üstüne bu kadar çirkin bir şekilde terk edilince uzunca bir süre kendine gelemedi ne yazık ki
azıcık bile hakkım geçtiyse o kıza, haram olsun, üzerinden kaç sene geçti ama hala çok kızgınım o kıza
Allah kardeşinize akıl fikir versin gözünü tez zamanda açsın ki bu kızı ve ailesini def etsin başından